Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η θεια με τα 850 ευρω, σε ποια ηλικια βγηκε στη συνταξη, και με ποσα χρονια ασφαλισης?φιλε μην προσπαθεις να τα παρουσιασεις ροδινα επειδη μια φιλη σου περιπτερου βγαζει τοσα, γιατι κι εγω μπορω πολυ απλοϊκα να σου πω πως εχω φιλο περιπτερα που βγαζει οκτακοσια και του φευγει η κωλοτρυπιδα, πολλους φιλους που βγαζουν απο 500 εως 750 το μηνα, κι αλλους τοσους που δεν βρισκουν με τιποτα δουλεια...επισης εκει που μενω εχουν κλεισει παμπολλα μαγαζια..... εχω και θεια που συνταξιοδοτηθηκε προσφατα και παιρνει κοντα στα 850...και ξερω και διευθυντη (σε συνταξη) δημοσιου που παιρνει το πολυ 1200 (πολλα παιρνει ε, να τον ριξουμε λιγο)...αλλα αφου συμφωνησε κι ο αλεξ στο ποστ σου ολα καλα!!! οτι μπορει στον κυκλο σου, καποιοι ή κι εσυ, να μην αντιμετωπιζουν προβληματα, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολη την κοινωνια...θυμισε μου και σε ποια πολη μενεις??
τι επαθες ?
απορωτι επαθες ?
ναι το περιπτερο της ειναι και εκδοτηριο εισητηριων κτελ.συνταξεις και μισθοι μιλησα.υπαρχουν και οι αγροτικες των 400 αλλα παιρνουν αλλα τοσα κ παραπανω απο ενοικια και επιδοτησεις.δν ειναι στα τσαμπο ο φιλος μου,στα τσαμπο παιρνουν 400ειπα,σε ιδιωτικο τομεα αθηνα ειναι.Δηλαδη η ιταλια ειναι φθηνοτερη απο ελλαδα?αυτο μας λες?![]()
α οκ.εγω νομιζα οτι λεμε μαλακιες να περνα η ωραμε τι ?
κουβεντα για να περναει η ωρα κανουμε![]()
Eτσι. Πλειστα παραδειγματα. Ζωγραφιζεις σημερα.το ωραιο ειναι οταν πανε 25-30-35αρηδες ευρωπη γερμανια/δανια/σουηδια/αγγλια και μετα παρακαλανε να γυρισουν στην ελλαδα της ''κρισης''
![]()
![]()
αλεξη ηρθε η αναπτυξη ρε ταμαθες?Eτσι. Πλειστα παραδειγματα. Ζωγραφιζεις σημερα.
Και στενοχωριεσαι ε? Τι να γινει.αλεξη ηρθε η αναπτυξη ρε ταμαθες?
αλεξη ηρθε η αναπτυξη ρε ταμαθες?
γιατι να στεναχωρηθω ρε σαν εσενα ειμαι?Και στενοχωριεσαι ε? Τι να γινει.

Ρε τυπε και εγω εχω γνωστο που σε ιδιωτικο βγαζει 3500ε αλλα και περιπτερα που καθαριζει 7-8 κατοσταρικα, ειναι αυτο μετρο συγκρισης για τον μεσο εργαζομενο? Οι ανθρωποι δεν ειναι μονο ο μικροκοσμος μας, υπαρχουν και στην απεξω.
Για το αν η ιταλια ειναι φθηνοτερη, ειναι λιγο μπακαλιστικη η ερωτηση, που ακριβως? τροφιμα, ενοικια, υγεια, παιδεια? Συνολικα δεν πιτευω οτι υπαρχει μεγαλη αποκλιση.
Ναι, με λουκετα στις μικρομεσαιες επιχειρησεις, τους αγροτες της Μακεδονιας γονατισμενους απ το ρωσικο εμπαργκο κοκ...

καλα ειστε... η κριση πιο πολυ εχει χτυπησει την Αθηναδν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα.απλα οτι η κριση ειναι παγκοσμια,και στην ελλαδα ακομα παιδικη χαρα ειναι
Σερρες/Θεσσαλονικη
Ναι, με λουκετα στις μικρομεσαιες επιχειρησεις, τους αγροτες της Μακεδονιας γονατισμενους απ το ρωσικο εμπαργκο κοκ...

ωραια ρε τυπε αφου λες ετσι,πες μου εναν οχι πολλους,που ζει σημερα με μονο 300-400 ευρω χωρις να εχει καταθεσεις χρηματα στην ακρη κτλ κτλ
και ναι ιταλια ειναι πιο ακριβα απο ελλαδα εδω και χρονια
Αυτο πια...καλα οι αγροτες εδω και 40χρονια γονατισμενοι ειναι υποτιθεται![]()
alex θες να πιρφορισεις με μια οννεδιτισα που αμφισβητει το πολυτεχνειο?Αυτο πια...