Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ποιος πουστης την εχυσε μεσα στη μουναρα της γαμω το....![]()

ελα ντε...μονο για μοστρα ειναι ο λιμενεργατης που να κανεις σπιτι με αυτο το νευροσπασμαΠόσο μαλακας πρέπει να είσαι για να γκαστρωνεις την χιλιοχυμενη Αλεξανδράκη![]()
Εχει εξαφανιστεί το μουνετο απο τα σοσιαλ, ξέρουμε τι συμβαίνει;; Υποθετω οτι θα εχει μπλέξει με κανα μεγα-χορηγο και θα ζει τον ερωτα της![]()
![]()
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
Όταν λέτε αρχηγός εννοείτε εκείνο το μαιμουδελι που παίζει βιντεοπαιχνίδια και του έφερνε ο μπαμπάς του φαγητό να φάει; Αν η Δημητρούλα γκαστρώθηκε από εκείνο το αίσχος, ορκίζομαι εδώ και τώρα θα γίνω ένας νέος Σαντμαν.
ποιος ειναι αυτος ρε τυποι ο βιντεπαιχνιδας?
ποιος πουστης την εχυσε μεσα στη μουναρα της γαμω το....![]()
Λογικά αυτός
Εχει εξαφανιστεί το μουνετο απο τα σοσιαλ, ξέρουμε τι συμβαίνει;; Υποθετω οτι θα εχει μπλέξει με κανα μεγα-χορηγο και θα ζει τον ερωτα της![]()
![]()
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
Όταν λέτε αρχηγός εννοείτε εκείνο το μαιμουδελι που παίζει βιντεοπαιχνίδια και του έφερνε ο μπαμπάς του φαγητό να φάει; Αν η Δημητρούλα γκαστρώθηκε από εκείνο το αίσχος, ορκίζομαι εδώ και τώρα θα γίνω ένας νέος Σαντμαν.
Ο μπαμπάς σας

βρε ηλιθιοι καθυστερημενοι , θελετε ταχα μου να λεγεστε και ενηλικες με νοηση ! 

βρε ηλιθιοι καθυστερημενοι , θελετε ταχα μου να λεγεστε και ενηλικες με νοηση ! Αυτός ο Μηλιωνης τι είναι ?
![]()
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
![]()
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
ωπα ρε τύπε αφου ο κμαν ειναι εξωτερικο ποτε προλαβε;![]()
![]()
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
Θα κεράσεις ουίσκι και μουνι στο χιλτον; Τι θα γίνει, μας έχεις ένα χρόνο και περιμένουμε. Τράβα μπες απ’ το παλιό προφίλ, μετά την αναβάθμιση του σάιτ όλοι οι διαγραμμένοι λογαριασμοί είναι ξανά ενεργοί. Άντε πάσα μου.

![]()
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
Θα κεράσεις ουίσκι και μουνι στο χιλτον; Τι θα γίνει, μας έχεις ένα χρόνο και περιμένουμε. Τράβα μπες απ’ το παλιό προφίλ, μετά την αναβάθμιση του σάιτ όλοι οι διαγραμμένοι λογαριασμοί είναι ξανά ενεργοί. Άντε πάσα μου.
που εισαι μωρη γαμιολα καραμανη![]()