Νέα

Έχετε δείξει τολμηρό σας βίντεο σε γκόμενα που όμως δεν είχατε ερωτική σχέση;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι προσδοκά κανείς όταν δείχνει τη μαλαπέρδα του σε φωτό ή βίντεο σε κάποια που δεν έχει γαμήσει. Να σκεφτεί "ουάου, τι ψωλή είναι αυτή, πρέπει να την πάρω οπωσδήποτε"; Μια γυναίκα που έχει σώας τας φρένας, ξενερώνει αυτόματα εάν γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και αν θα ψιλογούσταρε. Εσείς έχετε στείλει ποτέ και σας έχει κάτσει κάποια νορμάλ (όσο νορμάλ γίνεται δηλαδή);
Έγραψα για μια κατάσταση που ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να προχωράει. Άρα δεν έχει κάποιος να χάσει τίποτα. Ίσα ίσα που φέρνει στο προσκήνιο κάτι απροσδόκητο. Άσχετα πώς θα το πάρει η γκόμενα. Έτσι το είδα κι έτσι το βλέπω...Αν θεωρούσα ότι οι πιθανότητες είναι περισσότερες με την συγκεκριμένη ίσως δεν θα το έκανα... Και για να είμαστε και ρεαλιστές, όταν η συγκεκριμένη και η κάθε γκόμενα μιλάει κι αυτή για φάσεις με γκόμενους τι διαφορά έχει; Επειδή δεν δείχνει βίντεο; Πάλι αποκαλύπτει την ερωτική ζωή της. Δηλαδή εσύ θα ένιωθες πιο άνετα με μια διήγηση γυναίκας από την ερωτική ζωή της μόνο και μόνο επειδή δεν είδες βίντεο;

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
η λογικη λεει οτι το ειδε καθαρα κουτσομπολιστικα για να δει οντως αν τοσο του κοβει του τυπα και καταχωρηθηκε ο τυπος ως freak, weirdo κτλ χειροτερος απο αυτους που στελνουν dickpic.

δεν ειναι κακο να πας σε ενα γιατρο. κακο ειναι να μην δεχεσαι οτι πρεπει να πας σε γιατρο....
Πιες το γαλατάκι σου. Διατήρησε κλειδωμένη την μεταλλική ζώνη αγνότητας που φοράς μέχρι να νυμφευθείς κι άσε εμάς τους καυλιάριδες με την διαστροφή μας. Στο ενδιάμεσο αγκάλιασε μια μπιμπιμπο και Μπάρμπι να ηδονιστεις

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Πρέπει να τεθεί το ζήτημα στη δημόσια βάλανο. Πρέπει ή όχι να δείχνουμε τα κατορθώματά μας σε γυναίκες που μας ενδιαφέρουν; Να μιλήσει ο λαός.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361
Νομίζω ότι η περίπτωση που περιγράφει ο νηματοθέτης είναι χαμένη εξ'αρχής. Έχει ανοίξει τα χαρτιά του στο παρελθόν και ακόμα η κλήση του προωθείται. Ξαφνικά λοιπόν στον τελευταίο καφέ "κάτι άλλαξε" και καταδέχτηκε να δει τον συνφορουμίτη να γαμεί και να εξασκεί το χειρογλύκανο...

Εγώ @Υπογόης θα σου πρότεινα να την γράψεις στον πούτσο σου και να μην ασχοληθείς. Ασχολήσου να βρεις αλλού να βρέξεις, αν δεν έχεις κάτι ήδη κι αν ξεκαβλώσει αυτή και σου στείλει περίμενέ την με όρθιο τον πούτσο να έρθει να κουμπώσει.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.533
Πόντοι
206
Εγώ δεν έχω δείξει ούτε μου έχεί δείξει κάποια γκόμενα.
Αλλά ΑΝ μου έδειχνε και δεν είχαμε σχέση, θα σκεφτόμουν ότι το κάνει γιατί θέλει να την πηδήξω, σίγουρα για να με προκαλέσει. Και θα τη γαμούσα αν μου άρεσε.
Αν μου το έδειχνε ενώ είχαμε σχέση (κανονική, νορμαλ), δε νομίζω να μου άρεσε. Θα το έπερνα σε φάση ότι έχω βαρεθεί μαζί σου, δες πως με πηδάει αυτός να κάνουμε τα ίδια αν μπορείς, ή κοίτα τί γαμήσια έτρωγα τότε.. δε ξέρω, θα με πείραζε και θα με ξενέρωνε.
Αν ήταν καμμιά παρτόλα μόνο για σεξ και καυλάντισμα, εκεί μπορεί και να με έφτιαχνε να μου έδειχνε βιντεάκια της χα χα.

Αυτά από εμένα. Υποθέτω ίσως έτσι το σκέφτονται και οι γκόμενες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Και πάλι είναι κάτι που δεν μπορεί να διαρρεύσει. Είναι υλικό που υπάρχει μόνο στην μνήμη. Ούτε σε μηνύματα ούτε σε αρχεία. Δείχνω κάτι από το κινητό μου σε ένα ακόμα άτομο. Νομίζω είναι πολύ ασφαλές. Θα μπορούσα να αποφύγω το βίντεο με την άλλη γυναίκα. Σε αυτό ίσως έσφαλα. Μόνο από ηθικής και όχι από πρακτικής άποψης
αυτο ακριβως ειναι το θεμα. οχι οτι εχεις το υλικο αλλα το δειχνεις σε ματια που δεν πρεπει...

