You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δώρα Παντέλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 813K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
boobookies
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 28.682
- Πόντοι
- 5.906
Φαντάσου λέει να έχει σχέση με κοντό 1,65 (-15 εκ από Δώρα) και να βγαίνουν έξω φορώντας η Δώρα δωδεκάποντα (1,80+12εκ =1,92) και να του κάνει και ζήλιες (έχω δει ανάλογο σκηνικό με τα μάτια μου)
Συνημμένα
Jimmy_Belarike
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 1.456
- Πόντοι
- 206
Γι'αυτό γαμίεται με τον Ερνανγκόμεθ, για να φοράει τακούνια με την ησυχία της....
Διαγραμμένο μέλος 231635
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.777
- Πόντοι
- 441
Ρε, έβαλε βυζιά ή είναι η ιδέα μου
Galaxxxy11
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2024
- Like
- 695
- Πόντοι
- 80
Ακριβώς το ίδιο σκέφθηκα ! Μάλλον έβαλε ....
Διαγραμμένο μέλος 231635
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.777
- Πόντοι
- 441
Θα το δείξει ο χρόνος. Αν έχει συμβεί όντως θα γίνουν γενοκτονίες μιλάμεΑκριβώς το ίδιο σκέφθηκα ! Μάλλον έβαλε ....
Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Χωρισε με τον Σταθοπουλα. Αυτό είναι το σίγουρο. Ήθελε κουλουρα το μωρό
Ποιος είναι ο κύριοςΧωρισε με τον Σταθοπουλα. Αυτό είναι το σίγουρο. Ήθελε κουλουρα το μωρό
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.971
- Πόντοι
- 6.056
Χωρισε με τον Σταθοπουλα. Αυτό είναι το σίγουρο. Ήθελε κουλουρα το μωρό
Λες να τη διώξει κι απ'τη Nova;

Φέτος το καλοκαίρι έχω γνωρίσει μεγάλο παράγοντα του μπάσκετ σε ένα τραπέζι. Αφού τον έχουμε πεθάνει στις ερωτήσεις για μπάσκετ, τον ρωτά ένας φίλος για τη Δώρα. Μην ακούτε τίποτα μας είπε. Σοβαρό κορίτσι εκτός τηλεόρασης που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Πολλοί διαδίδουν ότι έχουν φάει αλλά είναι παραμύθια.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 20.024
- Πόντοι
- 3.556
Δηλαδή ο Σταθοπουλας δεν γάμησε?Φέτος το καλοκαίρι έχω γνωρίσει μεγάλο παράγοντα του μπάσκετ σε ένα τραπέζι. Αφού τον έχουμε πεθάνει στις ερωτήσεις για μπάσκετ, τον ρωτά ένας φίλος για τη Δώρα. Μην ακούτε τίποτα μας είπε. Σοβαρό κορίτσι εκτός τηλεόρασης που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Πολλοί διαδίδουν ότι έχουν φάει αλλά είναι παραμύθια.
Δεν είπε ότι είναι παρθένα. Ότι δεν είναι εύκολη όπως νομίζουν κάποιοι είπε.Δηλαδή ο Σταθοπουλας δεν γάμησε?![]()
Διαγραμμένο μέλος 231635
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.777
- Πόντοι
- 441
Πολλοί λένε αυτές τις μαλακίες. Μόλις δουν μία sexy γυναίκα ή κοπέλα αμέσως ότι κάνει βίζιτες ή ότι τους παίρνει όλους. Η Δώρα standar είναι σοβαρή. Λίγο ψωνάρα βέβαια, ειδικά όπως εξελίσσεται αλλά η κορμάρα της το υπερκαλύπτει. Δεν θα την παντρευτούμε κιόλας.Φέτος το καλοκαίρι έχω γνωρίσει μεγάλο παράγοντα του μπάσκετ σε ένα τραπέζι. Αφού τον έχουμε πεθάνει στις ερωτήσεις για μπάσκετ, τον ρωτά ένας φίλος για τη Δώρα. Μην ακούτε τίποτα μας είπε. Σοβαρό κορίτσι εκτός τηλεόρασης που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Πολλοί διαδίδουν ότι έχουν φάει αλλά είναι παραμύθια.
Jimmy_Belarike
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 1.456
- Πόντοι
- 206
Με Ποιον;Χωρισε με τον Σταθοπουλα. Αυτό είναι το σίγουρο. Ήθελε κουλουρα το μωρό
Ότι και να λέμε - λένε το παλεύει γενικώς.Δεν κάθεται στ' αυγά της.Τη γουστάρει τη δουλειά της.Την ακολουθώ - χαζεύω στο Instagram και πρόσφατα ανέβασε που πήρε κάποιο είδος πιστοποίησης για στελέχη ή όπως τα λένε αυτά από το Harvard, με θέμα The Business of Entertainment,Media and Sports 4 μέρες 12.500 δολάρια εκπαίδευση,διαμονή στο campus και φαγητό.Τα πλήρωσε αυτή ή της τα πλήρωσε κάποιος άλλος στα @@ μου.Αντί να τα ρίξει σε αμάξι ή διακοπές (που μπορεί να παίχτηκαν άλλα πράγματα εκεί δεν το γνωρίζω) σίγουρα δείχνει ότι τρέχει πάνω στη δουλειά της.Και είναι και μουνάρα και συνεχίζει και γυμνάζεται.
Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
BC PARTNERS (NOVA)Με Ποιον;
V-Slag
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2019
- Like
- 920
- Πόντοι
- 81
Ναι έχει βάλει φαίνεται και στις φωτό με μαγιό λογικά δώρο από τον δικό της που σιγά σιγά τον μοστραρει με Porsche αμάξι κλπ για άλλη μια φορά άλλη μια με λεφτά αισθήματαΡε, έβαλε βυζιά ή είναι η ιδέα μου
![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 780
- Απαντήσεις
- 728
- Εμφανίσεις
- 491K
- Απαντήσεις
- 19