Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εμ αφυπνισε ρε παιδι μου εσυ τον κοσμο,μεταλαμπαδευσε την γνωση!!!φερε μας στην ατραπο της φωτισης!!!!The sleeper must awaken.....το ελεγε και στο Dune!!!
Μια τετοια μερα σαν τη σημερινη δεν μπορουμε παρα να φωναξουμε "ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΟΟΥΟΥ!!!"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Ωπα......
Που ειναι οι ταφοι???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια ερωτηση και τελειωσα για σημερα εγω...Στην χουντα ηπηρξαν οικονομικα σκανδαλα και ρεμουλες ή οχι?
μια ερωτηση και τελειωσα για σημερα εγω...Στην χουντα ηπηρξαν οικονομικα σκανδαλα και ρεμουλες ή οχι?
και φυσικά υπήρχαν… όπως υπάρχαν και υπάρχουν σε όλα τα καθεστώτα, κάθε μορφής σε όλον τον κόσμο διαχρονικά….
όπως υπήρχαν και στην Σοβιετία του Στάλιν, όπως υπήρχαν και στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου, στην Αλβανία του Χότζα, στην Βενεζουέλα του Τσάβεζ, στην Κούβα του Κάστρο, στην Κούβα του Μπατίστα, στην Γερμανία του Χίτλερ κλπ κλπ κλπ….
και αλλα πολλα..αλλα τουλαχιστον κατι παραδεχεσαι!!!!αλλοι νοικοκυραιοι ζουν με τον μυθο της αμεμτης οικονομικα χουντας!!!κυριε τραμουντανα εχετε εμπαθεια με τους κομμουνιστες δεν πειραζει,θα εχετε τους λογους σας....ιδεαλιστικα κινητρα ή υλιστικα!!!!!Αν και πρεπει να ξερετε οτι την ιστορια και την εξελιξη των κοινωνικων δομων την καθοριζουν οι υλικοι παραγοντες
και αλλα πολλα..αλλα τουλαχιστον κατι παραδεχεσαι!!!!αλλοι νοικοκυραιοι ζουν με τον μυθο της αμεμτης οικονομικα χουντας!!!κυριε τραμουντανα εχετε εμπαθεια με τους κομμουνιστες δεν πειραζει,θα εχετε τους λογους σας....ιδεαλιστικα κινητρα ή υλιστικα!!!!!Αν και πρεπει να ξερετε οτι την ιστορια και την εξελιξη των κοινωνικων δομων την καθοριζουν οι υλικοι παραγοντες
ποιανου λογια ?« Αἱ μάζαι οὐδέποτε ἐδίψασαν δι’ ἀληθείας. Ἀποστρέφονται τὰ πασιφανῆ γεγονότα, πού τὰς δυσαρεστοῦν καὶ προτιμοῦν νὰ θεοποιοῦν τὴν πλάνην, ἂν αὕτη τὰς γοητεύει. Ἐκεῖνος ὅστις γνωρίζει νὰ προκαλῆ εἰς αὐτάς αὐταπάτας γίνεται εὐκόλως ὁ κύριός των καὶ ἐκεῖνος ὁ ὁποῖος προσπαθεῖ νὰ τὰς λυτρώση ἀπὸ τὰς αὐταπάτας εἶναι πάντοτε τὸ θῦμα των. Οἱ νόμοι τῆς ὀρθολογιστικῆς λογικῆς οὐδεμίαν ἐπιρροὴν ἔχουν εἰς αὐτάς. Ὁ μέγας παράγων ἐξελίξεως τῶν λαῶν οὐδέποτε ἦτο ἡ ἀλήθεια ἀλλὰ ἡ πλάνη. Καὶ ἂν σήμερον (τῷ 1895) αὐξάνεται ἡ δὺναμις τοῦ σοσιαλισμοῦ, τοῦτο ὀφείλεται εἰς τὸ γεγονός, ὅτι οὗτος ἀποτελεῖ ἀκόμη τὴν μόνην ζῶσαν αὐταπάτην. >>
αλεξ γνωστα ειναι ολα αυτα , μην νευριαζεις , δεν αξιζει...καθε χρονο στο μνημοσυνο των οπαδων του Ολυμπιακου υπαρχουν οι γονεις των θυματων...
οπως τον παοκτσηδων στα τεμπη....
οπως των κυπριων στην εισβολη....
που στον πουτσο ειναι οι γονεις των θυματων του πολυτεχνειου;;;;; ηταν ολοι ορφανοι η φυτρωσανε;;;;
η κοπελα που ανεβασα πιο πριν ηταν το θυμα του πολυτεχνειου οπως ειχαν πει οι γαμωκομμουνιστες αλλα τελικα
αποδειχθηκε οτι κλεψανε την φωτο απο ενα βελγικο σαμπουαν....
Κοίτα μην είσαι κακούλης.. Στην αρχή είχαν επί ότι υπήρχαν πολλοί νεκροί. Μετά που άρχισαν κάποιες έρευνες δώσανε ονόματα (χωρίς επώνυμο).
Μετά που άρχισε να βρωμάει δώσανε και κάτι επίθετα...
Μετά που δεν ήρθαν συγγενής φέρανε και έναν ή δύο να πούν τον πόνο τους. (εκτός του σύζυγου του κακομοίρη που όταν βρήκαν τη σύζυγό του στο μπουκάλι εξαφανίστηκε...γιατί πολύ απλά τη βρήκε!)
Αλλά ώπα έχω και εγώ μια απορία.. ρε παιδιά κάθε χρόνο στο μνημόσυνο της θύρας 7 μαζεύονται όλοι οι συγγενής... Στο πολυτεχνείο γιατί δεν πήγε καμιά μάνα ποτέ?
ας δούν όλοι το βίντεο που ανήρτησα με τον αξιωματικού του τανκ που εισέβαλε στο πολυτεχνείο και θα μάθουν τελικά ποιοι ήταν τα θύματα..