Νέα

Domsecrets

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pouts_lee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dlihmw

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Και συνεχίζω με την καλησπερα μου στους υπόλοιπους...

Θα ηθελα να ενημερώσω οτι απο την στιγμη που ανοίχτηκε thread δεν χρειάζεται να μου στέλνεται μηνύματα ...Οσοι ειναι για ραντεβου θα μιλήσουν με την υπεύθυνη στο domsecret... Οσοι απλα θέλετε να ρωτήσετε οτι με αφορά ως γνωστο ο λογος μου ειναι δίκοπος και ευθύς...ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ για τους καινούργιους ..Πριν απο καθε ερωτηση ζύγισε τη νοημοσυνη σου αν θα σηκώσει την απαντηση...

Με σαδιστική εκτίμηση :rose:
Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις που δεν έχω καταφέρει στο τηλέφωνο με το domsecrets. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε ιδιωτικά κάπως με μήνυμα εδώ;

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.840
Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις που δεν έχω καταφέρει στο τηλέφωνο με το domsecrets. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε ιδιωτικά κάπως με μήνυμα εδώ;
καλησπερα ,,,μπορεις και εδω αλλα και σε πμ..

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.840
Η ερώτηση μου ήταν σαφής αν πηδάει κανείς την κυρία. Όχι το αντίθετο...
πες μου μεχρι που φτανει το πηδαει σου να σου πω...γιατι αν φτανει το μυαλο σου μεχρι τσιμπουκακι και πισωκολλητο δεν εχει νοημα:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.840
Λοιπον αφου εδω ο βλακας δεν στέριωσε ...ας βαλουμε μια ταξη ..

Καταλαβαίνω οτι έχετε φαει φολες με το κιλο ομως εδω παιδιαρισματα δεν εχει ...

Στην αφεντρα πηγαίνεις για να βιωσεις μια σειρα απο τεχνικες και αξεσουαρ σε υποτακτικο ρολο ...οπου ο αυθορμιτισμος της σκεψης σου σταματα να λειτουργει και αφήνεσαι στα μονοπατια του σαδομαζοχισμου ...

Εαν το προβλημα σου ειναι τι κανει η αφεντρα στο βρακι της τοτε δεν εισαι για το bdsm ..

Μαθε λοιπον οτι η αφεντρα οταν δεν ειναι λεσβια και εχει καυλες θα επιλεξει μια αντρικη πουτσα για να χυσει οπως θελει αυτη ..
Κατσε μελέτησε τι σημαίνει οπως θελει αυτη μιας και ο αυθορμητισμος του αντρα ειναι δεμενος .. και αν παρεις τα χαμπαρια σου ξανα ελα να σου ολοκληρώσω ..

Γαμαω σημαίνει κανω οτι γουσταρω ...
ενω οταν χυσεις χωρις να εχεις γαμησει οπως ηθελες τοτε απλα χρησημοποιησανε την πουτσα σου για να χυσουν ..ναι διαβαστε το μεχρι να το χωνέψετε ..

επομενη ερωτηση ..

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
385
Πόντοι
21
Πηδάει κανείς την δεσποινίδα Magi?
Η ερώτηση μάλλον περιττή, αν όχι προβακατόρικη. Όλες οι γυναίκες πηδιούνται, μ' αυτούς όμως που γουστάρουν. Την δεσποινίδα maggi την είχα γνωρίσει υπό άλλο όνομα πριν από πάραααα πολλά χρόνια. Ήταν ωραίο τυπάκι και νομίζω ότι είχαμε περάσει και οι δύο σούπερ. Τώρα αν απέκτησε χαρέμι, μαγκιά της.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216

Στην αφεντρα πηγαίνεις για να βιωσεις μια σειρα απο τεχνικες και αξεσουαρ σε υποτακτικο ρολο ...οπου ο αυθορμιτισμος της σκεψης σου σταματα να λειτουργει και αφήνεσαι στα μονοπατια του σαδομαζοχισμου ...

Εαν το προβλημα σου ειναι τι κανει η αφεντρα στο βρακι της τοτε δεν εισαι για το bdsm ..

Μαθε λοιπον οτι η αφεντρα οταν δεν ειναι λεσβια και εχει καυλες θα επιλεξει μια αντρικη πουτσα για να χυσει οπως θελει αυτη ..
Κατσε μελέτησε τι σημαίνει οπως θελει αυτη μιας και ο αυθορμητισμος του αντρα ειναι δεμενος .. και αν παρεις τα χαμπαρια σου ξανα ελα να σου ολοκληρώσω ..

ενω οταν χυσεις χωρις να εχεις γαμησει οπως ηθελες τοτε απλα χρησημοποιησανε την πουτσα σου για να χυσουν ..ναι διαβαστε το μεχρι να το χωνέψετε ..

επομενη ερωτηση ..
Ερώτηση εσύ είσαι λεσβία ; Ή καυλωνεις με καμία αντρική πουτσα ;

• Χαχα

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.840
Ερώτηση εσύ είσαι λεσβία ; Ή καυλωνεις με καμία αντρική πουτσα ;
Τα γουστα μου ειναι σταθερα ...δεν μου αρεσουν τα κλασικά πραγματα δεν ειμαι λεσβια ..ουτε εχω πουλακι ...εχω πουλακια με το κιλο ..:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216
Τα γουστα μου ειναι σταθερα ...δεν μου αρεσουν τα κλασικά πραγματα δεν ειμαι λεσβια ..ουτε εχω πουλακι ...εχω πουλακια με το κιλο ..:coffee:
Αρα άμα καυλωσεις και σου γεμίσουν το μυαλό καβαλάς και καμιά πουτσα

dlihmw

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Like
1
Πόντοι
0
καλησπερα ,,,μπορεις και εδω αλλα και σε πμ..
Καλησπέρα, δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα πρώτος επειδή είμαι νέος χρήστης της σελίδας. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις εσύ στο PM για να σε ρωτήσω;

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.840
Καλησπέρα, δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα πρώτος επειδή είμαι νέος χρήστης της σελίδας. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις εσύ στο PM για να σε ρωτήσω;
6941416630 ..μέχρι να συμπληρώσεις τα μηνύματα πάρε με τηλ

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.840
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους ..
:rose:
Εσύ δεν μπορεις να μου στείλεις μήνυμα εδώ σωστά;
Τυπε ειναι απλα τα πραγματα .. εχεις την επιλογη να με παρεις τηλέφωνο και δεν το κανεις ....οποτε ακολουθεις τους κανονες του σαητ οπως ολοι μας και ετσι καποια στιγμη θα εισαι και σε πμ..:knuppel:

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους ..
:rose:
καλημερα καλο μηνα καλη βδομαδα κ ολα καλα...
σημερα γιορταζουν οι 40 παρθενες!!δε ξερω ουτε μια...οχι που να γιορταζει.......

• Χαχα

jim.footboy

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2024
Like
18
Πόντοι
0
οιπον αφου εδω ο βλακας δεν στέριωσε ...ας βαλουμε μια ταξη ..

επομενη ερωτηση ..

επομενη ερωτηση ..
"Εαν το προβλημα σου ειναι τι κανει η αφεντρα στο βρακι της τοτε δεν εισαι για το bdsm ..

... ότι πιο καυλωτικό έχω διαβάσει. Φαντάζομαι να το ακούω απο την γεμάτη αυτοπεποίθηση και δύναμη φωνή σου. Φανταστική...

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom