Νέα

Ετεροφυλική Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα podhlaths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
========91=========

Το καράβι έφτασε στο νησί! Ο κύριος Μήτσος πήγε να φέρει το βαν και εγω περίμενα στην άκρη της σκάλας του πλοιου για να αποβιβαστώ.

Πόσα πράγματα αλλάζουν απο την μια μέρα στην άλλη. Πριν 5 μέρες, το μονο που με ένοιαζε ήταν να κάνω σεξ με την Σουηδέζα και το προβλημα μου ήταν ο άντρας της. Σήμερα είμαι εδώ έτοιμος να πατήσω το πόδι μου στο νησί ένας άλλος άνθρωπος. Περιστατικά που άλλοι θα χρειαζόντουσαν ψυχοθεραπεία και χρόνια να ξεπερασουν έγω τα προσπέρασα έτσι άπλα. Βασικά έτσι μπορεί να νόμιζα. Ποτέ ένας γιος που χάνει τον πατέρα του δεν το προσπερνά έτσι απλά. Η πατρική φιγούρα είναι κομμάτι του ευατού σου, εμπεριέχει καλά και κακά στοιχεία αλλα είναι εκεί. Είναι εκεί κάθε φορά που νευριάζεις, καθε φορά που φωνάζεις, καθε φορά που τιμάς τα παντελόνια σου και κάθε φορά που κάποιος σου λέει ότι τον έκανες υπερήφανο. Είναι εκεί κάθε φορά που ρίχνεις μιά γκόμενα ή τρως μια χυλόπιτα είναι εκεί και σε βλέπει όταν χαμογελάς ή τον κλαίς αλλά είναι εκεί. Επίσης πότε ένας άντρας που πέθανε στη αγκαλιά του μια γυναίκα δεν είναι ο ίδιος. Λϊγο τα γονίδια μας, λίγο η ανατροφή μας, λίγο η ιστορία και πολύ περισσότερο η φύση μασ οδηγούν στο να προσέχουμε να αγαπάμε και να προστατευουμε το θηλυκό, κι ομως εγω πριν μια μέρα δεν έκανα τίποτα απο όλα αυτά.

Οπότε πως να είμαι ο ίδιος άνθρωπος, αφού όλα αυτά σιγοκαίγανε μεσα μου.

Περπάτησα γρηγορα την γέφυρα του πλοιου και βρέθηκα στο λιμάνι. Κοιτούσα ανυπόμονα να βγει ο μητσαρας. Δεν άργησε, βγηκε και δεν σταμάτησε να κορνάρει και να χαιρετά κόσμο, γιατί μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον Μητσάρα που μόλις επέστρεψε στην έδρα του.

Σταμάτησε λίγο παραπέρα, άνοιξα την πόρτα και μπήκα. Μικρέ ξεκίνα να κουρδίζεις την κιθάρα και να ζεσταίνεις την φωνή σου. Το βράδυ έχεις LIVE, μίλησα με το φιλαρακι.

Η αφιξη μου στο νησί με έκανε να νοιώσω πολύ διαφορετικά. Ενώ τον πρώτο καιρό ένοιωθα λίγο εγκλωβισμένος και ότι η θάλασσα με περιορίζει, τώρα ένοιωθα ότι η θάλασσα με προστατεύει. Οτι κρατά μακριά ότι με στεναχωρεί, ότι με πληγωνει και ότι με απειλεί.

Μίλησα με το αφεντικό για τον χαμό του πατέρα μου και ότι είχα αναγκη για το Live αλλά του εξήγησα ότι είχα ανάγκη να τραγουδησω αλλα όχι και πολύ χαρούμενα τραγούδια.

-Μικρέ καταλαβαίνω αλλά πες και καμια΄ερωτική μπαλαντα τόσα κοριτσακια θα έρθουν να σε δουν.

Δεν είχα ετοιμάσει τίποτα, δεν το είχα αναγκη, τα περίσσοτερα τραγούδια που λάτρευα να ακουω ήταν μελαγχολικά και ήξερα άπειρα, τα τραγούδια ταίριαζαν με την ψυχοσύνθεση μου όποτε όλα δεσανε.

