Kavlarchos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 573
- Πόντοι
- 21
ΕτσιΜεγάλη πουταναρίνα μαν.
Ξεκωλιάρα
Για ανελέητο γαμισι στα 4 και σφαλιαρες στα καπουλια
ετσι μαν πολυ σφαλιαραΓια ανελέητο γαμισι στα 4 και σφαλιαρες στα καπουλια
Φχτου μωρη ξεκωλιαρα
Σφαλιάρα-πούτσα-σπέρμα, το τρίπτυχο της ηδονής για την Εφάραετσι μαν πολυ σφαλιαρα
Ψωλου μαν παρτουζες κτλΦαρδυνε η κωλάρα της ή κάνω λάθος; Μπας και γκαστρώθηκε όπως η φιλενάδα της η Γιουσεφ;
Νόμιζα η κοιλίες μεγαλώνουν όχι οι κώλοιΦαρδυνε η κωλάρα της ή κάνω λάθος; Μπας και γκαστρώθηκε όπως η φιλενάδα της η Γιουσεφ;
όσο ζεις μαθαινεις τυπεΝόμιζα η κοιλίες μεγαλώνουν όχι οι κώλοι
ποτε εχεις τα βαφτισιαΦαρδυνε η κωλάρα της ή κάνω λάθος; Μπας και γκαστρώθηκε όπως η φιλενάδα της η Γιουσεφ;
Μπαρμπουλη μου εγω τα αδειαζω σε σιγουρα μουνιαποτε εχεις τα βαφτισια
Εντωμεταξύ, ο κώλος της έχει γίνει διπλάσιος από την τελευταία φορά που την είδαΚαυλιάρα
Σε κάποιους δεν μας αρέσουν οι σφιχτοί κώλοι θέλουμε να πιάνουμε μεγάλες κωλαρες. Από ότι έχει πει έχει χάσει και 25 κιλά. Μακάρι όλες αν χάνανε κιλά να ήταν έτσι. Στην τελική όλες έχουν τον ίδιο κωλο στο ινστα αυτή διαφέρει. Αν δεν έβγαζε θα έκανε onlyfans. Οπότε ότι και να λες περισσεύει.Πλαδαρο σώμα, αδιάφορο πρόσωπο
Όσο μουνοδουλος κι αν είναι ο Έλληνας δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει σοβαρά λεφτά μ αυτα τα βιντεάκια
Η αγορά πόσες Τουνη σηκώνει? Καμμία 10ρια? Σιγουρα υπάρχουν πολλές καλυτερες
γουστα ειναι αυτα τυπε, εμενα δεν μ αρεσει ουτε η φατσα της ουτε η τσιριχτη φωνη τηςΣε κάποιους δεν μας αρέσουν οι σφιχτοί κώλοι θέλουμε να πιάνουμε μεγάλες κωλαρες. Από ότι έχει πει έχει χάσει και 25 κιλά. Μακάρι όλες αν χάνανε κιλά να ήταν έτσι. Στην τελική όλες έχουν τον ίδιο κωλο στο ινστα αυτή διαφέρει. Αν δεν έβγαζε θα έκανε onlyfans. Οπότε ότι και να λες περισσεύει.