Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.846
- Πόντοι
- 10.131
Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω, πολυ ντεκαβλε γκόμενα, ειναι σαν να εχει μπει νταλικέρης σε σωμα μοντέλου 
Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω, πολυ ντεκαβλε γκόμενα, ειναι σαν να εχει μπει νταλικέρης σε σωμα μοντέλου![]()
Δεν λεω οτι δεν θα την γαμουσα αλλα οποτε θα την άκουγα να βρίζει θα ξενερωνα.Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω, πολυ ντεκαβλε γκόμενα, ειναι σαν να εχει μπει νταλικέρης σε σωμα μοντέλου![]()
Καλά,δεν την λες και ντεκαυλέ
Δες το παραπάνω βίντεο με τον τύπο,αν μας κωλοτριβόταν εμας έτσι θα'χαμε χύσει καμια δεκαρια φορές
Δεν λεω οτι δεν θα την γαμουσα αλλα οποτε θα την άκουγα να βρίζει θα ξενερωνα.
Δεν ξερω τυπε, εμενα δυο πράγματα με ξενερώνουν άσχημα σε γυναικα, πρώτον να βριζει και δευτερο να την βλεπω να στριβει τσιγαρο, ιδικα αυτο που κρατανε και το φιλτρακι στο στομα οσο στριβουν ειναι εντελως αντικαυλωτικη εικονα για μενα, μου εχει τυχη να δω γυναικαρα καλοντυμενη να μπαινει σε μαγαζι, καθομαι και την χαζευα μεχρι που την ειδα να στριβει τσιγαρο, ξενερωσα, δεν ξαναγυρισα να την κοιταξω.
Δεν λεω οτι δεν θα την γαμουσα αλλα οποτε θα την άκουγα να βρίζει θα ξενερωνα.Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω, πολυ ντεκαβλε γκόμενα, ειναι σαν να εχει μπει νταλικέρης σε σωμα μοντέλου![]()
Δες το παραπάνω βίντεο με τον τύπο,αν μας κωλοτριβόταν εμας έτσι θα'χαμε χύσει καμια δεκαρια φορές
Δεν ξερω τυπε, εμενα δυο πράγματα με ξενερώνουν άσχημα σε γυναικα, πρώτον να βριζει και δευτερο να την βλεπω να στριβει τσιγαρο, ιδικα αυτο που κρατανε και το φιλτρακι στο στομα οσο στριβουν ειναι εντελως αντικαυλωτικη εικονα για μενα, μου εχει τυχη να δω γυναικαρα καλοντυμενη να μπαινει σε μαγαζι, καθομαι και την χαζευα μεχρι που την ειδα να στριβει τσιγαρο, ξενερωσα, δεν ξαναγυρισα να την κοιταξω.
Δεν λεω οτι δεν θα την γαμουσα αλλα οποτε θα την άκουγα να βρίζει θα ξενερωνα.
Εμένα θα μ'έφτιαχνε να την πηδάω και να μου λέει βρωμόλογα 'σκισε με' κλπ
Αυτή σίγουρα στο κρεβάτι θα τα κάνει όλα
Προτιμώ αυτό το στυλ παρά καμια κρύα σαν την Νομικού πχ

Περισσότερο θυμίζει ταναπούζεπρού της Βάθης..Δεν λεω οτι δεν θα την γαμουσα αλλα οποτε θα την άκουγα να βρίζει θα ξενερωνα.Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω, πολυ ντεκαβλε γκόμενα, ειναι σαν να εχει μπει νταλικέρης σε σωμα μοντέλου![]()
ΣΥΜΦΩΝΩ. Βγαζει μια κακομοιριά το στριψιμο τσιγαρου!

Τι δουλειά μπορεί να είχε στο ξενοδοχείο;
Μη μου τους κυκλους ταραττε.Η συγκεκριμένη πιστεύω πως κανεις ραντεβού αλλά σε πολύ κλειστό κύκλο
Ναι κάνει ραντεβού για νύχια.Ασε μας ρε φίλε και εσύ και οι κύκλοι σου.Η συγκεκριμένη πιστεύω πως κανεις ραντεβού αλλά σε πολύ κλειστό κύκλο
μη μου πεις! τσαμπα το δινει?Ναι κάνει ραντεβού για νύχια.Ασε μας ρε φίλε και εσύ και οι κύκλοι σου.
Την απο πανω θα παρω που δινει και λεφτα
Τον κατάλογο της δείχνει η κάτω;