Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.606
Login • InstagramΟύτε φουλ γυμνασμενη, ούτε στημένη, ούτε με 5 κιλα μπογιά και casual ντύσιμο. Αυτές είναι γυναίκες![]()
Login • InstagramΟύτε φουλ γυμνασμενη, ούτε στημένη, ούτε με 5 κιλα μπογιά και casual ντύσιμο. Αυτές είναι γυναίκες![]()
Η γυναίκα να βάλει γόβες για να πάει για καφέ; Ο άντρας τι θα βάλει σμόκιν; Πάντως στην φωτογραφία είναι μια γυναίκα ντυμένη ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα ΑΘΛΗΤΙΚΌ γεγονός.Γυναίκα δεν είναι η πλεμπαια που κυκλοφορεί με σπορτεξ και παντοφλιτσες σαν λάθρο .
Γυναίκα είναι αυτή που θα τολμήσει να βγει με γόβες για μια βόλτα η έναν καφέ .
Και βάλε. Αλλά πάρα πολύ περισσότεροΓια τι ποσοστό πλουσίων μιλάς;
Το 0,1%;...Το 0,5;
Μετά την Συριζοκρατια και την Κινέζικη πανούκλα η αισθητική του μέσου νεοέλληνα έχει γίνει τραγική .Η γυναίκα να βάλει γόβες για να πάει για καφέ; Ο άντρας τι θα βάλει σμόκιν; Πάντως στην φωτογραφία είναι μια γυναίκα ντυμένη ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα ΑΘΛΗΤΙΚΌ γεγονός.
Φίλε δεν πεινάει να'σαι σίγουρος γι'αυτό μιας και λες για τα φράγκα. Όσον αφορά για το πήδημα που είπες κάνεις λάθος γιατί εγώ ανέφερα τη δημιουργία σχέσης με προοπτική οικογένειας όχι απλά τις ξεπέτεςΑυτή φίλε φράγκα θέλει την ζωή της θα την κάνει μετά τα φράγκα από αυτόν και θα πηδιεται με οποιον θέλει και θα κάνει ότι θέλει
Και πάλι καταλήγεις στον ίδιο παρανομαστή. Οπότε δώρον άδωρον είναιΝαι, αλλα όπως εχει πει και κάποιος πιο σοφος από εμένα: καλύτερα δυστυχισμένος με λεφτα, παρα δυστυχισμένος και αφραγκος.
Γυναίκα δεν είναι αυτή που φοράει γόβες.Γυναίκα δεν είναι η πλεμπαια που κυκλοφορεί με σπορτεξ και παντοφλιτσες σαν λάθρο .
Πολλές βαριουνται να κυκλοφορήσουν αξιοπρεπώς πλην περιπτώσεων όπου θα πάνε σε γυφτολα'ι'καδικα και βαφτίσεις.Γυναίκα δεν είναι αυτή που φοράει γόβες.
Γυναίκα είναι αυτή που φοράει το ρούχο/παπούτσι και οχι το ρούχο αυτήν.
Γυναίκα είναι αυτή που με αυτό που φορά, βγάζει θηλυκότητα και οχι προστυχιά
Άρα παραδέχονται ότι θα βρεθούν στο οδόστρωμα αν βαλουν κάτι θηλυκό...Γυναίκα δεν είναι αυτή που φοράει γόβες.
Γυναίκα είναι αυτή που φοράει το ρούχο/παπούτσι και οχι το ρούχο αυτήν.
Γυναίκα είναι αυτή που με αυτό που φορά, βγάζει θηλυκότητα και οχι προστυχιά
Γυναίκα δεν είναι η πλεμπαια που κυκλοφορεί με σπορτεξ και παντοφλιτσες σαν λάθρο .

Και βάλε. Αλλά πάρα πολύ περισσότερο
Γιατί εσύ έχεις δει τόσους λίγους πλούσιους σαν το ποσοστό που είπες προηγουμένως;Έχεις κανέναν πλούσιο γνωστό και στο είπε;
Πίστεψε με,οι φραγκάτοι στα @@ τους αν πουστεψουν τα παιδιά και οι κόρες είναι πουτανες! Το χρήμα έχουν θεό, μόνο χρήμα βλέπουν και για το χρήμα ζουν. Και ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχουν "δυστυχισμένα παιδιά" είτε LGBTQ είτε πορνίδιαΜε λεφτά...χωρις θέματα υγείας...χωρις κάποια δυσμορφία...χωρις κανα πουστη γιο ή πουτάνα κόρη...για ποιο λόγο να είναι κάποιος δυστυχισμένος;![]()
δε νομίζω ότι ακόμα και οι φραγκάτοι γουστάρουν να έχουν πούστη γιό ή λεσβία κόρη, άλλο τι λένε προς τα έξω και στα βοθροκάναλαΠίστεψε με,οι φραγκάτοι στα @@ τους αν πουστεψουν τα παιδιά και οι κόρες είναι πουτανες! Το χρήμα έχουν θεό, μόνο χρήμα βλέπουν και για το χρήμα ζουν. Και ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχουν "δυστυχισμένα παιδιά" είτε LGBTQ είτε πορνίδια
Aπλα δεν τους νοιάζει.δε νομίζω ότι ακόμα και οι φραγκάτοι γουστάρουν να έχουν πούστη γιό ή λεσβία κόρη, άλλο τι λένε προς τα έξω και στα βοθροκάναλα
Δε νομίζω να φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γενικά ο μέσος Έλληνας είναι φτωχός και σε αισθητική και κυριολεκτικά. Ντύνεται σαν ταμτάκος.Μετά την Συριζοκρατια και την Κινέζικη πανούκλα η αισθητική του μέσου νεοέλληνα έχει γίνει τραγική .
Μετά την Συριζοκρατια και την Κινέζικη πανούκλα η αισθητική του μέσου νεοέλληνα έχει γίνει τραγική .
Δε νομίζω να φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, γενικά ο μέσος Έλληνας είναι φτωχός και σε αισθητική και κυριολεκτικά. Ντύνεται σαν ταμτάκος.