η εχεμυθεια πηγε περιπατο! η εμπιστευτικοτητα. η ασφαλεια...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Πιες το γαλατάκι σου. Διατήρησε κλειδωμένη την μεταλλική ζώνη αγνότητας που φοράς μέχρι να νυμφευθείς κι άσε εμάς τους καυλιάριδες με την διαστροφή μας. Στο ενδιάμεσο αγκάλιασε μια μπιμπιμπο και Μπάρμπι να ηδονιστεις
35 μηνυματα εχεις και τα 10 απο αυτα ειναι μια 10πλη παραθεση σε ενα μηνυμα που εγραψα. πες τον ψυχοθεραπευτη σου τιποτα και ασε τα βιντεο με τα κατορθωματα σου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
καλυτερα να τις εδειχνες τις 15 κριτικες που εχεις στα μπουρδελα τυπε πιο κινκι θα ηταν...

αλλα η ρετσινια του πουτανιαρη ειναι χειροτερη για αυτες....

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
909
Πόντοι
81
Δεν ξέρω τύπε,εγώ προσωπικά θα της έδειχνα μόνο το βίντεο με την μαλακια που τράβαγα και θα έλεγα ότι δεν είναι σωστό να της δείξω το βίντεο με άλλη γυναίκα γιατί δεν θέλω να την έκθεσω κτλ, έτσι αυτομάτως ανεβαίνουν οι πιθανότητες να βρεξεις γιατί από την μία όντως την τρώει ο κωλος της να δει την πουτσα σου και από την άλλη στο μυαλό της θα έμπαινε ότι ότι γίνει θα γίνει εχεμύθα και δεν πρόκειται να την βγάλεις σέντρα στην επόμενη που θα ζητήσει να δει πως γαμας ή πως την παίζεις.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.452
Πόντοι
446
Αν φαίνεται πρόσωπο της άλλης στο βίντεο έχεις κάνει μαλακία.

Αν όχι , συνέχισε παίζοντας ψάρεμα. Αφήνεις το ψάρι να φύγει και ξαναμαζευεις. Κοινώς κόβεις λίγο επαφή , εσύ δεν ασχολείσαι , και την αφήνεις να το δουλεύει αυτή στο μυαλό της.
Επανέρχεσαι στο αθώο μετά από λίγες ημέρες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.367
Πόντοι
9.931
Αν φαίνεται πρόσωπο της άλλης στο βίντεο έχεις κάνει μαλακία.

Αν όχι , συνέχισε παίζοντας ψάρεμα. Αφήνεις το ψάρι να φύγει και ξαναμαζευεις. Κοινώς κόβεις λίγο επαφή , εσύ δεν ασχολείσαι , και την αφήνεις να το δουλεύει αυτή στο μυαλό της.
Επανέρχεσαι στο αθώο μετά από λίγες ημέρες.
Ναι τυπε σίγουρα θα κατσει να την πηδηξει τωρα που της εδειξε βιντεο να πηδάει μια γκόμενα. Αν δεν τον εχει ηδη μπλοκάρει απο παντου θα ειναι θαύμα.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.452
Πόντοι
446
Ναι τυπε σίγουρα θα κατσει να την πηδηξει τωρα που της εδειξε βιντεο να πηδάει μια γκόμενα. Αν δεν τον εχει ηδη μπλοκάρει απο παντου θα ειναι θαύμα.
φίλε και μόνο που δεν τον έστειλε όταν της το πρότεινε , δείχνει απελπισία. οπότε δεν τον έχει μπλοκάρει.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Πρόσφατα έδειξα δύο βίντεο από το κινητό σε γκόμενα που γνωριζόμαστε αλλά δεν έχουμε και δεν είχαμε ποτέ ερωτική σχέση. Εγώ στο παρελθόν είχα εκφράσει το ερωτικό ενδιαφέρον μου. Εκείνη είχε δώσει κάποια ελάχιστα σημάδια κάποια στιγμή αλλά η γνωριμία παρέμεινε φιλική από πλευράς της. Βγαίνουμε αραιά και που για κάνα καφέ. Στην τελευταία συνάντηση την ρώτησα αν θέλει να δει τολμηρό βίντεο δικό μου. Επειδή ανέφερε ότι δεν έχει υψηλή λίμπιντο και γενικά όχι πολύ ενδιαφέρον στα σεξουαλικά λόγω πεσμένης διάθεσης. Δεν αρνήθηκε. Έτσι κάποια στιγμή μετά τον καφέ τις έδειξα τα βίντεο. Ένα που γάμαγα κι ένα που αυνανιζόμουν. Εσείς έχετε ανάλογη εμπειρία; Μετά την προβολή κάπως αντέδρασε αρνητικά. Ότι εκείνη είναι ρομαντική. Μετά όμως εξακολουθήσαμε την βόλτα χωρίς όμως να προκύψει κάτι ερωτικό. - Άλλωστε ήμουν κι εγώ λιγάκι αμήχανος -Θα ήθελα την άποψή σας πώς εκλαμβάνει μια γυναίκα μια τέτοια κίνηση. Ευχαριστώ πολύ.
Να δειξω σε γκομενα οτι γαμαω αλλη και παιζω το πουλι μου. Ξερεις πως θα το εκλαβει; Θα μου πει πανε γαμα καμια αλλη και αν δεν βρεις παιξε το πουλι σου.

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
682
Πόντοι
81
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι προσδοκά κανείς όταν δείχνει τη μαλαπέρδα του σε φωτό ή βίντεο σε κάποια που δεν έχει γαμήσει. Να σκεφτεί "ουάου, τι ψωλή είναι αυτή, πρέπει να την πάρω οπωσδήποτε"; Μια γυναίκα που έχει σώας τας φρένας, ξενερώνει αυτόματα εάν γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και αν θα ψιλογούσταρε. Εσείς έχετε στείλει ποτέ και σας έχει κάτσει κάποια νορμάλ (όσο νορμάλ γίνεται δηλαδή);
Είναι απλό !
Για να του κάνει '' like '' !
:confused::tooth:

kon-stan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
13
Like
666
Πόντοι
990
Εγώ νομίζω πως αυτή η γκόμενα έχει κόμπλεξ, τώρα ούτε η ίδια ξέρει τι θέλει

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.573
Πόντοι
6.795
Πρόσφατα έδειξα δύο βίντεο από το κινητό σε γκόμενα που γνωριζόμαστε αλλά δεν έχουμε και δεν είχαμε ποτέ ερωτική σχέση. Εγώ στο παρελθόν είχα εκφράσει το ερωτικό ενδιαφέρον μου. Εκείνη είχε δώσει κάποια ελάχιστα σημάδια κάποια στιγμή αλλά η γνωριμία παρέμεινε φιλική από πλευράς της. Βγαίνουμε αραιά και που για κάνα καφέ. Στην τελευταία συνάντηση την ρώτησα αν θέλει να δει τολμηρό βίντεο δικό μου. Επειδή ανέφερε ότι δεν έχει υψηλή λίμπιντο και γενικά όχι πολύ ενδιαφέρον στα σεξουαλικά λόγω πεσμένης διάθεσης. Δεν αρνήθηκε. Έτσι κάποια στιγμή μετά τον καφέ τις έδειξα τα βίντεο. Ένα που γάμαγα κι ένα που αυνανιζόμουν. Εσείς έχετε ανάλογη εμπειρία; Μετά την προβολή κάπως αντέδρασε αρνητικά. Ότι εκείνη είναι ρομαντική. Μετά όμως εξακολουθήσαμε την βόλτα χωρίς όμως να προκύψει κάτι ερωτικό. - Άλλωστε ήμουν κι εγώ λιγάκι αμήχανος -Θα ήθελα την άποψή σας πώς εκλαμβάνει μια γυναίκα μια τέτοια κίνηση. Ευχαριστώ πολύ.
δεν πρόκειται να την ξαναδείς

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
795
Πόντοι
366
Δεν πρέπει ποτέ να δείχνεις βίντεο σε κοπέλα ή που τα έχεις ή που γουστάρεις.
Εγω δεν θα ήθελα να δω κανένα βίντεο από κοπέλα που ξέρω ή γαμαω προτιμώ να κάνουμε το δικό μας .
Πιο λάθος ιδέα δεν έχω ξανά ακούσει λογικά μετά από αυτό σε σιχάθηκε

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Παιζει και μολις ειδε το βιντεο του αυνανισμου να σκεφτηκε "τι μαλακας ειναι αυτος!"
Το θεμα ειναι οτι γνωριζει το ενδιαφερον σου για εκεινη. Μην την ξαναπαρεις ουτε τηλεφωνο, ουτε να της προτεινεις να πατε για καφε. Αν σου κανει εκεινη προταση, τοτε βλεπεις.
Και μην εχεις απαιτηση να συμφωνησουν ολοι με την αποψη σου. Ουτε μπορεις να την επιβαλεις

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.964
Πόντοι
3.186
Πέρσυ το καλοκαίρι με τις ζεστές είχα στείλει σε μια φίλη ότι κάνει τρομερή ζεστή και τα σχετικά και καπάκι φωτογραφία που ήμουν γυμνός στο κρεβάτι αλλά ισα ισα σκεπασμένοςε ένα σεντόνι για ναη φαίνεται ο μέτρια φουσκωμένος πούτσος μου.. έτσι όμως που καταλαβαίνεις ότι είναι γυμνός ο άλλος..
Δυστυχώς δεν τσίμπησε

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
497
Πόντοι
26
Γενικά η άλλη και για σεξ να σε θέλει μόνο αν της δείξεις βίντεο με άλλη θα σε σουτάρει με συνοπτικές διαδικασίες. Μέγα λάθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom