Νέα

Δολοφονία Charlie Kirk

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.161
Πόντοι
6.256
Δεν εχω δει ποτε κομμουνιστη χωρις λεφτα

Κυριος Αυγολεμονος

ΥΓ Παρε παραδειγμα τον Βολκανο που σε λιγο θα παει μεχρι και Ανταρκτικη να γαμησει Πιγκουινες
εγώ δεν έχω δει ποτέ κουμουνιστή. τελεία. :confused::confused::confused:

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.334
Πόντοι
24.596
Ήθελε λίγο Αlex το νήμα τώρα,να καταδικάσει τη βία από όπου και αν προέρχεται κλπ:sad2:
Τώρα η κανει κάγκελο Κολομβία, που είναι και το πιο πιθανό ,η του έχει δώσει ραντεβού ή Λάτινα(aka Νιγηριανός scammer)σε καμία Λουιζιάνα, οπότε θα τον μαζέψει η ICE και θα τον στείλει πίσω αλυσοδεμένο χέρια ποδια:confused::confused::confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.709
Πόντοι
6.756
Ήθελε λίγο Αlex το νήμα τώρα,να καταδικάσει τη βία από όπου και αν προέρχεται κλπ:sad2:
Τώρα η κανει κάγκελο Κολομβία, που είναι και το πιο πιθανό ,η του έχει δώσει ραντεβού ή Λάτινα(aka Νιγηριανός scammer)σε καμία Λουιζιάνα, οπότε θα τον μαζέψει η ICE και θα τον στείλει πίσω αλυσοδεμένο χέρια ποδια:confused::confused::confused:
Ηρεμα Νάσο :sopase:

daddy0h_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Κριτικές
7
Like
915
Πόντοι
361
Hρεμα με τον Νασο παιδια. Ψοφησε προχθες το φασιστοσκουπιδο. Εχασε και εχθες η Εθνικη. Δεν τον νοιαζει που εχασε η Εθνικη αλλα κλαιει επειδη ηταν απο την Τουρκια.

ΠΟΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.352
Πόντοι
6.256
Σε σακουλάκια θα γυρίσει πίσω στα σουπερμάρκετ δίπλα από τον Μιμικο και την Κρέμα Φαρμ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.888
Πόντοι
6.056
Το θέμα είναι άλλο.
Αν είχαμε όλοι όπλα και γινόταν διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά του Κούλη ή όποιου Κούλη, ίσως και να μην είχε την ίδια άδοξη κατάληξη που έχει κάθε φορά.

Γιαυτό έχουν τα όπλα οι Αμερικάνοι.
Οι αμερικάνοι είναι ηλίθιοι και ο καταναλωτισμός είναι θεός και θρησκεία.

Ψάξε πόσοι οπλοφορούν στην Τσεχία και πόσα όπλα έχουν στην Ελβετία.
Και στη Βραζιλία από τα όπλα των νομοταγών , δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα.
Ο χαμός και η σφαγή προκαλείται ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Στη Βραζιλία, επιτρέπονται τα πάντα. ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.178
Πόντοι
36.036
ειμαι ιδεολογος,πατριωτης,δεξιος,ΤΙΜΙΟΣ Μισθωτος
Και EGW

200.gif

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.312
Πόντοι
3.846
Σκάσε ΠΑΣΟΚε...
ΓΚΡ παράσιτο της Αστικής Τάξης και ντροπή των κυρΠαντελήδων.

ΠΛΟΚ ΑΜΦΌΤΕΡΟΙ :coffee:

Λόγω ποδοσφαιρικών, δεν έχω δει αν κάπου η ΝταρντανοΠρέσβρειρα Κίμπερλι έχει πει κάτι, ίσως προβληματίζεται με την αφεντομουτσουνάρα μας :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.352
Πόντοι
6.256
Το πήρες βαριά ο Ντόναλντ.... σαν γιό του τον είχε τον μακαρίτη.

StroboscopeTwo

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
116
Πόντοι
0
«Λίγες μόλις ώρες μετά τη δολοφονία Κερκ, ο Τραμπ, με δήλωσή του από τον Λευκό Οίκο, έσπευσε να δικάσει και να καταδικάσει τη «ριζοσπαστική αριστερά» (ό,τι δεν είναι μαζί του είναι ριζοσπαστική αριστερά). Το ίδιο έκανε το κίνημα MAGA, που έσπευσε να κηρύξει πόλεμο προς τον «εχθρό» (ό,τι δεν είναι μαζί τους είναι εχθρός). Ακολούθησε βεβαίως η διεθνής της ακροδεξιάς, οι ανά τη Γη φίλοι του Τραμπ, υποψήφιοι μιμητές της σκέψης του, η Ζαχάροβα, ό,τι δηλαδή κινείται στον άξονα αυτής της πολιτικής αντίληψης, που χωρίζει τον κόσμο σε καλούς και κακούς (οι δικοί μας και οι άλλοι), μία ιδεολογία μισανθρωπική, που με τον τραμπισμό έχει βρει το όχημα που θα την οδηγήσει στο ξέφωτο – η τρέχουσα ισχύς τους κάνει να νομίζουν πως είναι mainstream κι όχι κανονικοί ψεκασμένοι με περιορισμένης εμβέλειας πολιτική σκέψη (και ηγέτες με πλεόνασμα ιδιοτέλειας).
Ήθελαν επειγόντως έναν μάρτυρα. Έπρεπε να ρίξουν το ανάθεμα στον «εχθρό». Έπρεπε να πουν ότι «έχουμε πόλεμο». Να ρίξουν καύσιμο στην τοξικότητά τους.
Τι συνέβη όμως; Ο δολοφόνος του Κερκ βγήκε από τα δικά τους σκοτάδια. Κι ακούστηκε το πρώτο κρακ στο αφήγημα...
Η γιαγιά του Τάιλερ Ρόμπινσον, του 22χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία, δήλωσε στη Daily Mail: «Ο γιος μου, ο πατέρας του, είναι Ρεπουμπλικανός υπέρ του Τραμπ. Οι περισσότεροι στην οικογένεια είναι Ρεπουμπλικανοί. Δεν ξέρω ούτε έναν Δημοκρατικό».
Σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία και οι δύο γονείς είναι εγγεγραμμένοι Ρεπουμπλικανοί με άδειες κυνηγιού. Φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η οικογένεια στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τον Ρόμπινσον και τα δύο μικρότερα αδέρφια του να ποζάρουν με όπλα και να πυροβολούν. Μια κλασική συντηρητική οικογένεια με πρόσβαση στα όπλα.
Κι όμως, αμέσως μετά τη δολοφονία, η διοίκηση Τραμπ και οι MAGA κατηγόρησαν τους Δημοκρατικούς και διέδωσαν ψευδώς ότι ο δράστης ήταν τρανς.
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για λευκό Μορμόνο από τη Γιούτα, με πιθανές διασυνδέσεις στον κύκλο του Nick Fuentes. Οι σφαίρες έφεραν χαραγμένα μηνύματα που παραπέμπουν σε memes της ακροδεξιάς «groyper» κουλτούρας, η οποία θεωρούσε τον Κερκ προδότη του «America First».
Δεν είναι τρανς. Δεν είναι Δημοκρατικός. Δεν είναι μετανάστης. Είναι λευκός, Αμερικανός, βουτηγμένος στη διαδικτυακή κουλτούρα και με πρόσβαση σε όπλα – και από ό,τι φαίνεται με καλή εκπαίδευση σε αυτά.
Χθες μιλούσαν για εμφύλιο. Σήμερα, που αποκαλύπτεται ότι ο δράστης προέρχεται από τους κόλπους τους, ψάχνουν νέο αφήγημα: οι Δημοκρατικοί φταίνε για την τοξικότητα, ή κάτι παρόμοιο. Να φταίει οπωσδήποτε ο εχθρός…»

Έχασε την ευκαιρία ο Τραμπ να κατεβάσει το στρατό στις πόλεις...

• Like
Αντιδράσεις: hijra

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.588
Πόντοι
10.656
Αρα ηταν ακροδεξιος ο εκτελεστης; :confused:

τον πετανε σαν σακι με σκατα ο ενας στον αλλο :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.161
Πόντοι
6.256
φασίστας να τουφεκάει συντηρητικό.....

έχει πολύ δουλειά να κάνει το υπουργείο προπαγάνδας του δοδαλδ για να δικαιολογήσει τα τρουπς στους δρόμους...:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.352
Πόντοι
6.256

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.221
Πόντοι
12.756
φασίστας να τουφεκάει συντηρητικό.....

έχει πολύ δουλειά να κάνει το υπουργείο προπαγάνδας του δοδαλδ για να δικαιολογήσει τα τρουπς στους δρόμους...:confused:
Σαββατο σημερα δεν θα πας καμμια βολτα ρε ;παλι εδω μεσα θα καεις;
ουτε Χαρτοπολεμος να ησουν αλλα τουλαχιστον αυτος εχει δικαιολογια ειναι η εσωκλειστος η με βραχιολακι:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.161
Πόντοι
6.256
Σαββατο σημερα δεν θα πας καμμια βολτα ρε ;παλι εδω μεσα θα καεις;
ουτε Χαρτοπολεμος να ησουν αλλα τουλαχιστον αυτος εχει δικαιολογια ειναι η εσωκλειστος η με βραχιολακι:coffee:
7μισι είναι που να πάω για μαστίχα στην πλατεία του χωριού?

άσε που το σάββατο βγαίνει ο λαουτζίκος

αυτοί που ξέρουν βγαίνουν ΑΥΣΤΗΡΑ πέμπτη και κυριακή :coffee:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.614
Πόντοι
9.931

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.221
Πόντοι
12.756
7μισι είναι που να πάω για μαστίχα στην πλατεία του χωριού?

άσε που το σάββατο βγαίνει ο λαουτζίκος

αυτοί που ξέρουν βγαίνουν ΑΥΣΤΗΡΑ πέμπτη και κυριακή :coffee:
καταλαβα....θα λιωσεις και σημερα μπου ντοτ κομ και πλευστεισον με μπυρα χαινεκεν και ρυζογκοφρετες:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.161
Πόντοι
6.256
καταλαβα....θα λιωσεις και σημερα μπου ντοτ κομ και πλευστεισον με μπυρα χαινεκεν και ρυζογκοφρετες:coffee:
έχω βγει πολύ στη ζωή μου δεν έχω ανάγκη να βγω σάββατο βράδυ με τους κάγκουρες της αθήνας:coffee:

αύριο έχω κανονίσει να βγω όταν οι κάγκουρες θα κοιμούνται :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.221
Πόντοι
12.756
έχω βγει πολύ στη ζωή μου δεν έχω ανάγκη να βγω σάββατο βράδυ με τους κάγκουρες της αθήνας:coffee:

αύριο έχω κανονίσει να βγω όταν οι κάγκουρες θα κοιμούνται :confused:
ενταξει καταλαβα......:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom