Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 201
Μην γίνεσαι αθυρόστομος φίλε μουΜήπως αν έκανες τον τίτλο "δημόσιος (πεο)θηλασμός" θα τον έκανες πιο εμπορικό;

Μην γίνεσαι αθυρόστομος φίλε μουΜήπως αν έκανες τον τίτλο "δημόσιος (πεο)θηλασμός" θα τον έκανες πιο εμπορικό;

Καλά, με συγχωρείς, την επόμενη φορά θα το πω "πίπα"Μην γίνεσαι αθυρόστομος φίλε μου![]()
Όχι πίπαΚαλά, με συγχωρείς, την επόμενη φορά θα το πω "πίπα"
θα το κάνεις πολιτικό το θέμααυτη την ταινια δεν ειχε βαλει ενα βραδυ η ΕΡΤ πριν πολλα χρονια και τη κοψανε στον αερα με κατι τηλεφωνα βουλευτων?Μέγας ανωμαλιάρης Νίκος Αλευράς.
Καλά, τότε θα το γράψω στο νήμα του ΚΚΕ.Όχι πίπαθα το κάνεις πολιτικό το θέμα
Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι κι ο τραυματισμένος καλλιτέχνης αναστενάζειαυτη την ταινια δεν ειχε βαλει ενα βραδυ η ΕΡΤ πριν πολλα χρονια και τη κοψανε στον αερα με κατι τηλεφωνα βουλευτων?
Ειχε γινει θεμα για μερες στις ειδησεις νομιζω
Σε μια αλλη σκηνη ειναι ο τυπος ταιτσιδος με πανα και του βαζει η μανα ταλκ στ ‘ αρχιδια…
άξιο μελος εδω υποθετω ο σκηνοθετης.
Το 1984 ειχε πεσει μαυρο στη TV (τότε υπηρχαν μονο τα κρατικα) για καμμια ωρα…ειχε γινει χαμος.Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι κι ο τραυματισμένος καλλιτέχνης αναστενάζει
Την έχω πετύχει ολόκληρη στο youtube. Οι σκηνές που λες είναι στην αρχή, προσωπικά δε μου έκανε και πολύ μεγάλη εντύπωση. Το πήγαινε για κουλτούρα αλλά ούτε αυτό δεν είναι. Και σίγουρα δεν είναι τσόντα.
Εσείς με τα emoji της μαλακίας, λέτε το νηματοθέτη μαλάκα; Ή ότι τον παίζετε με την ιστορία του;
Εγώ μαλακιζομαι με το αρχικό ποστ και με αυτήν από το μασάζ που βγάζει γάλαΕσείς με τα emoji της μαλακίας, λέτε το νηματοθέτη μαλάκα; Ή ότι τον παίζετε με την ιστορία του;
Παρεξηγήσες , δεν έχει να κάνει με το μωρό .ούτε καν με παιδεραστίαΕίσαι άρρωστος φίλε . Ψαξτο!!! Άρρωστος!!!!!
Οκ όπως το κατάλαβεςΦίλε έχεις τρομακτικά θέματα που έχεις χυδαιοποιήσει μιά απ'τις ομορφότερες εικόνες της φύσης.
Δεν σε βλαστημησα και δεν κατάλαβες τι γράφω .Έλεος ρε μαλάκα
Πήρες κάτι τόσο αγνό όμορφο κ φυσιολογικό κ το έκανες πρόστυχο …..
Κάτι τέτοιοι μαλάκες υπάρχουν σαν εσένα κ πάμε κατά διαόλου.
Άντε μαλάκα , αμοιβάδα……
Καλά στον δρόμο ας πούμε πως δεν κοιτάμε, στο ίνστα που έχουν βγει και το κάνουν με κούκλες/μωρά δεν το έχει προσέξει κάποιος;;;Παρεξηγήσες , δεν έχει να κάνει με το μωρό .ούτε καν με παιδεραστία
Είναι ότι η άλλη πετάει το στήθος, αυτό με φτιάχνει,το γυμνό της γυναίκας, που περπατάει στον δρόμο.
Ιδιαίτερα όταν ηλικιακά είναι 20-30 ετών.
Το έχω βάλει στην υπογραφή μου: Νά 'χαμε να λέγαμε...Rodriguez, σε συζήτηση να βρισκόμαστε .
Έχεις καιρό να μπεις στο threadΕίσαι άρρωστος φίλε . Ψαξτο!!! Άρρωστος!!!!!
δεν τον βολευει αυτο το σεναριο.Δεν σε βλαστημησα και δεν κατάλαβες τι γράφω .
Δεν είχε να κάνει με το μωρό , δεν έχω κάποια φαντασίωση να θηλάσω.
Η φαντασία μου οργιάζει με το γυμνό σε δημόσιους χώρους
δεν τον βολευει αυτο το σεναριο.
Πιο βολικο του ειναι το πρωτο για να βγαλει αντιδραση
Αυτό προσπαθω να εξηγήσω ,το δημόσιο γυμνόΕνταξει εαν συναντησουν καπου δημοσια μια γυναικα να θηλαζει η 9 στους 10 αντρες θα κοιταξουν λιγο παραπανω..ο αλλος θα ειναι γκευ.
Φυσιολογικο νομιζω ειναι αυτο.
Γελασα με μια και καλα φεμινιστρια απο χωρι....