You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έφη Παπαμιχάλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 231635
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 515
- Εμφανίσεις 481K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 256484
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2025
- Like
- 700
- Πόντοι
- 80
Έχει αυτό το pretty face που θέλεις να κάνεις destroy στο γλουκγλγκ!!!!!!!!
Εντωμεταξυ στο τελευταιο βιντεο με το μοβ κολλαν σαν φωκια φαινεται πρεπει να χει βαλει κιλα βεβαια οταν τρως αστακομακαροναδες και οι πιο μαλακες αυτοι που τος δτελνουν χρηματα δε θελει πολυ κοπο για καριρα ενα κολαν και ολα γινονται
Εντωμεταξυ στο τελευταιο βιντεο με το μοβ κολλαν σαν φωκια φαινεται πρεπει να χει βαλει κιλα βεβαια οταν τρως αστακομακαροναδες και οι πιο μαλακες αυτοι που τος δτελνουν χρηματα δε θελει πολυ κοπο για καριρα ενα κολαν και ολα γινονται
Εγώ νομίζω ότι αδυνάτισε δυστυχώς. Δες μπουταρες το 2023 και πόσα likes είχαν μαζέψει...
Κάποιος να την κεράσει εκτός από αστακομακαρονάδες και πολλές μερίδες καλαμαράκια αν με πιάνετε αχαχαχχα
Συνημμένα
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.088
- Πόντοι
- 16.235
Που μένεις είπαμε;;;;Πιο μέτρια και από τα κορίτσια της διπλανής μου πόρτας.
Εάν το έδινε κιόλας με το κατάλληλο δωράκι, καλά θα ήταν!Όπως και να είναι παραμένει καύλα
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Μικρόσωμη είναι και αδύνατη. Δεν πρέπει να βάλει κιλά για να την ξεχειλωνει καλά ο πουτσος από πίσω εποδεινα
Ας κάνει γυμναστική να κρατάει σφιχτά τα κωλομερια της.
Βυζί ένα καλό 3αρακι πιστεύω για ψωλοβαρεμα και το πουτσοκεφαλο να περνάει φυσαρμόνικα αναμεσα
Ας κάνει γυμναστική να κρατάει σφιχτά τα κωλομερια της.
Βυζί ένα καλό 3αρακι πιστεύω για ψωλοβαρεμα και το πουτσοκεφαλο να περνάει φυσαρμόνικα αναμεσα
Τελευταία τροποποίηση:
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Εισαι καινουργιος εδω; Οι περισσότεροι εχουν κολλημα με καποια συγκεκριμενη σε αυτο το θρεντ, ασχολουνται μονο με αυτη, και επειδή το καταλαβαίνουν λένε οτι ειναι 3/10 για να νιωσουν καλύτερα.Βυζάρες έχει και κωλαρα. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με μια τύπισσα που θεωρείς 3/10. Όλοι γαμάτε τοπ μοντελς και σας ξινιζουν ολες.... Κόμπλεξ
Αν η κοπέλα ήταν 3/10, δεν θα ειχε δικο της νημα στο site μας, ουτε 16 σε λίδες σχολια. Νομιζω αυτο ειναι κατανοητό απο ολους μας.
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Για συζήτηση ρε τυπε δε γίνεται το ποστ?Βυζάρες έχει και κωλαρα. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με μια τύπισσα που θεωρείς 3/10. Όλοι γαμάτε τοπ μοντελς και σας ξινιζουν ολες.... Κόμπλεξ
Μήπως να μη λένε και τίποτα?
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Πότε είπα εγώ ότι την θεωρώ 3στα 10.μαλλον μπερδεύεσαι, για 3αρι βυζί μίλησα όσον αφορά το μέγεθοςΒυζάρες έχει και κωλαρα. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με μια τύπισσα που θεωρείς 3/10. Όλοι γαμάτε τοπ μοντελς και σας ξινιζουν ολες.... Κόμπλεξ
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Δεν θέλω φιλαράκι να αναλύσω τι έχει κάτσει στον πουτσο μου και τι επιλογές έχω,όσον αφορά το κόμπλεξ που είπες γιατί μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Είπα ότι δεν έχει βάλει κιλά και το καλύτερο που μπορεί να κάνει,βάλει είτε όχι κιλά θα ήταν γυμναστική για να διατηρήσει ή ανεβάσει αυτά τα οποία ήδη έχει.Βυζάρες έχει και κωλαρα. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με μια τύπισσα που θεωρείς 3/10. Όλοι γαμάτε τοπ μοντελς και σας ξινιζουν ολες.... Κόμπλεξ
Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αναφέραμε διάφοροι εδώ μέσα το κάναμε
1 γιατί τα γούστα είναι διαφορετικά
2γιατι αυτά που αναφέρουμε υπάρχουν,τα έχουν αυτές,όχι εμείς πχ σπυρια
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Σε κάποια βιντεάκια φαίνονταν κάτω από το make up αλλά στ αρχιδια μου ο καθένας κάνει την περιγραφή και βλέπει σημεία όσο παρατηρεί δεν είναι θέμα.Δεν έχει σπυριά.
Κάτι τέτοιες από το σχολείο ακόμα τις περνούσα σουβλακι
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Φίλε δεν θα κάτσω να αναλύσω πρωί πρωί,όλους μας αρέσει το γαμησει δε μας λείπει κιόλας ,έχει 1000αδες ντουβερια που στέλνουν δεν θα ασχοληθεί και το ξεςΔεν φοράει καν make up η τύπισσα.. Στα περισσότερα αβαφη είναι. Αν ξέρεις από γκόμενες κάνει μπαμ. Αν τις περνάς σουβλάκι για στειλτης μήνυμα και αν σου κάτσει έρχομαι να μου τρυπήσεις την μύτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσένα τι σε πειράζει η γνώμη που παρέθεσα αν είπα μικρόσωμη κλπ? Τι αρπαζεααι νταβατζης της είσαι?Δεν φοράει καν make up η τύπισσα.. Στα περισσότερα αβαφη είναι. Αν ξέρεις από γκόμενες κάνει μπαμ. Αν τις περνάς σουβλάκι για στειλτης μήνυμα και αν σου κάτσει έρχομαι να μου τρυπήσεις την μύτη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 184
- Εμφανίσεις
- 47K