You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δήμητρα Αλεξανδράκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 606
Τσόνταρα ναι.
Ανώτερη όχι
Ψηλά πάντως. Πιάνει βαθμολογία.
Όχι σαν κάτι μαριφόλες
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 384
- Πόντοι
- 186
Η Δημήτρα Αλεξανδράκη "αδειάζει" το My Style rocks: " Προσπαθούν να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό"
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το My Style Rocks και την συμμετοχή της και το άδειασε λέγοντας πως "προσπαθού να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου". Τι ανέφερε για τις συμπαίκτριες της;
Λίγες ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησης της η ίδια έδωσε συνέντευξη στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο youtube και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας.
“Πραγματικά ήταν η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια εμπειρία το My Style Rocks που δεν ήταν καλή και στεναχωριέμαι που δεν ήταν καλή” σημείωσε χαρακτηριστικά η μελαχρινή καλλονή προσθέτοντας πως “όταν πας να κάνεις ένα πρόγραμμα που στο παρουσιάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, περιμένεις πως θα γίνει με τον τρόπο αυτόν. Όχι να προσπαθούν να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου. Δεν ξέρω εάν έγινε by accident, που λένε, ή εσκεμμένα αλλά τα νεύρα που μου βγήκαν δεν τα έχω νιώσει σε άλλη δουλειά”.Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στο παιχνίδι. Μάλιστα, μια ημέρα ήταν η αφορμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του.
“Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να μειώσει την προσωπικότητα σου και να σου βάλει μια ταμπέλα, σώνει και ντε, δεν μπορώ να δεχτώ πως με το ζόρι θα προσπαθεί να βγάλει κάτι που δεν είμαι. Επειδή μίλησα με τον αγαπημένο μου φίλο, σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο και μου είπε κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί του, προφανώς ξεσπούσαν πάνω μου εξαιτίας εκείνου. Επειδή φορά τα ρούχα του και το σποτάκι μου το έκανα στο ατελιέ του” πρόσθεσε.
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το My Style Rocks και την συμμετοχή της και το άδειασε λέγοντας πως "προσπαθού να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου". Τι ανέφερε για τις συμπαίκτριες της;
Λίγες ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησης της η ίδια έδωσε συνέντευξη στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο youtube και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας.
“Πραγματικά ήταν η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια εμπειρία το My Style Rocks που δεν ήταν καλή και στεναχωριέμαι που δεν ήταν καλή” σημείωσε χαρακτηριστικά η μελαχρινή καλλονή προσθέτοντας πως “όταν πας να κάνεις ένα πρόγραμμα που στο παρουσιάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, περιμένεις πως θα γίνει με τον τρόπο αυτόν. Όχι να προσπαθούν να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου. Δεν ξέρω εάν έγινε by accident, που λένε, ή εσκεμμένα αλλά τα νεύρα που μου βγήκαν δεν τα έχω νιώσει σε άλλη δουλειά”.Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στο παιχνίδι. Μάλιστα, μια ημέρα ήταν η αφορμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του.
“Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να μειώσει την προσωπικότητα σου και να σου βάλει μια ταμπέλα, σώνει και ντε, δεν μπορώ να δεχτώ πως με το ζόρι θα προσπαθεί να βγάλει κάτι που δεν είμαι. Επειδή μίλησα με τον αγαπημένο μου φίλο, σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο και μου είπε κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί του, προφανώς ξεσπούσαν πάνω μου εξαιτίας εκείνου. Επειδή φορά τα ρούχα του και το σποτάκι μου το έκανα στο ατελιέ του” πρόσθεσε.
Συνημμένα
chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.738
- Πόντοι
- 3.666
Καυλαρος η Δημητρουλα , Καυλαρος και χωρις υαλουρονικα και σιλικον φτιασιδια πανω της , καυλαρος με την εκφυλη φατσαρα της και με το ποδι χιλιομετρο η τυπα , καλα εκανε και εφυγε απ τις φλομπες και 3οδευτερες του Style Rocks , σιγα μην κατσει να παιξει την καργιολα με τα 22χρονα του βοθροκαναλου , καλα εκανε και που εφυγε και που τους εκραξε
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.370
- Πόντοι
- 6.256
καραμουναρα δεν λες τιποτα σκυλι για εναλλαξ σφαλιαρες και μπουκωμαΚαυλαρος η Δημητρουλα , Καυλαρος και χωρις υαλουρονικα και σιλικον φτιασιδια πανω της , καυλαρος με την εκφυλη φατσαρα της και με το ποδι χιλιομετρο η τυπα , καλα εκανε και εφυγε απ τις φλομπες και 3οδευτερες του Style Rocks , σιγα μην κατσει να παιξει την καργιολα με τα 22χρονα του βοθροκαναλου , καλα εκανε και που εφυγε και που τους εκραξε![]()
![]()
![]()
αλλα το χωρις "υαλουρονικα και σιλικον φτιασιδια" τι το ηθελες?
