guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.819
- Πόντοι
- 1.056
Στην ίδια σελίδα 53 εδώ που έγραψες πιο πάνω γράφω ότι είναι fakeΔε μπαίνω στο instagram παίχτη μου οπότε δε ξέρω.
Στην ίδια σελίδα 53 εδώ που έγραψες πιο πάνω γράφω ότι είναι fakeΔε μπαίνω στο instagram παίχτη μου οπότε δε ξέρω.
δεν αντιλεγω αλλα μεχρι ενα σημειο. δε θελουμε πρωταθληματικες γιατι δεν ειμεθα πρωταθλητες...Μπερδεύεσαι...
Είναι άλογο η κιουρια...
Συνήθως -oxι παντα-αυτές που είναι σε πιο fit καταστάσεις είναι και έτοιμες για πιο ακραία γούστα...δεν αντιλεγω αλλα μεχρι ενα σημειο. δε θελουμε πρωταθληματικες γιατι δεν ειμεθα πρωταθλητες...
πιστευεις οτι μπορεις να ανταπεξελθεις?
Φυσικά και είμαστε πρωταθλητές...έμπειρα μέλη και καλά εκπαιδευμένα είμαστε.δεν αντιλεγω αλλα μεχρι ενα σημειο. δε θελουμε πρωταθληματικες γιατι δεν ειμεθα πρωταθλητες...
πιστευεις οτι μπορεις να ανταπεξελθεις?
γιατι ο μεσος ελληνας πηγαινει με την μεση ελλεηνιδα, που στο γυμναστηριο πανε μονο για στορι!!! με τα αθληματα συνηθως πανε οι του χωρου τουςΣυνήθως -oxι παντα-αυτές που είναι σε πιο fit καταστάσεις είναι και έτοιμες για πιο ακραία γούστα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά και είμαστε πρωταθλητές...έμπειρα μέλη και καλά εκπαιδευμένα είμαστε.
Πόσο καυλα αυτή η γυναίκα
Δεν είναι τυχαίο που συνήθως τα πιο ταιριαστά ζευγάρια είναι μπάζα...γιατι ο μεσος ελληνας πηγαινει με την μεση ελλεηνιδα, που στο γυμναστηριο πανε μονο για στορι!!! με τα αθληματα συνηθως πανε οι του χωρου τους
ειναι η σιγουρια που εχει η ομορφη γιατι "ποια αλλη θα τον κοιταξει!"Δεν είναι τυχαίο που συνήθως τα πιο ταιριαστά ζευγάρια είναι μπάζα...
...σε συνδυασμό με την ανασφάλεια του άνδρα:"Εμένα ποια θα με κοιτάξει";;;;ειναι η σιγουρια που εχει η ομορφη γιατι "ποια αλλη θα τον κοιταξει!"
τετοιες ανασφαλειες δεν εχω τυπε......σε συνδυασμό με την ανασφάλεια του άνδρα:"Εμένα ποια θα με κοιτάξει";;;;
Mιλουσα για τον ΜΕΣΟ άνδρα...τετοιες ανασφαλειες δεν εχω τυπε...
...σε συνδυασμό με την ανασφάλεια του άνδρα:"Εμένα ποια θα με κοιτάξει";;;;
Άσε φίλε δεν περιγράφεταιΧυνω και γεμιζω κουβαδες, με αυτη τη φωτο
Ξέρει να μαγειρεύει τίποτα αυτή η μόνο με ρυζογκοφρεττες την βγάζει ΚΑΙ ΑΥΤΗ;
Fake ειναι![]()
Ένα βήμα πριν το OF
Ισχύει...απύθμενο κόμπλεξ οι γυναίκες.Αν έχει ωραία γκόμενα,μια χαρά τον κοιτάνε μετά και άλλες
Απο που τεκμαίρεται αυτό;Fake ειναι
Αφού αυτό θέλουμε. Γιατί γγκρινιάζουμε???Εμφάνιση, σπουδές(εντός και εκτός εισαγωγικών), αναγνωρισιμότητα, γνωριμιές, ταξίδια...
Αλλά τελικά όλες καταλήγουν να κάνουν stories με τα ακριβά αυτοκίνητα των γκόμενων.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ανάγκη να δείξει ότι οδηγεί την Urus.
Τόσο "βλαχάκι" είναι;