You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δώρα Παντέλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 726K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.875
- Πόντοι
- 9.931
Ειναι η μοδα τυπε, πρέπει να περάσουν το μήνυμα οτι εκτος απο μανα ειμαι και γυναίκα. Εν το μεταξύ οι κανονικές γυναίκες δεν ασχολούνται με την εμφάνιση τους μετα την γεννα, αντε το πολυ πολυ να βάλουν λιγο ρουζ στα μάγουλα τους και ενα κραγιόν για να μην φαίνεται πολυ η ταλαιπωρία απο την γεννα και μεχρι εκει.Για να βγει φωτογραφία με το μωρό έφτιαξε μαλλί νύχια βάφτηκε και έβαλε βλεφαρίδες;;;; Τι μυαλό κουβαλάνε
robertobaggio7
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2024
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
και άμα τη ρωτήσεις θα σου πει δεν μ αρέσουν οι υπερβολές ,κυκλοφορώ με φόρμες και χωρίς μακιγιάζ
Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
Θα έρθει η ώρα που θα βυζαξει μέσα στο γήπεδο ή θα κουβαλήσει το μωρό μαζί της. Attention whore.
Γυναίκα μπορεί να γίνει σπίτι της να καβλώσει τον άντρας της ή όταν με το καλό βγει για καμιά έξοδο. Εκείνη την ώρα που παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της είναι δυνατόν να σκέφτεται να φτιαχτεί τόσο πολύ;;;; (προς Θεού δεν τα έχω με σένα, εκφράζω σκέψεις και απορίες)Ειναι η μοδα τυπε, πρέπει να περάσουν το μήνυμα οτι εκτος απο μανα ειμαι και γυναίκα. Εν το μεταξύ οι κανονικές γυναίκες δεν ασχολούνται με την εμφάνιση τους μετα την γεννα, αντε το πολυ πολυ να βάλουν λιγο ρουζ στα μάγουλα τους και ενα κραγιόν για να μην φαίνεται πολυ η ταλαιπωρία απο την γεννα και μεχρι εκει.
Εγωκεντρικές νάρκισσοι.
Καμία γυναίκα, είτε με πανεύκολο κανονικό τοκετό είτε με καισαρική, δεν σκέφτεται την εμφάνισή της το πρώτο 24ωρο.
Οι περισσότερες δεν προλαβαίνουν για μήνες αν και κάποιες κάνουν φιλότιμες προσπάθειες.
Το κοινό σχόλιο είναι "περιμένω να κοιμηθεί έστω 5 λεπτά για να πάω τουαλέτα και να κάνω ένα μπάνιο".
Άσε που οι φόρμες γίνονται δεύτερο δέρμα λόγω της ευκολίας και της έλλειψης άγχους για το πλύσιμο.
Καμία γυναίκα, είτε με πανεύκολο κανονικό τοκετό είτε με καισαρική, δεν σκέφτεται την εμφάνισή της το πρώτο 24ωρο.
Οι περισσότερες δεν προλαβαίνουν για μήνες αν και κάποιες κάνουν φιλότιμες προσπάθειες.
Το κοινό σχόλιο είναι "περιμένω να κοιμηθεί έστω 5 λεπτά για να πάω τουαλέτα και να κάνω ένα μπάνιο".
Άσε που οι φόρμες γίνονται δεύτερο δέρμα λόγω της ευκολίας και της έλλειψης άγχους για το πλύσιμο.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.688
- Πόντοι
- 2.636
στα @@ του. παιδι εκανε. και να του φυγει αυτη, θα βρεθει αλλη να χαρει τα προνομια....Λάθος μου! Αυτός ήθελα να γράψω αν το μετάνιωσε;
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.688
- Πόντοι
- 2.636
απο αυτο και μονο σκεψου ποσα ψυχολογικα μπορει να κουβαλα...Γυναίκα μπορεί να γίνει σπίτι της να καβλώσει τον άντρας της ή όταν με το καλό βγει για καμιά έξοδο. Εκείνη την ώρα που παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της είναι δυνατόν να σκέφτεται να φτιαχτεί τόσο πολύ;;;; (προς Θεού δεν τα έχω με σένα, εκφράζω σκέψεις και απορίες)
γιατι οκ για την εικονα μας ολοι ειμαστε δηθεν... αλλα αν δε μπορεις να κρατηθεις και να εισαι ο γαμημενος ο εαυτος σου σε τετοιες στιγμες και σκεφτεσαι ακομα και τωρα πως να πουλησεις την δηθεν ιδιωτικοτητα σου ε οκ κατσε να θυμασαι οταν γεννησες το παιδι οτι ετρεχες να κανεις μακιγιαζ για 10 στορυ....
μεγιστη εκπορνευση!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.688
- Πόντοι
- 2.636
δε κουβαλανε... νομιζουν οτι ανεβαζουν μετοχες ετσι. περιμενω κραξιμο απο φεμινιστριες και γενικα ΑΔΕΙΑΣΜΑ απο νορμαλ γυναικες....Για να βγει φωτογραφία με το μωρό έφτιαξε μαλλί νύχια βάφτηκε και έβαλε βλεφαρίδες;;;; Τι μυαλό κουβαλάνε
πραγματικα εικονες ντροπης.
αυτη και η βουγιουκλακη οι "ατσαλακωτες"
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.875
- Πόντοι
- 9.931
Δειτε εδω λεζαντα για το βιντεο

Ας της πει καποιος οτι ενα παιδι δεν θα ασχοληθει ποτε αν η μανα του ειναι ομορφη η ασχημη. Ενα παιδι οταν κοιτάει την μανα του βλέπει...μονο την μανα του και τίποτα αλλο!
Τελευταία τροποποίηση:
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.625
- Πόντοι
- 3.506
Δύο παιδιά κάναμε με την πρωην γυναίκα μου όσο ήμασταν μαζί. Και σε επιβεβαιώνω ότι τους πρώτους 15 μήνες έτσι είναι, για όλες τις φυσιολογικές γυναίκες, ανεξαρτήτως του πόσο βοηθά ο άντρας με τα τέκνα.Εγωκεντρικές νάρκισσοι.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.875
- Πόντοι
- 9.931
Ολες αυτες οι «διασημες» θεωρούν οτι έκαναν και χαρη στον φραγκατο ανδρα τους που του εκαναν παιδι και οτι απο την στιγμη που το εκαναν θα επιστρέψουν στην καθημερινή τους ρουτινα, δουλεια, γυμναστήρια, νυχτερινές εξόδους με τον ανδρα η με τις φιλες τους κ.α. Οσο αφορά το παιδι σου λένε λεφτά έχεις παρε 2 νταντάδες να το προσέχουν οσο θα λείπω εγω.
Και πετανε και την κορυφαία ατακα, δεν θα αφήσω την καριέρα μου για να το παίξω μανα και νοικοκυρά.
Και πετανε και την κορυφαία ατακα, δεν θα αφήσω την καριέρα μου για να το παίξω μανα και νοικοκυρά.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.625
- Πόντοι
- 3.506
Τον μαλάκα που έγινε πατέρας να λυπάσαι...Ήταν που ήταν αλλοπαρμενη τώρα με την γέννα ξεσαλωσε. Κάνει περισσότερα ποστ από την Τούνη. Δεν ξέρω ποιον να λυπηθώ περισσότερο αυτήν ή τον τύπο;;;
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.875
- Πόντοι
- 9.931
Τον τυπο να λυπάσαι που αν παει λιγο να την χαληναγωγησει η να της κόψει κάπως τα χαιλικια θα του τραβήξει ενα ξεγυρισμένο διαζύγιο και θα του φύγει ο κωλος απο την διατροφή που θα πληρώσει.Ήταν που ήταν αλλοπαρμενη τώρα με την γέννα ξεσαλωσε. Κάνει περισσότερα ποστ από την Τούνη. Δεν ξέρω ποιον να λυπηθώ περισσότερο αυτήν ή τον τύπο;;;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.581
- Πόντοι
- 12.756
Θα έρθει η ώρα που θα βυζαξει μέσα στο γήπεδο ή θα κουβαλήσει το μωρό μαζί της. Attention whore.
Σωραιος γιατι βλεπεις το μελλον

Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
Οι τανες είναι προβλεψιμεςΣωραιος γιατι βλεπεις το μελλον![]()
john Vardaxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Εφερε κομμώτρια μέσα στο μαιευτήριο ρε παιδιά.... πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί
Δειτε εδω λεζαντα για το βιντεο
Ας της πει καποιος οτι ενα παιδι δεν θα ασχοληθει ποτε αν η μανα του ειναι ομορφη η ασχημη. Ενα παιδι οταν κοιτάει την μανα του βλέπει...μονο την μανα του και τίποτα αλλο!
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 4.549
- Πόντοι
- 456
Πραγματικά για λύπηση, και το ξαναείπα αλλά δεν βλέπω το λόγο να έχει τέτοια ανάγκη για υπερπροβολή, άμα έχει τόσα κόμπλεξ αυτή που είναι μουνάρα, διάσημη, με λεφτά και πλέον έγινε και μάνα, η μέση ελεηνίδα πατσαβούρα πόσα πρέπει να έχει δηλαδή;Ήταν που ήταν αλλοπαρμενη τώρα με την γέννα ξεσαλωσε. Κάνει περισσότερα ποστ από την Τούνη. Δεν ξέρω ποιον να λυπηθώ περισσότερο αυτήν ή τον τύπο;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 663
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 18K