Νέα

Dragonsden III

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dieuthintis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.986
Πόντοι
7.046
Για την Κύπρια: δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα, να χτιστεί από το πουθενά εργοστάσιο, και μετά να βρεθούν και να εξασφαλιστούν παραγγελίες που στην συνέχεια θα αποσβέσουν την επένδυση. Όσο καλό προϊόν και να είχε, ήταν κάτι ουτοπικό.

Η συμφωνία με την Δράκαινα θα γίνει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που θελήσει η μεγάλη εταιρεία να επενδύσει στο προϊόν, να φτιάξει εργοστάσιο - γραμμή παραγωγής (ή να διαθέσει κάποιο ήδη λειτουργικό) και να δει ότι το προϊόν έχει ζήτηση στην αγορά (φαντάζομαι, πρώτα διαθέτουν κάποια δείγματα στην αγορά για να δουν την πορεία του προίόντος).

Έτσι το κατάλαβα εγώ.

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.112
Πόντοι
1.011
Για την Κύπρια: δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα, να χτιστεί από το πουθενά εργοστάσιο, και μετά να βρεθούν και να εξασφαλιστούν παραγγελίες που στην συνέχεια θα αποσβέσουν την επένδυση. Όσο καλό προϊόν και να είχε, ήταν κάτι ουτοπικό.

Η συμφωνία με την Δράκαινα θα γίνει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που θελήσει η μεγάλη εταιρεία να επενδύσει στο προϊόν, να φτιάξει εργοστάσιο - γραμμή παραγωγής (ή να διαθέσει κάποιο ήδη λειτουργικό) και να δει ότι το προϊόν έχει ζήτηση στην αγορά (φαντάζομαι, πρώτα διαθέτουν κάποια δείγματα στην αγορά για να δουν την πορεία του προίόντος).

Έτσι το κατάλαβα εγώ.
Άρα επι της ουσίας, αν κάτσει η φάση και θέλει η μεγάλη εταιρεία να ασχοληθεί μ αυτό, η Μαρία βγάζει από τη δύσκολη θέση την Κύπρια να προχωρήσει το προϊόν της

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456
Ρε η Κύπρια ουσιαστικά πούλησε την εταιρεία της με το άλευρο για να μην είναι πλέον δικιά της και να παίρνει μόνο royalties. Κατάλαβα καλά; Και αν ναι, γιατί να το κάνει;

Αν ειχες βρει ενα ειδος μακαρονιου ιδανικο για μια μεγαλη κατηγορια πελατων και σου ελεγε η Μαρια θα μιλησω με την Barilla και αν δεχτει να το ενσωματωσε στα προιοντα της, θα λαμβανεις το 5% των πωλησεων εφ ορου ζωης χωρις να κανες τιποτα, θα το δεχοσουν;

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.112
Πόντοι
1.011
Αν ειχες βρει ενα ειδος μακαρονιου ιδανικο για μια μεγαλη κατηγορια πελατων και σου ελεγε η Μαρια θα μιλησω με την Barilla και αν δεχτει να το ενσωματωσε στα προιοντα της, θα λαμβανεις το 5% των πωλησεων εφ ορου ζωης χωρις να κανες τιποτα, θα το δεχοσουν;
Ναι οκ έτσι όπως το λες κακό δεν ακούγεται. Αλλά να μην είναι καθόλου δικό μου αυτό που εγώ έφτιαξα; Ειδικά όταν έχω πάθος.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456
Ναι οκ έτσι όπως το λες κακό δεν ακούγεται. Αλλά να μην είναι καθόλου δικό μου αυτό που εγώ έφτιαξα; Ειδικά όταν έχω πάθος.

Το δικο σου ειναι σχετικο οταν εκει εξω γινεται ο κλεψας του κλεψαντος απο αποψη πατεντων, ιδεων, αντιγραφες προιοντων, κλπ

Πολυ καλυτερο ενα συμβολαιο με μια Μπαριλα για 5% εφ ορου ζωης

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.766
Πόντοι
456
θεια στα προθυρα εγκεφαλικου μολις της ειπε ο τυπος με τις σπιρουλινες να συνεργαστουν :confused::confused::confused:
Screenshot (19).png

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.766
Πόντοι
456
βαφειας δεν εδωσε ουτε ευρω φετος εκανε περηφανο τον μεντορα του :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
dragons_den_new_xr.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom