Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποιοι ειναι οι "φιλοι" στην Κω??
Εχει καποια σχεση με το νησι, ή απευθυνεται, γενικα, στο "λαο" της (οπως οι σουπερ σταρ)?
Τι φαση?

Προφανώς είχε κάποια εκδήλωση στην οποία δε μπόρεσε τελικά να πάει και θέλει να "λειάνει" την απουσία.
Αν και παίζει να έχει και φίλους και γνωστούς εκεί καθώς έχει καταγωγή από την -κοντινή- Σύμη.
Για τα λοιπά, όσοι κράζουν είναι της συνομοταξίας "όσα δε φτάνει η αλεπού".
Αν κάνεις μια βόλτα έξω, πχ στην Ερμού, στο Μετρό κλπ κυκλοφορούν δεκάδες καλύτερες!Εγω ειμαι της συνομοταξιας "δεν μ' αρεσει".
Και, παρεμπιπτοντως, δεν εχει ουτε κωλαρα ουτε τιποτα.
στο Μετρό Θεσσαλονίκης?Αν κάνεις μια βόλτα έξω, πχ στην Ερμού, στο Μετρό κλπ κυκλοφορούν δεκάδες καλύτερες!

το Σωκράτη ή τον Περικλή είχε πάρει η Ξανθίπη?Πολλα τα λεφτά τύπε μου αλλα και η κοινωνικές διασυνδέσεις όταν τα έχεις με τον προγονό του Σωκράτη Κοκκαλη!!
Ο μονος λογος που πηδάει την Δούκισσα και καθε Δούκισσα αυτός ο χλεχλες ειναι επειδή η μάνα του πηρε τον Σωκρατη.
Εχει το πιο ομορφο προσωπο σε σχεση με αλλες διασημες , γιατι τωρα μπορει και να υπραχουν και αλλες τις οποιες δεν της γνωριζουμε καν..Μικρες βελτιοσης οπως οψης ριτινης κοινος γεμησματα εχει σε κατο και ανο οδοντοστιχια, επισης εχει φτιαξη την μυτη της...κατι αλλο στο προσοπο δεν εχει κανει η συγκεκριμενη.Eτσι θέλω να με τσιμπουκώνει μολις ξυπναει![]()
και εσύ πρέπει να φτιάξεις λίγο την ορθογραφία...κάτι άλλο δε βλέπωΕχει το πιο ομορφο προσωπο σε σχεση με αλλες διασημες , γιατι τωρα μπορει και να υπραχουν και αλλες τις οποιες δεν της γνωριζουμε καν..Μικρες βελτιοσης οπως οψης ριτινης κοινος γεμησματα εχει σε κατο και ανο οδοντοστιχια, επισης εχει φτιαξη την μυτη της...κατι αλλο στο προσοπο δεν εχει κανει η συγκεκριμενη.
το Σωκράτη ή τον Περικλή είχε πάρει η Ξανθίπη?
για γλύψιμο είναι......Μπουταρες![]()
Να εισαι η Νομικου και ο αλλος να βγαινει βολτα μαζι σου... με τη..σαγιοναρα
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.freegossip.gr/site_data/articles/2016100411294236.JPG[/img[/URL]]
[/quote]γιατί ρε φίλε..η άλλη τι φοράει ? τουαλέτα ? το σκύλο βόλτα έβγαλαν..δε πήγαν σε γάμο !!!
Αν κάνεις μια βόλτα έξω, πχ στην Ερμού, στο Μετρό κλπ κυκλοφορούν δεκάδες καλύτερες!