Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Μπορεί στη δουλειά της να είναι καλή. Δε μπορούμε να ξέρουμε. Το ψώνιο της δημοσιότητας το έχει πάντωςπρεπει να ηταν και στην νικολουλη μερικες φορες αν δεν κανω λαθος, γυρολογος <θυμα> της ομορφιας της αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος χαρακτηρας (υποθετω)
αθε μια που εχει ενα συμπαθητικο προσωπο εχει <ροπη> προς το ψωνιο αυτο εδω αλλες και αλλες που ειναι μπαζα και φωτογραφιζονται συνεχεια καλο μουνακι για την ηλικια της και ψιλοσοβαρη φαινεται απο εκει και περα σιγουρα θα χει και αυτη τα λεγομενα στανταρ της και θα θελει και καποιο επιπεδο απο τον αντρα που θα την καυλαντισει ή που θα ειναι παρα το πλευρο του (τουλαχιστον επισημα δεν μιλαμε για αρπαχτες 1-2 μηνων)Μπορεί στη δουλειά της να είναι καλή. Δε μπορούμε να ξέρουμε. Το ψώνιο της δημοσιότητας το έχει πάντως
Αυτή του μπάσκετ φίλε Φαραώ είναι με επιχειρηματία με πραγματικά δυνατό πορτοφόλι. Την θεωρούσα καλή στη δουλειά της και ξενέρωσα και εγώ όταν την είδα σε αυτή τη μαλ@κια του κοκλώνη.Τα στάνταρ της φίλε άρχιδεμπόρα μάλλον θα είναι να βρει κανένα γνωστό εννοω διασημο η κάποιον που να έχει χρήμα όπως επιχειρηματία .Επισης αυτές που είναι όμορφες πολλές φορές όπως το λες την ψωνίζουν και νομιζουν ότι κάποιες είναι .Αυτό να πηγαίνει σε πολλές εκπομπές (εμένα δεν μου αρέσει ) το κάνουν και άλλες .Άλλη μια που την έχει ψωνίσει είναι και αυτή του μπάσκετ που την βλέπω τώρα στο τζαστ δε του οφ ας (έχει εκπομπή στην γιουρο λίγκα ).Να είσαι καλά .