Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.717
- Πόντοι
- 10.131
Αυτη τι γίνεται; Συνεχίζει να μοστράρει τα φράγκα του ανδρα της στο Instagram;
Ναι και πόσο δυναμική γυναίκα είναι με full πρόγραμμα κάθε μέραΑυτη τι γίνεται; Συνεχίζει να μοστράρει τα φράγκα του ανδρα της στο Instagram;
Πάτε με το στιλέτο σου καυλααα μουΣτην δουλειά η "εργατική" μαμά-συζηγος![]()
Στείλε της στο instagram π.χ να δούμε θα δεχτεί;50-50 είναι η υπόθεση.Ή θα σε μπλοκάρει ή θα βρείς...αφέντραΠάτε με το στιλέτο σου καυλααα μου

Ποδαρεςςςς καυλααα μου
Ξεφουσκωσαν τα βυζιά της μετά την εγκυμοσύνη και τώρα διαφημίζει πόδια το μιλφακι.
Την παρεξήγησες τυπε, ειναι πολυ θεοσεβούμενη, αλλωστε κραταει λαμπαδα με την εικονα του εσταυρωμένου.Με τα βυζιά έξω πήγε στην Ανάσταση η ακόλαστη!
![]()
Αυτές με καυλώνουν τρελά, θέλω έτσι όπως έχουν ντυθεί για την εκκλησία ενώ ξέρω ότι είναι πουταναρες και κανουν τις θεούσες, θέλω να τις στήσω στα όρθια πίσω από την εκκλησία και ξέσκισμα ΜΟΝΟ από κώλοΤην παρεξήγησες τυπε, ειναι πολυ θεοσεβούμενη, αλλωστε κραταει λαμπαδα με την εικονα του εσταυρωμένου.
Μου θυμισε κατι καραπουταναρες που κερατωναν τους ανδρες τους και τις ειδα να πηγαίνουν στην εκκλησία την Μ. Πεμπτη να προσευχηθουν... Καριολες!!!

Κ γτ να μην πάει έτσι;Με τα βυζιά έξω πήγε στην Ανάσταση η ακόλαστη!
![]()
Σιγά τα έξω βυζιά...Με τα βυζιά έξω πήγε στην Ανάσταση η ακόλαστη!
Δηλαδή αυτό το ρούχο είναι ενδεδειγμένο για εκκλησία? Δεν έπρεπε να είναι πιο ευπρεπώς ντυμένη ?Σιγά τα έξω βυζιά...
Μια χαρά είναι!Δηλαδή αυτό το ρούχο είναι ενδεδειγμένο για εκκλησία? Δεν έπρεπε να είναι πιο ευπρεπώς ντυμένη ?
Δεν το παίζει όμορφη........είναι όμορφη και το απολαμβάνειΜια χαρά είναι!
Η τύπισσα ξέρει ότι είναι μουναρα και γουστάρει τρελά που βαράμε για πάρτη τηςΔεν το παίζει όμορφη........είναι όμορφη και το απολαμβάνει
Είναι μουναρα! Κ ακόμα πιο αποκαλυπτικό να ήταν δε θα πείραζε!Δεν το παίζει όμορφη........είναι όμορφη και το απολαμβάνει