Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
Έλα τέλλυ τέλλυ, πες μας κι άλλα...Γιατί θες να καταπιέσεις τα παιδιά ρε ;
Τι είσαι ; Φασίστας ;
Έλα τέλλυ τέλλυ, πες μας κι άλλα...Γιατί θες να καταπιέσεις τα παιδιά ρε ;
Τι είσαι ; Φασίστας ;
τίποτα δεν λες , μιλάς σαν γκομενούλα των εξαρχείων και μετά κλαίγεσαι που στην λένε πατριαρχικάΝαι μαν το ξέρω εσείς οι μακεδονομάχοι έχετε συγκεκριμένα θέματα που σας τσιγκλάνε...
σόρος, κωλοτρυπίδες, λάθρο τα γνωστά
βέβαια πολλοί που τους γνωρίζω περνάνε τα σύνορα για να βάλουν καύσιμα και να αγοράσουν φτηνά...οι Μακεδονομάχοι....δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Μακεδονία...με τα ντουγάνια έχω πρόβλημα...
Τύπε σαούλ σε είχα για σοβαρό...Εσύ τύπε από τρολλ του σύριζα τώρα έγινες Republican?
Καλά το ξέρω ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτά που έγραψα γιαυτό τα κρίνεις με βάση ποιος έκανε like...κάπως έτσι κρίνει την ζωή και η κυραμαρία από το κερατσίνι που σπούδασε οικιακά.....![]()
Όχι...σαν γκομενούλες κάνετε εσείς που μαζεύεστε όλες μαζί να υποστηρίξετε τις μαλακίες σας με μηδέν επιχειρήματα και με ''προσβολές''τίποτα δεν λες , μιλάς σαν γκομενούλα των εξαρχείων και μετά κλαίγεσαι που στην λένε πατριαρχικά
τοποθετήσου ρε τούβλο... ποιά η άποψη σου για τις Πρέσπες ?
δεν έχουμε ξαναμιλήσει μέχρι χτες μου έκανε λαικ σε όλα τα ποστ μου για τον μητσοτάκηΤύπε σαούλ σε είχα για σοβαρό...
Μιλάς με πίπα????? Με πίπα???
Να προσέχεις. Άλλοι μιλάνε σοβαρά και άλλοι λένε pipesδεν έχουμε ξαναμιλήσει μέχρι χτες μου έκανε λαικ σε όλα τα ποστ μου για τον μητσοτάκη![]()
Στα ποστ σου εμφανίστηκε κ ο ισκεντερ71δεν έχουμε ξαναμιλήσει μέχρι χτες μου έκανε λαικ σε όλα τα ποστ μου για τον μητσοτάκη![]()
δηλαδή εννοείς ότι δεν μπορεί να γίνει σοβαρή πολιτική και κοινωνική συζήτηση στο θρεντ αυτό?Να προσέχεις. Άλλοι μιλάνε σοβαρά και άλλοι λένε pipes![]()
Θα προσθεσω κατι στα σωστα λεγομενα σουΝαι μαν το ξέρω εσείς οι μακεδονομάχοι έχετε συγκεκριμένα θέματα που σας τσιγκλάνε...
σόρος, κωλοτρυπίδες, λάθρο τα γνωστά
βέβαια πολλοί που τους γνωρίζω περνάνε τα σύνορα για να βάλουν καύσιμα και να αγοράσουν φτηνά...οι Μακεδονομάχοι....δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Μακεδονία...με τα ντουγάνια έχω πρόβλημα...
προσπερνώ τις δικαιολογίες σου που το παίζεις θιγμενούληςΌχι...σαν γκομενούλες κάνετε εσείς που μαζεύεστε όλες μαζί να υποστηρίξετε τις μαλακίες σας με μηδέν επιχειρήματα και με ''προσβολές''
εγώ λέω την άποψη μου συνήθως κόντρα στους περισσότερους και την αιτιολογώ. Η αιτιολόγηση είναι αντρίκια...αυτά τα "πατριαρχικά'' είναι για να βάλεις σερβιέτα.
Δεν συμφωνώ με τις πρέσπες....για πάρα πολλούς λόγους. Ο σύριζα ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία.
Τοποθετήσου και εσύ τώρα...διάβασες από χτες την ιστορία του τραμπ για να μάθεις πόσο πατριώτης είναι?
Φοβάμαι θα παρα-γέρνει "δεξιόμπαντα"...δηλαδή εννοείς ότι δεν μπορεί να γίνει σοβαρή πολιτική και κοινωνική συζήτηση στο θρεντ αυτό?![]()
αυτό που εννοεί ο βαψομαλιάς είναι ότι μας βλέπει όπως βλέπουμε εμείς τα αλαχμπάρια....Θα προσθεσω κατι στα σωστα λεγομενα σου
Τι ειπε ο Τραμπ στην ορκομωσια του :
1) Ενεγεια απο τις ΗΠΑ . Το κανουμε ηδη σαν χωρα Αλεξανδρουπολη κλπ
2)Οπλα απο ΗΠΑ. Το κανουμε ηδη εδω και χρονια
3) Δασμοι σε προιοντα ΕΕ . Δεν μας ενδιαφερει .Εμεις γκαρσονια ειμαστε
4)Συμμαχοι με το Ισραηλ. Εμεις ειμαστε ηδη
5)Γεωτρησεις παντου . Το πηρε το συμβολαιο ηδη
Επιχερηματιας ειναι ο ανθρωπος στην τελικη.
Αυτατον ενδιαφερουν και οχι εαν μια κυβερνηση εχει woke αντζεντα !!!
σου έχω εξηγήσει 10 φορές...γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που το παίζουν μακεδονομάχοι ήταν αυτοί που ψήφιζαν πασοκ. οι ίδιοι που περνάνε τα σύνορα για να βρουν φτηνότερα καύσιμα.προσπερνώ τις δικαιολογίες σου που το παίζεις θιγμενούλης
και εξήγησε για ποιόν λόγο αφού δεν συμφωνείς με τις Πρέσπες χλευάζεις τους πολίτες που διαμαρτύρονται για την συμφωνία των Πρεσπών
Και πες ελεύθερα , μια παρέα είμαστε,
ποιά η γνώμη σου γι΄αυτόν που έκλεψε το ρολόι του απελευθερωτή σας Κλίντον όταν γιορτάζατε τον βομβαρδισμό της Σερβίας![]()
Κι είμαι δεξιός υπόψη που το λέω
Σε είχα για κρυφόκομμουνιστήΦοβάμαι θα παρα-γέρνει "δεξιόμπαντα"...
Το κρύβο με σθένος. (Σύνδρομο άλλων δεκαετιών)Σε είχα για κρυφόκομμουνιστή
εμένα με έχουν ενημερώσει τα σεβαστά μέλη ότι είμαι αναρχοκουμούνιΦοβάμαι θα παρα-γέρνει "δεξιόμπαντα"...
Ο τραμπακούλ δεν περιορίζεται στα όπλα και στην ενέργεια.Θα προσθεσω κατι στα σωστα λεγομενα σου
Τι ειπε ο Τραμπ στην ορκομωσια του :
1) Ενεγεια απο τις ΗΠΑ . Το κανουμε ηδη σαν χωρα Αλεξανδρουπολη κλπ
2)Οπλα απο ΗΠΑ. Το κανουμε ηδη εδω και χρονια
3) Δασμοι σε προιοντα ΕΕ . Δεν μας ενδιαφερει .Εμεις γκαρσονια ειμαστε
4)Συμμαχοι με το Ισραηλ. Εμεις ειμαστε ηδη
5)Γεωτρησεις παντου . Το πηρε το συμβολαιο ηδη
Επιχερηματιας ειναι ο ανθρωπος στην τελικη.
Αυτατον ενδιαφερουν και οχι εαν μια κυβερνηση εχει woke αντζεντα !!!