Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
CIM φέρε την τούρτα με τα βυζιά της απο δώ ρε

κλασικο τσολι που περιμενει πριγκηπα μ αλογοΠολυ ωραιο γκομενακι η Δουκισα.
Απλα απο αυτα που ακουω ζει σε αλλο πλανητη. Πχ ειχα διαβασει καποτε οτι βγηκε με τον γκομενο εξω στην βροχη χερακι χερακι επειδη στις ταινιες ηταν πολυ ρομαντικα και τελικα κρυωσε.![]()
κλασικο τσολι που περιμενει πριγκηπα μ αλογο
και θα καταληξει στην τσιπαρα 200 αλογων 60αρη
Πολυ ωραιο γκομενακι η Δουκισα.
Απλα απο αυτα που ακουω ζει σε αλλο πλανητη. Πχ ειχα διαβασει καποτε οτι βγηκε με τον γκομενο εξω στην βροχη χερακι χερακι επειδη στις ταινιες ηταν πολυ ρομαντικα και τελικα κρυωσε.![]()
Εχεις παρει φορα σημερα και θα τις σχολιασεις ολες ε?Είναι μια γλύκα μωρέ!
Κι αμάν μωρέ, μικρό είναι, πώς κρίνεις έτσι.
Στα 13 μου και εγω προσπαθουσα να ανεβω τοιχους σαν τον Spider-Man που εβλεπα στις ταινιες, οχι ομως στα 23 μου.Είναι μια γλύκα μωρέ!
Κι αμάν μωρέ, μικρό είναι, πώς κρίνεις έτσι.
Εχεις παρει φορα σημερα και θα τις σχολιασεις ολες ε?
Στα 13 μου και εγω προσπαθουσα να ανεβω τοιχους σαν τον Spider-Man που εβλεπα στις ταινιες, οχι ομως στα 23 μου.
Δεν με εχεις βρισει ακομη επι πεντε συνεχομενα ποσταρισματα και ανησυχω.
Από τα 13 σου πάντως δεν βλέπω μεγάλη βελτίωση,ίδια επιχειρηματολογία...Στα 13 μου και εγω προσπαθουσα να ανεβω τοιχους σαν τον Spider-Man που εβλεπα στις ταινιες, οχι ομως στα 23 μου.
Το τραβάει ο οργανισμός σου ε,σε τρώει ο πωπός σου ε;;;Δεν με εχεις βρισει ακομη επι πεντε συνεχομενα ποσταρισματα και ανησυχω.
Εισαι καλα?
Από τα 13 σου πάντως δεν βλέπω μεγάλη βελτίωση,ίδια επιχειρηματολογία...![]()

Ρε τυπε, κατι δεν παει καλα.Το τραβάει ο οργανισμός σου ε,σε τρώει ο πωπός σου ε;;;![]()
Δεν είναι πλάκα ρε...να δεις που κ η βέλβυ θα σου ζητήσει να πάτε για καφέ όπου να'ναι....Ρε τυπε, κατι δεν παει καλα.
Η Βελβυ δεν με βριζει, η Ρυθμ ελεγε χθες να παμε για καφε, κατι συμβαινει.
Ποιος μου εχει στησει πλακα?

Διερευσαν φωτος σου στα πμ.Ρε τυπε, κατι δεν παει καλα.
Η Βελβυ δεν με βριζει, η Ρυθμ ελεγε χθες να παμε για καφε, κατι συμβαινει.
Ποιος μου εχει στησει πλακα?

Πουτανακι.Δεν είναι πλάκα ρε...να δεις που κ η βέλβυ θα σου ζητήσει να πάτε για καφέ όπου να'ναι....
(εξάρχεια βέβαια)