πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.905
- Πόντοι
- 16.131
ρε τομαρι εδω τρως τα λεφταΕγω πονταρω στη ξανθια!!!
Σιγουρα λεφτα.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!
αντι να βοηθας τους συνανθρωπους μας στον ερανο αγαπης που κανουμε 
ρε τομαρι εδω τρως τα λεφταΕγω πονταρω στη ξανθια!!!
Σιγουρα λεφτα.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!
αντι να βοηθας τους συνανθρωπους μας στον ερανο αγαπης που κανουμε 
Τα μελη εδω μεσα,ειμαστε λεφταδες!ρε τομαρι εδω τρως τα λεφτααντι να βοηθας τους συνανθρωπους μας στον ερανο αγαπης που κανουμε
![]()

αγαθοεργιες ποτε στον αεραΤα μελη εδω μεσα,ειμαστε λεφταδες! και μεγαλοραδες
Για πες κανενα λογαριασμο να βοηθησουμε και εμεις.
![]()

Ευχαριστωαγαθοεργιες ποτε στον αερα
ΥΓ. σου εκανα μια μικρη συμπληρωση στο μυνημα σου που αμελησες![]()

Παιδιά αμα δίνετε λεφτά είμαι και εγώ εδώ εγώ δεν έχω ΦράγκοΤα μελη εδω μεσα,ειμαστε λεφταδες!
Για πες κανενα λογαριασμο να βοηθησουμε και εμεις.
![]()
Για να εισαι μελος εδω να δα,Παιδιά αμα δίνετε λεφτά είμαι και εγώ εδώ εγώ δεν έχω Φράγκο![]()

Πολύ χρήμα να ούμε και ψωλαραδες μην το ξεχνάμε αυτό χαχαχχαΓια να εισαι μελος εδω να δα,
δν το νομιζω!!!!!
Εδω ημεθα large!!!!
![]()
Άμα βάλω anal θα βγάλω εγώ ουράΒάλε άναλ στο μενού να κάνουμε ουρσ
να ερθω εγω που ειμαι καλο παιδι και δεν μου αρεσουν καθολου τα πετιτ κοριτσια και ειδικα οι ρωσσιδεςΆμα βάλω anal θα βγάλω εγώ ουρά
Έλα μια φορά κι αν με αυτά που θα σου κάνω σου λείπει ακόμα ο κωλος σου δίνω τα λεφτά σου πίσω !!!!
Πάει??
Ameeeeeeeeeνα ερθω εγω που ειμαι καλο παιδι και δεν μου αρεσουν καθολου τα πετιτ κοριτσια και ειδικα οι ρωσσιδες
Άμα βάλω anal θα βγάλω εγώ ουρά
Έλα μια φορά κι αν με αυτά που θα σου κάνω σου λείπει ακόμα ο κωλος σου δίνω τα λεφτά σου πίσω !!!!
Πάει??
Ναι αφού όλο λείπεις!!!!Κουκλα που εισαι?????
Καιρο εχουμε να βρεθουμε!
Αλλαξες τιποτα στο προγραμμα σου?????
![]()
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ μωρό μου για την κρητική σου!!Δεύτερη συνάντηση με την Νταϊάνα πολύ σύντομα μάλιστα γιατί είχαμε αφήσει εκκρεμότητες ανοιχτές...μύνημα στο viber κλείνουμε πολύ γρήγορα ξενοδοχειο και το δύο ωρο....έρχεται η Νταϊάνα όπως ακριβώς της ζήτησα ντυμένη μαθήτρια...με κοτσιδακια,γυαλακια, κοντή φούστα...με το που την βλέπω στην πόρτα όρθια η σημαία..μου πετάει και την ατάκα κ.καθηγητα έχω πρόβλημα θέλω βοήθεια (σκέφτηκα από μέσα μου τώρα να δεις τι πρόβλημα θα έχεις).
Την βάζω στα γόνατα και ξεκινάει ένα τσιμπούκι μάγκες για σεμινάρια...όλο μέσα να τον φτύνει να με κοιτάει και στα μάτια με τα γυαλιά και η πρώτη κατάθεση δεν άργησε να γίνει στο στόμα...έφυγε στο μπάνιο τα έφτυσε..λίγη κουβέντα και ξανά στον αγώνα για τον δεύτερο γύρο στον οποίο κάναμε αρκετές στάσεις η κοπέλα αντέχει στα δυνατά σφυροκόπηματα και χαστούκια στο κώλο την ιδρώνει την φανέλα και με το παραπάνω.. παίχτηκαν στο σύνολο 3 γύροι στον οποίο με καταθέσεις συνέχεια..θα ξανά γίνει ραντεβού με την κοπέλα γιατι περνάω πολύ ωραία...αυτά ελπίζω να βοήθησα καλά να περνάτε!!!