Με ποιον νευρίασε;;;![]()
Φωτιά πάλι σήμερα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δώρα Παντέλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 814K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δεν νευρίασε απλα πονάει!!!!!!!Με ποιον νευρίασε;;;
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.218
- Πόντοι
- 16.235
Ο δημοσιογραφικός χώρος γενικά έχει ναυάγια...ελάχιστοι είναι καλά και σε δουλειά και στα προσωπικά τους.τα χει τα χρονακια της..εγω τη κανω για 40..και ακομα να βρει..τον εφοπλιστη της καρδιας της..
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.807
- Πόντοι
- 10.131
Σιγα μην ειναι και 50 τυπε, 36 χρονων ειναι η Δωρα.τα χει τα χρονακια της..εγω τη κανω για 40..και ακομα να βρει..τον εφοπλιστη της καρδιας της..
Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Η Δώρα Παντέλη έχει associate's degree στις επιστήμες και στην προϊατρική. Τελείωσε τα τέσσερα χρόνια σπουδών με πτυχίο στην αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία, ρητορική και παγκόσμια κουλτούρα με δύο υποειδικότητες: Η μία στο θέατρο και ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες, από ζωγραφική μέχρι μουσική, και η δεύτερη στις πολιτικές επιστήμες, νομική και φιλοσοφία. Επιπλέον, σπούδασε μεταπτυχιακά κλινική ψυχολογία και παράλληλα είναι βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα της ψυχολογίας.
Προφίλ Wikipedia. Λογικά τα έγραψε μόνη της
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.218
- Πόντοι
- 16.235
Για δημοσιογραφία τίποτα δεν βλέπω από σπουδές....Η Δώρα Παντέλη έχει associate's degree στις επιστήμες και στην προϊατρική. Τελείωσε τα τέσσερα χρόνια σπουδών με πτυχίο στην αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία, ρητορική και παγκόσμια κουλτούρα με δύο υποειδικότητες: Η μία στο θέατρο και ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες, από ζωγραφική μέχρι μουσική, και η δεύτερη στις πολιτικές επιστήμες, νομική και φιλοσοφία. Επιπλέον, σπούδασε μεταπτυχιακά κλινική ψυχολογία και παράλληλα είναι βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα της ψυχολογίας.
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Ότι ο κάθε Καρύδας και Σκουντής που οι μόνες βολές μπάσκετ που έχουν ρίξει είναι χαρτιά τυλιγμένα στο καλαθάκι αναλύουν καλύτερα το άθλημα από επαγγελματία μπασκετμπολίστρια της Α1 ας πούμεΓια δημοσιογραφία τίποτα δεν βλέπω από σπουδές.......μήπως πήρε και κάνα βραβείο Νόμπελ και δεν το γράφει από συστολή;
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.218
- Πόντοι
- 16.235
Θα το δεχθώ.Ότι ο κάθε Καρύδας και Σκουντής που οι μόνες βολές μπάσκετ που έχουν ρίξει είναι χαρτιά τυλιγμένα στο καλαθάκι αναλύουν καλύτερα το άθλημα από επαγγελματία μπασκετμπολίστρια της Α1 ας πούμε
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 131
- Like
- 21.804
- Πόντοι
- 26.386
Aυτο μου θυμιζει αυτους που παιρνουνε στα αθλητικα ραδιοφωνα και λένεΌτι ο κάθε Καρύδας και Σκουντής που οι μόνες βολές μπάσκετ που έχουν ρίξει είναι χαρτιά τυλιγμένα στο καλαθάκι αναλύουν καλύτερα το άθλημα από επαγγελματία μπασκετμπολίστρια της Α1 ας πούμε
"Το ξερω οτι το 4-4-2- δεν κανει για την ΑΕΚ γιατι εχω παιξει κι εγω μπάλα,σε ερασιτεχνικό στον Κατω Τριτωνα Γλυφαδας..."
(δεν συνδεονται τα 2,και ο ναγκελσμαν δεν επαιξε μπαλα)
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Ναι μόνο που αυτή έπαιζε όντως Α1 και Εθνική όχι στο κολοκοτρωνίτσι Γ ΕΠΣ ή έλεγε ψέματα όπως αυτοίAυτο μου θυμιζει αυτους που παιρνουνε στα αθλητικα ραδιοφωνα και λένε
"Το ξερω οτι το 4-4-2- δεν κανει για την ΑΕΚ γιατι εχω παιξει κι εγω μπάλα,σε ερασιτεχνικό στον Κατω Τριτωνα Γλυφαδας..."
(δεν συνδεονται τα 2,και ο ναγκελσμαν δεν επαιξε μπαλα)
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 131
- Like
- 21.804
- Πόντοι
- 26.386
Ο Σκουντης επιδιδεται σε γλωσσικό....show παπαριάς
Ο Καρύδας σε οπαδικό show,το μονο που θελει ειναι να κερδισει η εκάστοτε ελληνικη ομαδα.Ελληναράς
Προσωπικά μαρεσει το παδι που μετεδωσε χθες τον Ολυμπιακό,ειναι πολύ σωστός και μετρημενος στα σχόλια και τις αναλύσεις του,αν και εχει ελαφρως εκνευριστικη φωνη.
Ο Καρύδας σε οπαδικό show,το μονο που θελει ειναι να κερδισει η εκάστοτε ελληνικη ομαδα.Ελληναράς
Προσωπικά μαρεσει το παδι που μετεδωσε χθες τον Ολυμπιακό,ειναι πολύ σωστός και μετρημενος στα σχόλια και τις αναλύσεις του,αν και εχει ελαφρως εκνευριστικη φωνη.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Τι στο κόρακα είναι η "προϊατρική";;;Η Δώρα Παντέλη έχει associate's degree στις επιστήμες και στην προϊατρική. Τελείωσε τα τέσσερα χρόνια σπουδών με πτυχίο στην αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία, ρητορική και παγκόσμια κουλτούρα με δύο υποειδικότητες: Η μία στο θέατρο και ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες, από ζωγραφική μέχρι μουσική, και η δεύτερη στις πολιτικές επιστήμες, νομική και φιλοσοφία. Επιπλέον, σπούδασε μεταπτυχιακά κλινική ψυχολογία και παράλληλα είναι βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα της ψυχολογίας.
Ιατρική πριν την ανακάλυψη της γραφής;;;
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 32.986
- Πόντοι
- 7.865
οπως οι περισσότερες, έχει ντοκτορά, στο παπατζιλίκι !!!Τι στο κόρακα είναι η "προϊατρική";;;
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 506
γιατί τα υπόλοιπα τί είναι,επιστήμες λέει,ζωγραφική,ρητορική,νομική όλα τα έχει ανακατέψειΤι στο κόρακα είναι η "προϊατρική";;;
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Ναι αλλά όλα τα άλλα υπάρχουν.γιατί τα υπόλοιπα τί είναι,επιστήμες λέει,ζωγραφική,ρητορική,νομική όλα τα έχει ανακατέψει
Η "προϊατρική" τι είναι;;;
Να λέω ότι έχω μπάτσελορ στην "επιβιολογία", στα "υπερμαθηματικά" και στην "καταφιλοσοφία".
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 506
είναι λέει οι απαραίτητες γνώσεις για να δώσεις εξετάσεις για να περάσεις ιατρική. φροντιστήριο γ λυκείου δηλαδή σε βιολογία,χημεία,φυσική.Ναι αλλά όλα τα άλλα υπάρχουν.
Η "προϊατρική" τι είναι;;;
Να λέω ότι έχω μπάτσελορ στην "επιβιολογία", στα "υπερμαθηματικά" και στην "καταφιλοσοφία".
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Να τη βγάλεις έξω για φαγητό, κεράκια, κρασί, τζαζ , να τη κοιτάξεις στα μάτια και να της πεις: "Μίλα μου για προϊατρική...."μάλλον εννοεί ότι ντύνεται νοσοκόμα για τον γκόμενο της![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 781
- Απαντήσεις
- 732
- Εμφανίσεις
- 495K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις