Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
fanta δεν χρησιμοποιηςΣε κάθε ραντεβού έχω εγώ προφυλακτικά κλπ και πάντα durex μόνο!!!
Φιλιά πολλά
Dyana
!!!6946606966!!!
![]()
Είναι το Κιτ πρώτων βοηθειών αυτό!!!!fanta δεν χρησιμοποιης![]()
Φαντα Μπλέ για τους μερακλήδες baby.Είναι το Κιτ πρώτων βοηθειών αυτό!!!!
![]()
Όχι αυτά, τά κόκκινα τά ωραία νά έχεις, νά πετάς καί μερικά στό κρεβάτι όταν μπαίνεις στο δωμάτιο νά τούς κόβει κρύος ιδρώταςΣε κάθε ραντεβού έχω εγώ προφυλακτικά κλπ και πάντα durex μόνο!!!
Φιλιά πολλά
Dyana
!!!6946606966!!!
![]()

Εδώ σε έχω!!!Όχι αυτά, τά κόκκινα τά ωραία νά έχεις, νά πετάς καί μερικά στό κρεβάτι όταν μπαίνεις στο δωμάτιο νά τούς κόβει κρύος ιδρώτας![]()
Εγώ νόμιζα επειδή έχει το ανθρακικό η κόκκινη είναι πιο σκληροπυρηνικό θα κάνει και φςςςςςς.....Φαντα Μπλέ για τους μερακλήδες baby.
Τα πάντα έχει γενικότερα η γυναικάρα μας η DyannaΕδώ σε έχω!!!
Από όλα έχουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο!!!
![]()
Ευχαριστώ πολύ μωρό μουΤα πάντα έχει γενικότερα η γυναικάρα μας η Dyanna
Dyana εσύ τι είσαι Παναθηναϊκός η Ολυμπιακός.....?
Πολύ σοβαρή λεπτομέρια που δεν ξέρουμε..
....κοπελια, εδω ξεφορτωνω????Σε κάθε ραντεβού έχω εγώ προφυλακτικά κλπ και πάντα durex μόνο!!!
Φιλιά πολλά
Dyana
!!!6946606966!!!
![]()
Εχεις καταλαβει γιατι μιλαμε και τι εννοουμε καλή μου ?Εγώ νόμιζα επειδή έχει το ανθρακικό η κόκκινη είναι πιο σκληροπυρηνικό θα κάνει και φςςςςςς.....
Συγγνώμη λάθος μου
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ναιιιιιιιιιιιιιι....κοπελια, εδω ξεφορτωνω????
![]()
Δεν λένε ότι όταν κάποιος φοβάται μήπως κόλλησε κάτι πίνει φαντα η τον βάζει σε φαντα και δεν παθαίνει τίποτα.?Εχεις καταλαβει γιατι μιλαμε και τι εννοουμε καλή μου ?
Οταν σου το λενε καταλαβαινεις τι υπονοουν και τι θελουν?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ναιιιιιιιιιιιιιι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν λένε ότι όταν κάποιος φοβάται μήπως κόλλησε κάτι πίνει φαντα η τον βάζει σε φαντα και δεν παθαίνει τίποτα.?
Πες μουυυυ!!!!![]()
.....η 1η κ η 3η ειναι ολα τα λεφτα!!!D y a n a
Σε κάθε ραντεβού έχω μαζί προφυλακτικά κρέμα μασάζ και λάδι μασαζ για όποιον θέλει και μασάζ.
Έλα και σίγουρα θα κάνω ότι μπορώ να περάσεις τέλεια όπως κάνω κάθε φορά.
6 9 4 6 6 0 6 9 6 6
Σε λίγες μέρες έρχονται και καινούργιες φωτό.!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Κι άμα δεις πόσο τα χρεώνει σε 5 ραντεβού βγάζει άλλη μια μηχανή χαχαχχα.....η 1η κ η 3η ειναι ολα τα λεφτα!!!
Και αυτες με το παλιοσαπακι το Virago καλουτσικες ειναι, αλλα ο γυφτουλας δεν το νικελωνε-καθαριζε λιγο πριν το βαλει στο δωματιο?!?!?!![]()
Ποιος θα έρθει να κάνουμε body 2 body που μου αρεσειιι???
D y a n a
6 9 4 6 6 0 6 9 6 6
![]()