Το αφεντικό έίχε φτιάξει κατασταση. Γύρω απο μένα και την υποτυπώδη πίστα είχε βάλει απειρα κεριά. Κάποια στο πάτωμα, άλλα πίσω ανάμεσα στα φυτα που είχα φόντο και μερικά κρεμόντουσαν απο το μια προχειρη κατασκευη που είχε σαν στέγαστρο.

Τα κεριά άρχισαν να αναβουν με την δυση του ηλίου, ενώ το αλκοολ ήδη κυλούσε μέσα στο αίμα μου. Το μαγαζί ήταν πιο γεμάτο απο ποτέ. Λες και ο κόσμος συναισθάνθηκε την αναγκη μου να τραγουδήσω, την αναγκη μου να με ακούσουν αλλα πάνω απο όλα την αναγκη μου να μην είμαι μόνος.

Πρώτη φορά που ένοιωθα τόσο πολυ τα τραγούδια, τελευταία φορά που δεν είχα αναγκη να σταματήσω για ένα διαλειμα και ας πονούσε ο λαιμός μου και πρώτη και τελευταία φορά που δεν συγκρατησα κανενα πρόσωπο απο το κοινό μου. Απέφευγα να τους κοιτάξω και ειδικά στα μάτια. Ενώ ήθελα κόσμο να με ακούσει να είναι εκεί να με στηρίξει ένοιωθα ότι ανοιγομουν τόσο πολύ μέσα απο την μουσική μου εκείνο το βράδυ που έστω και ένα βλέμμα θα με διάβαζε.

Αφού έκλεισα πάνω απο 3 ώρες συνεχόμενα να τραγουδώ και να παίζω, και αφού δίπλα στο σκαμπό είχα ακουμπήσει πάνω απο 6 μπουκαλια μπυρας που ανα τακτά χρονικά διαστηματα ο σερβιτόρος μου έφερνε, ξαφνικά με πλησίασε ο σερβιτόρος και μου είπε στο αυτί:

-φτανει φιλαρακι το αφεντικό είπε να κανεις ένα διάλλειμα.

Ολοκλήρωσα το τραγούδι που έπαιζα και ακούμπησα την κιθάρα και σηκώθηκα να ξεπιαστώ.

Πήγα προς το μπαρ. Εκεί ήταν Μητσάρας και αφεντικό. Χειροκρότησαν όταν τους πλησίασα και ο Μητσάρας που έκλεισε το μάτι.

-όλα καλα μικρε?

-καλά…

-τα μισά τραγούδια τα είπες με κλειστά μάτια… δεν τραγουδούσες έτσι εσυ…

-Κυριε Μήτσο να με ρωταγε κανενας αλλός καλώς…. Αλλά και εσυ που ξέρεις!!!

-δεν το λεω για μένα μικρέ, Για μένα τραγούδα και με κλειστό το στόμα.

και άρχισε να γελά δυνατά και κάπως επιτηδευμενα.

-Απλά η κυριά προσπαθεί τόση ώρα να σου κάνει νοημα και εσυ δεν καταλαβαινεις Χριστό….

και με το κεφάλι του έγνεψε προς ένα τραπέζι που καθόταν η Σουηδέζα με τον άντρα της.

Γύρισα και μόλις το βλέμμα μου συναντήθηκε με το δικό της, μου έκανε νευμα να παω να καθίσω εκεί….


 
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
=========92========

Είχα τραγουδήσει αρκετές ώρες και μάλιστα τραγούδια που ήθελα εγώ. Η κιθάρα και το τραγούδι είναι, ήταν , και θα είναι η ψυχοθεραπεία μου. Αδειάζω απο μέσα μου ότι με πονάει, ότι με ενοχλεί. Είναι απο αυτές τις μαγικές στιγμές που το μυαλό συντονίζεται με την καρδιά, γίνονται ένα και για κάποια λεπτά πορευονται μαζί. Οι ευαίσθητες συγχορδίες τις κιθάρας διαπερνούν κάθε αντίσταση του μυαλού και της καρδιάς και επείτα έρχονται οι στιχοι και ξύνουν τα τοιχώματα, ξεκολλούν κάθετι κακό που έχει ριζώσει εκεί. Απο μικρός ανατρίχιαζα με κάποια τραγούδια. Τα ακουγα ξανά και ξανά δυνατά στα ακουστικα μου και καθε φορά ανατριχιαζα το ίδιο. Σημερα όμως δεν έγινε το ίδιο. Επαιξα κιθάρα, τραγούδησα αλλά το βαρος ήταν ακόμα εκεί, είχε πάρει την μορφή του κακού προαισθήματος και απλά με βάρενε.

Στην διαδρομη μου προς το τραπέζι της Ingrid ένοιωσα ότι όλα αυτα ειναι de javu. Το μυαλό μου γύρισε πίσω στην πρωτη φορά που γνώρισα την Ingrid. Αλλά ήταν και το βραδυ που έμαθα για το πρόβλημα του κυριου Μήτσου. Καθε βήμα πιο κοντά στην Ingrid και το προαίσθημα γινόταν χειρότερο. Θυμήθηκα επίσης ότι έπρεπε να παει Αθήνα για κατι εξετάσεις απο την προηγούμενη βδομαδα και δεν έχει πάει ακόμα γιατι ασχολιόταν με τα δικά μου. Λίγο πριν φτάσω στο τραπέζι της Ingrid γυρισα και κοίταξα τον Μητσάρα στα μάτια. Για άλλη μια φορά με παρακολουθούσε και φαινόταν να το απολαμβάνει, τα μάτια του πετάγανε φωτιές ενώ το χαμογελό είχε χαρακτεί στο προσωπο του.

Εφτασα στο τραπέζι. Στάθηκα όρθιος. Μαζί της αν είναι δυνατόν ήταν και ο αντρας της. Χαιρέτησα και μου απάντησαν. Τον αντρα της δεν μπορούσα να τον κοιτάξω στα μάτια. Η Ingrid καθόταν σταυροπόδι με ένα μαυρο φόρεμα και κρατούσε ένα μακρυ τσιγάρο. Χάλασε το σταυροπόδι και με μια κινηση του δεξιού της ποδιού έσπρωξε μια κενή καρέκλα προς το μέρος μου και μου έγνεψε να καθίσω.

-όχι ευχαριστώ. Δεν θα καθίσω πολύ. Τραγουδάω σε λίγο. Να πω ένα γεια ήρθα.

-Που χάθηκες Μάρκο?

Είχα πάει στα γιάννενα, πέθανε ο πατερας μου. Και στην λέξη πέθανε η γλώσσα μου κομπιασε, τα μάτια μου υγρανθηκαν και το βαρος που ένοιωθα μεγάλωσε.

-Συλλήπητηρία είπε και σηκώθηκε να με αγκαλιάσει.

Την αγκαλιά μας που κράτησε αρκετη ώρα διέκοψε η φωνή του άντρα της.

-Συλλυπητήρια και απο μένα μικρέ.

Ανταλλάξαμε κανα 2 κουβέντες ακόμα και επέστρεψα πίσω στην σκηνή.

Συνέχισα το προγραμμα μου μέχρι να φύγει και ο τελευταιος πελάτης. Στην συνέχεια πήρα και τον κυριο Μήτσο και πήγαμε στο σπίτι.

Μικρέ αυριο παω Αθήνα για εκείνες τις εξέτασεις. Αλλά δεν θα είσαι μόνος. Σήμερα ήρθε η αδερφη μου απο την Αθήνα. Ηθελέ να σου μιλήσει σήμερα αλλά δεν την αφήσα. Κάτι έχει να σου πει για τον θάνατο του πατέρα σου.

-Τι έχει να μου πει η Έλενα?

-Δεν ξέρω μικρέ κοιμίσου, τα λέμε το πρωί.

Πήγα στο δωμάτιο και όταν έβγαλα το τζιν έπεσε απο μέσα ένα χαρτακι.

Ingrid τελ 6974567***. Λογικά το έβαλε στην τσέπη μου την ώρα που με αγκαλιασε αλλά γιατί? Λές και δεν ήξερε ο αντρας της? Το έβαλα στο συρταρι τοθ κομοδίνου δίπλα στο κρεβάτι και ξάπλωσα.

Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στριφογύριζα ώσπου τελικά αποκοιμηθηκα.

Το πρωι με περίμεναν στον κήπο για πρωινό. Ήταν και η Έλενα εκεί.

Αγκαλιαστήκαμε χαιρετηθήκαμε και πριν πιω καν την πρωτη γουλιά καφέ η Έλενα είπε:

-Μάρκο πιστευω ότι ο πατερας σου δολοφονήθηκε και δεν έπαθε έμφραγμα….

