Νέα

Δημήτρης Καζάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.116
Πόντοι
456
αυτο δεν ειναι βιογραφικο, ειναι αφηγημα, παραμυθακι δλδ

εχεις δει ποτε σου αληθινο βιογραφικο ή ειστε ολοι στο επαμ αγραμματοι μπουρδες?

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
6
Σαν και εσένα ευτυχώς όχι...

ACHILEAS77

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.670
Πόντοι
6.325
αστικος μυθος η jp morgan τυπε, ενα απο τα δεκαδες παραμυθια που αραδιαζε εκ του ασφαλους για να χτισει προφιλ. Για τα πτυχια του τον εχουνε ψαξει και δεν υπαρχει ουτε στα μητρωα ουτε στο επιμελητηριο . Ειναι απλα ενας απο τους πολλους τσαρλατανους (ισως και εγκαθετους) που ειδαν φως και μπηκαν στις πλατειες, γιαυτο και δεν ασχολειται κανενας σοβαρος ανθρωπος μαζι του κατι τρελαμενες λουκαδες εχει μαζεμενες και ουτε καν πιανει 0,1% για να τον αναφερουνε στις δημοσκοπησεις.  Αυτον τον Σωρρα ευτυχως τον καταλαβε νωρις ο κοσμος και τον εστειλε σπιτι του
-----------
εγραψα οτι οι προτασεις του εχουν πολλα κενα....
ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ....
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝ...ΟΚ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΓΛΥΦΩ ΚΑΖΑΚΗ...
--------------
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ...
ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΝΑΝ..

ACHILEAS77

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.670
Πόντοι
6.325
ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ...
λεει ολουσ ασχετους χωρις στοιχεια,,,, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ..
τοσα χρονια δεν βρηκε 2-3 ανθρωπους εντιμους...
πολλα που ειπε επεσε μεσα...αλλα με τον χαρακτηρα που εχει δεν κανει ουτε για κλητηρας

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.634
Πόντοι
216
Κατά την γνώμη μου ο Κούβελας είναι ένα από τα πιό σοβαρά δημόσια πρόσωπα της επιστήμης και εσχάτως πολιτικό ον, με τεκμηριωμένες απόψεις, προτάσεις και συνέπεια λόγων και έργων. Έχει ιδρύσει την Πνοή Δημοκρατίας.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
Κατά την γνώμη μου ο Κούβελας είναι ένα από τα πιό σοβαρά δημόσια πρόσωπα της επιστήμης και εσχάτως πολιτικό ον, με τεκμηριωμένες απόψεις, προτάσεις και συνέπεια λόγων και έργων. Έχει ιδρύσει την Πνοή Δημοκρατίας.
Και Φαρσαλινος,συμπαθειες και οι δυο αν δεν αλλαξαν γιατι εχω παρα πολυ καιρο να τους ακουσω.Δεν ενωνονται ομως ολοι μαζι σε ενα κομμα ειτε δικο τους ειτε αλλου παρομοιων ατομων.Εχω χασει παρα πολλα επεισοδια.Εβλεπα κ Dr Ιωαννιδη και εκμπομπες του Σαχινη

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.634
Πόντοι
216
Και Φαρσαλινος,συμπαθειες και οι δυο αν δεν αλλαξαν γιατι εχω παρα πολυ καιρο να τους ακουσω.Δεν ενωνονται ομως ολοι μαζι σε ενα κομμα ειτε δικο τους ειτε αλλου παρομοιων ατομων.Εχω χασει παρα πολλα επεισοδια.Εβλεπα κ Dr Ιωαννιδη και εκμπομπες του Σαχινη
Ναί, ο Φαρσαλινός είναι επίσης σωστός. Όμως ο Κούβελας τα τελευταία 3-4 χρόνια εκφράζει και πολιτικό λόγο, με αξιολογότατες προτάσεις. Έχει υποστεί διώξεις πειθαρχικές και ποινικές διότι τόλμησε να πει ότι πρέπει να συμπληρώνουν κίτρινη κάρτα οι γιατροί σε περίπτωση παρενεργειών των εμβολίων κόβιντ.
Ρε τι ζήσαμε τότε;
Εδώ μιλάει από τό 10΄ 30΄΄ στην αθώωση του στρατιωτικού γιατρού Ζώη Μπέχλη, όπως και οι Καρυστινός, και Αρβανίτης:
Η Πνοή Δημοκρατίας πήρε περίπου 0,5% στις τελευταίες εκλογές. Τι να λέμε; Οι σανοφάγοι εκλογείς επιλέγουν ό,τι τούς δείχνει το γυαλί...

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.051
Πόντοι
506
Σηκωνοντας ο καθε τυπος το δικο του σημαιακι δουλεια δεν θα γινει. Κομματα λιλα-παουσε,οπως τη σοκολατα με ονοματεπωνημο, που διαφημιζε ο φαλακρος , αλλαγη δεν θα φερουμε.
Ο Καζακης με το ΕΠΑΜ ξεκινησε συνεργασιες με μικρα κομματα.
Οταν αναφερομαστε σε κομματα θα πρεπει να υπαρχουν και οι κομματικοι μηχανισμοι, προσωπα που συμμετεχουν ενεργα. Aλλo μικρο κομμα σαν το ΕΠΑΜ με μηχανισμους διαδικτυακη παρουσια, οπως το e-roi, συνεντευξεις, αρθρα και θεσεις δεν ξερω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
Σηκωνοντας ο καθε τυπος το δικο του σημαιακι δουλεια δεν θα γινει. Κομματα λιλα-παουσε,οπως τη σοκολατα με ονοματεπωνημο, που διαφημιζε ο φαλακρος , αλλαγη δεν θα φερουμε.
Οταν αναφερομαστε σε κομματα θα πρεπει να υπαρχουν και οι κομματικοι μηχανισμοι, προσωπα που συμμετεχουν ενεργα. Aλλo μικρο κομμα σαν το ΕΠΑΜ με μηχανισμους διαδικτυακη παρουσια, οπως το e-roi, συνεντευξεις, αρθρα και θεσεις δεν ξερω
Ναι και το επαμ πολυ καλο στις εκπομπες και ετσι οπως τα ελεγαν οι αλλοι με Καζακη.Ηξερε τι ελεγε,το θυμηθηκα

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.634
Πόντοι
216
Φίλε, απ' ό,τι είδα υπάρχει νήμα γιά το ΕΠΑΜ...
Έχω άποψη γιατί υπήρξα ψηφοφόρος του 1-2 φορές.
Πρώτον: Ο Καζάκης τους έχει καπελώσει όλους και έγιναν διασπάσεις επί διασπάσεων.
Δεύτερον: Του έρριξα μία μούτζα, όταν, την εποχή που αγωνιζόμασταν να σώσουμε την υπόθεση της Μακεδονίας, ο Καζάκης είχε πει το αμίμητο "όχι, εμείς δεν θα συμμετάσχουμε, διότι όταν έρθουμε στην εξουσία θα κταγγείλουμε και θα ανατρέψουμε όλα τα συμφωνηθησόμενα".
Οπότε δεν θα πάρω...

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.734
Πόντοι
456
Όλοι αυτοί έρχονται για να μας σώσουν, ή για να σωθούν οι ίδιοι;
Βλ βουλευτικά προνόμια..

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.634
Πόντοι
216
Τι σχέση έχει ο Δημήτρης Καζάκης με τον Δημήτρη Κούβελα και συγχωνεύσατε το νήμα που άνοιξα γιά τον τελευταίο; Η δικαιολογία που μου γράψατε είναι πως "δεν υπάρχει λόγος για ξεχωριστό thread" !! Πάτε καλά;

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.634
Πόντοι
216
ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
"Δημήτρης Κούβελας: Ιατρός πανεπιστημιακός και πολιτικό όν", ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Δημήτρης Καζάκης";

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.051
Πόντοι
506
ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
"Δημήτρης Κούβελας: Ιατρός πανεπιστημιακός και πολιτικό όν", ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Δημήτρης Καζάκης";
μηνυμα με βαθυ συμβολισμο: η συνεργασια των δυο κομματων ξεκιναει απο το μπου

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.634
Πόντοι
216
μηνυμα με βαθυ συμβολισμο: η συνεργασια των δυο κομματων ξεκιναει απο το μπου
Ναί, αλλά πέραν της μαλακίας υπάρχει και η αυθαιρεσία κάποιου μαλάκα εδώ μέσα... Και κανένας δεν μου δίνει εξήγηση... Δέν θα μπορέσω...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
214
Like
29.295
Πόντοι
34.518
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom