Pecora nera
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 2.390
Αυτή το έχει κάψει εντελώς
"από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα"...εξαρτημένη με την εικόνα της στα σοσιαλ μύδια σαν δεκατριάχρονο κοριτσάκι .Ότι και να λέμε κορμί λαμπάδα με ποδαρες έχει η καυλαααα
Τoυλαχιστον έμεινε σπίτι να σαραντισει η έκανε βόλτες και πιο πριν;Το σουργελο πήρε 40 ημερον μωράκι και το πήγε μέσα στο κλειστό γήπεδο για να το βάλει στο παρκέ να βγάλει φωτογραφία να την ανεβάσει στα σοσιαλ ως working mom και μαλακίες.
Δεν υπάρχει αυτό πλέον τυπε μου, στις 10 μέρες πλέον αν έχει καλό καιρό τα βγάζουν έξω τα μωρά αλλά όμως δεν τα πάνε σε κλειστούς χώρους.Τoυλαχιστον έμεινε σπίτι να σαραντισει η έκανε βόλτες και πιο πριν;
Mας έφαγε η πρόοδος...Δεν υπάρχει αυτό πλέον τυπε μου, στις 10 μέρες πλέον αν έχει καλό καιρό τα βγάζουν έξω τα μωρά αλλά όμως δεν τα πάνε σε κλειστούς χώρους.
Τουλάχιστον δεν τα έχουν σε κλειστούς χώρους ,πάλι καλά....Δεν υπάρχει αυτό πλέον τυπε μου, στις 10 μέρες πλέον αν έχει καλό καιρό τα βγάζουν έξω τα μωρά αλλά όμως δεν τα πάνε σε κλειστούς χώρους.
Oπως έλεγε κι ο Τζίμης Πανούσης:"Μοντέρνες αδίστακτες μάνες".Η τύπισσα δε γλυτώνει "εγκλεισμό" και 'πρόνοιες", έχει καεί εντελώς από τα λεφτά του μπούλη και το γεγονός οτι έγινε μάνα αλλά μόνο στο insta!!!
Πολύ σοβαρό πρόσωπο βλέπω, όσο μπορεί να φανεί, χωρίς γλύκα/(στημένο) χαμόγελο όπως τα άλλα post.Λέτε στην πορεία να πετάξει βυζιά έξω να μας δείξει και πώς θηλάζει;;;
Μακαριιιιι!!Λέτε στην πορεία να πετάξει βυζιά έξω να μας δείξει και πώς θηλάζει;;;
Βυζάρες και ποδαρες με τακουναρες έχειΈχει καινούριο πρόγραμμα στο YouTube σχετικό με basket Euroleague στα αγγλικά. Πολύ καλά τα μιλάει .....
Πάχυνε λίγο μετα την γέννα αλλά πάλι είναι κόλαση
Έχει πιέσει τόσο πολύ τις βυζάρες της που κοντεύουν να σκίσουν το φόρεμα.Έχει καινούριο πρόγραμμα στο YouTube σχετικό με basket Euroleague στα αγγλικά. Πολύ καλά τα μιλάει .....
Πάχυνε λίγο μετα την γέννα αλλά πάλι είναι κόλαση
Ότι είπες καυλιαρη να δούμε τις βυζάρες τηςΈχει πιέσει τόσο πολύ τις βυζάρες της που κοντεύουν να σκίσουν το φόρεμα.
Άστα μωρη να ξεχυθούν έξω να τα απολαύσουμε.