 

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.697
Κριτικές
3
Like
4.161
Πόντοι
456
Ρε Ποδηλάτη θα συνεχίσεις την ιστορία;ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών πιο γρήγορα γράφτηκε.Ελπίζω βέβαια να είσαι καλά.Μετά όλα τα άλλα.
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.514
Κριτικές
28
Like
10.425
Πόντοι
3.296
Ωραια περιγραφη που γαμησες τη ντοροθυ
Τα αλλα βαρεθηκα να τα διαβασω
 

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Μηνύματα
129
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Πιο εγωμανής και ψώνιο πεθαίνεις.
 

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.697
Κριτικές
3
Like
4.161
Πόντοι
456
Ακόμα περιμένουμε ποδηλάτη.Δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσει κάποιος να στηρίζει το συγγραφικό σου έργο με το ρυθμό που γράφεις.
 

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Μηνύματα
247
Like
823
Πόντοι
81
Ακόμα περιμένουμε ποδηλάτη.Δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσει κάποιος να στηρίζει το συγγραφικό σου έργο με το ρυθμό που γράφεις.
Αυτός έχει ξεπεράσει και τον Thrilos σε αργοπορία,αλλά τουλάσχιστον γαμάει.
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.514
Κριτικές
28
Like
10.425
Πόντοι
3.296
Ξανάδα τον τίτλο και ψάρωσα!
Λέω ''Εχω περάσει(από τη σούβλα μου) πολλά πουτανάκια στη ζωή μου''
το χα ξεχάσει το θέμα!
 

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Μηνύματα
1.230
Κριτικές
32
Like
214
Πόντοι
616
Ποδηλατη ζεις???????
 

papaphilips

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
20.982
Κριτικές
94
Like
46.271
Πόντοι
17.311
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21
====================93========================
Εκείνη την στιγμή ένιωσα σαν ήρωας κάποιας κινηματογραφικής ταινίας. Εγω και η έλενα στο κέντρο του κήπου. Το σκηνικό να γίνεται ασπρόμαυρο και μια κάμερα να γυριζει γρήγορα τριγυρω μας.Ένα πλάνο που θα έδινε στο κοινό χρόνο να σκεφτεί τι έχει συμβεί και να φτιάξει διάφορα πιθανά σενάρια. Η πρωτοτυπία όμως έγκειται στο σημείο πρωταγωνιστής και κοινό μοιράζονται την ίδια άγνοια. Ή μάλλον όχι είναι η πρώτη φορά που ο πρωταγωνιστής είναι πιο ξαφνιασμένος απο το κοινό..

-Τι εννοείς ρε έλενα? Θες να μας τρελάνεις; Τι εννοείς δολοφονήθηκε? Ο Πατέρας μου πέθανε μέσα στο νοσοκομείο και μάλιστα ήμουνα παρών.
-Μάρκο σε θεωρουσα έξυπνο. Ο πατερας σου δεν πέθανε στο νοσοκομείο…
- Μα ήμουν μπροστά…. Σου λέω τον είδα να πεθαίνει..
Ο πατέρας σου πέθανε από τον λόγο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Μέτα όλα τα άλλα ήταν μια καλοστημένη παράσταση.
  • Κοίτα έλενα δεν μπορώ να συλλάβω τι θέλεις να πείς. Και το κυριοτερο δεν είμαι σε θέση. Ξέρω έκανες ολοκληρο ταξίδι γιατι κάτι ήθελες να μου πεις… Πές το το γαμίδι και ασε τα μισολογα..
Κάτι είχε αλλάξει.. Εγώ είχα αλλάξει όλοι μας έχουμε αλλάξει… Υπομονή μηδέν, νευρα στο ναδίρ.
  • Μάρκο δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά αυτό που μαθαίναμε απο το πρώτο έτος της Νομικής είναι αν θέλεις να μαθεις τον ένοχο ακολούθα τον δρόμο του χρήματος.
  • Μάρκο ο πατέρας σου είχε κάνει μεγάλη περιουσία… Και μην σου προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι εσύ δεν θα κληρονομήσεις φράγκο….

Το τελευταίο πράγμα που με απασχολούσαι την δεδομένη στιγμή ήταν η περιουσία του πατέρα μου.
Όμως η έλενα ίσως να είχε δικαιο. Μόνο και μόνο η ύπαρξη μιας περιεργης διαθήκης καθιστούσε τον αποδέκτη ένοχο.

Μπορεί η επαναστατική μου φύση την δεδομένη στιγμη να αδιαφορούσε για χρήματα και περιουσίες αλλά η φράση της έλενας άγγιξε μια ευαισθητη μου χορδη. Η έλενα είχε στα χέρια της την χορδή του εγωισμου και την τραβαγε όσο δεν πάει.

Στην ζωή μου το χειρότερο μου συναίσθημα είναι όταν νιώθω πως με έχουν πιάσει κότσο… Την στιγμή που νιώσω ότι κάποιος με κορόιδεψε. Για αυτό χίλιες φορές να με πουν κακό να με πουν μαλάκα και αχώνευτο παρά να με πουν κορόιδο.

Επίσης στο σημείο αυτό τον ρόλο τους παίξανε και οι τυψεις ή ερινυες όπως τον αποκαλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες.

Δεν ήθελα πολύ… Αμέσως ξύπνησε ο ντετέκτιβ μέσα μου και το μυαλό μου έφτιαξε χιλια σεναρια..

Κι όμως τα σενάρια δεν ήταν αρκετά..
Όσα σενάρια και να φτιάξει το μυαλό ενός παρ ολίγου 19χρονου που γνωρίζει ελάχιστα από την ζωή η πραγματικότητα και η νοσηρότητα άλλων μυαλών τα προσπερνά και τα ξεφτιλίζει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Ακόμα και εκείνη την στιγμή ένοιωσα την ανάγκη να μοιραστώ αυτή την πληροφορία με τον κύριο Μήτσο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τον φόρτωνα με αυτή την πληροφορία.
Όσο και να δήλωνα ανεξάρτητος, όσο και να συμπεριφερόμουν σαν κύριος του εαυτού μου δεν ήμουν…

Αλλά ίσως ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνω….

 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.998
Κριτικές
67
Like
29.001
Πόντοι
10.336
οι ποδηλατες ειστε για το πουτσο, να πατε αμστερνταμ μουνοπανα, δεν θα παμε εμεις φυλακη επειδη εσεις ειστε ανωμαλοι και καβαλατε πατινια και ποδηλατα στην αλεξανδρας, τη συγγρου και την πειραιως βραδιατικο, ζωα.

Μια φορα ειχα παρει μεθυσμενος το αμαξι ενος φιλου γιατι δεν μπορουσε να οδηγησει (ηταν πιο μεθυσμενος), και βλεπουμε ενα ποδηλατη αριστερα του δρομου να προσπαθει να πιασει 200 χιλιομετρα/δευτερολεπτο, και με εκλεινε ο παπαρας.
επειδη ετρωγα αλμυρη κρεπα με το δεξι χερι, ξυπνησα το μαλακα το μπεκρη στο πισω καθισμα και του ειπα να ανοιξει το παραθυρο και να του πατησει μια μπατσα να ισιωσει γιατι θα προκαλεσει κανενα ατυχημα ο πουστης.
Και ξυπναει ο δικος μου σα ζομπι που λες, και αντι να ανοιξει το παραθυρο ανοιξε την πορτα, και τον εστειλε το μαλακα το ποδηλατη στους θαμνους. Μου βγηκε η κρεπα απτη μυτη απτα γελια και πηγα να πατησω ενα μηχανακι. Ειστε επικινδυνοι.

Ζωα, ουτε φωτα στα μπουρδελα σας δεν εχετε, αλλα κρανος πατσαβουρηδες φορατε. να σας πατησουμε δηλαδη αλλα να μην σας σκοτωσουμε... Οοοοοχι πουτανες, κατω απτις ροδες θα σας βαλουμε και μετα θα κανουμε και οπισθεν για σιγουρια. Κωλοβλαχοι ειχατε και στο χωριο ποδηλατο
 

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.669
Κριτικές
9
Like
4.362
Πόντοι
736
7 χρόνια και ακόμα να το τελειώσεις μάστορα .
Ούτε το γεφύρι της Άρτας να έφτιαχνες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: 968

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Μηνύματα
1.801
Like
6.832
Πόντοι
1.056
Διάβασα όλα τα επεισόδια από το 1 έως το 93 χωρίς σταματημό...
Γαμάει...!!!

Πάρε πένα και γράψε... περιμένουμε.!
 
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Μηνύματα
207
Like
240
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom