Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπερδεμένα μας τα λέειΔημοσιογράφος και Ραδιοφωνική Παραγωγός.Ομορφη γυναίκα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάνει και αυτά η Εφη,αλλά ραδιοφωνική παραγωγός είναι η δουλειά της.Αηδιαστική και ψεύτικη μόνο και μόνο μόνο που διαφήμιζε τους απατεώνες με τα Ινστιτούτα Αδυνατίσματος!
Χου!
Μου είναι αδιάφορη,δεν την ακούω στο ραδιόφωνο αλλά την έχω δει μερικές φορές στις διαφημίσεις για το αδυνάτισμα...Κάνει και αυτά η Εφη,αλλά ραδιοφωνική παραγωγός είναι η δουλειά της.
Αλλη η εικόνα της στο ραδιόφωνο.Στις διαφημίσεις είναι όντως όπως τα λες.Μου είναι αδιάφορη,δεν την ακούω στο ραδιόφωνο αλλά την έχω δει μερικές φορές στις διαφημίσεις για το αδυνάτισμα...
Ούτως ή άλλως,αυτούς που παίζουνε μουσική στο ραδιόφωνο δεν τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.Αλλη η εικόνα της στο ραδιόφωνο.Στις διαφημίσεις είναι όντως όπως τα λες.
Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και εξαιρέσεις.Ούτως ή άλλως,αυτούς που παίζουνε μουσική στο ραδιόφωνο δεν τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.
Οι πλειονότητα είναι αδειανά πουκάμισα και σχεδόν αμόρφωτοι.
Ωραία γυναίκα η Εφη.Μούναρος. Μόνο για να μασάς κουκιά και να φτύνεις τα φλούδια πάνω της κάνει.
Μουσική παίζουν...τι θέλεις;Να αναλύουν την διεθνή επικαιρότητα;Ούτως ή άλλως,αυτούς που παίζουνε μουσική στο ραδιόφωνο δεν τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.
H πλειονότητα είναι αδειανά πουκάμισα και σχεδόν αμόρφωτοι.
Aυτό είπα κι εγώ.Υπάρχουν και καλοί μουσικοί παραγωγοί.Μουσική παίζουν...τι θέλεις;Να αναλύουν την διεθνή επικαιρότητα;
Είναι υπέροχη!Ωραία γυναίκα η Εφη.
Πέρυσι ήταν 97.5 Easy.Φέτος δεν ξέρω.Είναι υπέροχη!
Σε ποιο ραδιόφωνο είναι;
Oλες μπάζα τις βγάζεις?Γιατί?
Αν ήταν με ατσαλακωτη ομορφιά δεν θα έπειθε.Η εκπρόσωπος των ινστιτούτων αισθητικής πρέπει να είναι αυτή...Εντάξει, δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα, δεν τη λες και άσχημη, μέχρι εκεί...
Επρεπε να κάνουν και μια ανάλυση της διεθνούς γεωπολιτικής στο μουσικό ραδιόφωμο.Μουσική παίζουν...τι θέλεις;Να αναλύουν την διεθνή επικαιρότητα;
Οπωσδήποτε...Επρεπε να κάνουν και μια ανάλυση της διεθνούς γεωπολιτικής στο μουσικό ραδιόφωμο.