το ανω χειλος προεξεχει σαν ανοιχτο συρταρι απο το φουσκωμα
οχι οτι με χαλαει βεβαια
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.069
- Πόντοι
- 9.345
Καυλαρος η Δημητρουλα , Καυλαρος και χωρις υαλουρονικα και σιλικον φτιασιδια πανω της , καυλαρος με την εκφυλη φατσαρα της και με το ποδι χιλιομετρο η τυπα , καλα εκανε και εφυγε απ τις φλομπες και 3οδευτερες του Style Rocks , σιγα μην κατσει να παιξει την καργιολα με τα 22χρονα του βοθροκαναλου , καλα εκανε και που εφυγε και που τους εκραξε![]()
![]()
![]()
εκανε ένα up με τζαμπα περασμα απ το γυαλι μια βδομαδουλα και αυξησε τις μετοχες της τυπε

chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.738
- Πόντοι
- 3.666
Μα κι εγω γι αυτο πιστευα οτι μπηκε για να κραταει ζεστη καπως την μετοχη της , επειδη ειχε καιρο να φανει στα media , απλα ημουν περιεργος αν θα βγαλει μηνα και ποσο θα αντεξει με ολα αυτα τα τσολια εκει μεσα , anyway παντως ειναι δυνατη μουνα η Δημητρα και σιγουρα οχι τοσο ζωον και αμορφωτη οσο τα καμμενα του Style Rocks

geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.069
- Πόντοι
- 9.345
Μα κι εγω γι αυτο πιστευα οτι μπηκε για να κραταει ζεστη καπως την μετοχη της , επειδη ειχε καιρο να φανει στα media , απλα ημουν περιεργος αν θα βγαλει μηνα και ποσο θα αντεξει με ολα αυτα τα τσολια εκει μεσα , anyway παντως ειναι δυνατη μουνα η Δημητρα και σιγουρα οχι τοσο ζωον και αμορφωτη οσο τα καμμενα του Style Rocks![]()
![]()
![]()
αυτές που είναι στο pic της καριερας τους μαλλον μπαινουν κατοπιν συνεννόησης μια βδομαδουλα μεσα

gkavlorapano
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
τι δημητρουλα απλα την γαμασ ετσι για τα παλια χοντρα που μασ εκανε να μαζεβουμε για παρτυ της!
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 13.963
- Πόντοι
- 3.936
Ρε η συγκεκριμενη δεν αξιζει πανω απο 100 ευρω για μενα. Βρισκεις βιζιτακια εξω φρεσκα με 70 ευρω. Παμε για φρεσκο αιμα.
Έχεις δίκιο αλλά είναι άτιμη η αναγνωρισημότητα.
Άλλο να λες πήγα με ένα γκομενακι μούρλια και άλλο να λες πήγα με την Αλεξανδάκη.
Την πέτυχα στο A for Athens με πρώην της, μόλις είχε επιστρέψει από το nomads.
Τότε που είχε γίνει το θέμα στα μπουζούκια με την Μπέλλα και τον νυν της.
Απλή, χαλαρή, χωρίς βάψιμο.
Σχεδόν δεν την γνώριζες.
Ήταν όμως η άτιμη μια καύλα.
Τον είχε τρελάνει τον τύπο ... κ εμας ναουμ !
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.104
- Πόντοι
- 11.445
Αλεξανδράκη σε Σκορδά: «Με εκθέσατε με αναληθείς πληροφορίες» (vid) :S :S
«Θέλω να ξεκινήσω με κάτι που είπε ο Πλάτων...
Οι άνθρωποι κρίνουν γενικά από τα φαινόμενα, παρά την πραγματικότητα, γιατί η όραση ανήκει σε όλους, ενώ η αντίληψη σε λίγους. Είμαι πολύ απογοητευμένη από εσάς, γιατί, χωρίς να διασταυρώσετε την συγκεκριμένη πληροφορία, την βγάλατε στον αέρα. Όπως μιλάγαμε πριν καιρό για διάφορα, και με τους συνεργάτες σου και με σένα, και με καλούσαν για διάφορα, καθόλου σημαντικά θέματα, έτσι και τώρα θα μπορούσε κάποιος να με καλέσει, πριν να με εκθέσετε με αναληθείς πληροφορίες.
Από εδώ και πέρα, όποτε θα βγαίνω έξω, θα πρέπει να σκέφτομαι με ποιον είμαι, επειδή δεν είμαι με τον πρώην σύντροφό μου; Δεν θα μπορώ να είμαι σε παρέα έξω με τους φίλους μου να διασκεδάζω και να έχω αυτό το άγχος; Είμαι μόνη μου και περνάω πολύ ωραία. Είναι κίτρινος τύπος αυτό που μετέφερε η κυρία Νάνσυ».
«Θέλω να ξεκινήσω με κάτι που είπε ο Πλάτων...
Οι άνθρωποι κρίνουν γενικά από τα φαινόμενα, παρά την πραγματικότητα, γιατί η όραση ανήκει σε όλους, ενώ η αντίληψη σε λίγους. Είμαι πολύ απογοητευμένη από εσάς, γιατί, χωρίς να διασταυρώσετε την συγκεκριμένη πληροφορία, την βγάλατε στον αέρα. Όπως μιλάγαμε πριν καιρό για διάφορα, και με τους συνεργάτες σου και με σένα, και με καλούσαν για διάφορα, καθόλου σημαντικά θέματα, έτσι και τώρα θα μπορούσε κάποιος να με καλέσει, πριν να με εκθέσετε με αναληθείς πληροφορίες.Από εδώ και πέρα, όποτε θα βγαίνω έξω, θα πρέπει να σκέφτομαι με ποιον είμαι, επειδή δεν είμαι με τον πρώην σύντροφό μου; Δεν θα μπορώ να είμαι σε παρέα έξω με τους φίλους μου να διασκεδάζω και να έχω αυτό το άγχος; Είμαι μόνη μου και περνάω πολύ ωραία. Είναι κίτρινος τύπος αυτό που μετέφερε η κυρία Νάνσυ».
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 606
«Θέλω να ξεκινήσω με κάτι που είπε ο Πλάτων...![]()
Ποιος είναι ο Πλάτων,κανας πρώην της;

Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.457
- Πόντοι
- 6.955
Αυτός με τον οποίο είχεΠοιος είναι ο Πλάτων,κανας πρώην της;![]()
ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΕΡΩΤΑ
H Αλεξανδρακη εχει ενα τατουαζ πανω απ τον καρπο του δεξιου χεριου.
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Επειδή έτυχε και το πέτυχα το σκηνικό έχει απόλυτο δίκιο πάντως η Αλεξανδρή.Αλεξανδράκη σε Σκορδά: «Με εκθέσατε με αναληθείς πληροφορίες» (vid) :S :S
«Θέλω να ξεκινήσω με κάτι που είπε ο Πλάτων...Οι άνθρωποι κρίνουν γενικά από τα φαινόμενα, παρά την πραγματικότητα, γιατί η όραση ανήκει σε όλους, ενώ η αντίληψη σε λίγους. Είμαι πολύ απογοητευμένη από εσάς, γιατί, χωρίς να διασταυρώσετε την συγκεκριμένη πληροφορία, την βγάλατε στον αέρα. Όπως μιλάγαμε πριν καιρό για διάφορα, και με τους συνεργάτες σου και με σένα, και με καλούσαν για διάφορα, καθόλου σημαντικά θέματα, έτσι και τώρα θα μπορούσε κάποιος να με καλέσει, πριν να με εκθέσετε με αναληθείς πληροφορίες.
Από εδώ και πέρα, όποτε θα βγαίνω έξω, θα πρέπει να σκέφτομαι με ποιον είμαι, επειδή δεν είμαι με τον πρώην σύντροφό μου; Δεν θα μπορώ να είμαι σε παρέα έξω με τους φίλους μου να διασκεδάζω και να έχω αυτό το άγχος; Είμαι μόνη μου και περνάω πολύ ωραία. Είναι κίτρινος τύπος αυτό που μετέφερε η κυρία Νάνσυ».
Κι εκείνη η χοντρή η δήθεν δημοσιογράφος ψελιζε δεν ηξερε τι να πει
enplo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
H Αλεξανδρακη εχει ενα τατουαζ πανω απ τον καρπο του δεξιου χεριου.
Μεγαλε μου εφτιαξες τη μερα, δε ξερω τι να πω πραγματικα..
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ?
Δυνατος sugar θα εισαι για να γνωριζεις τετοιες πτυχες!!!
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
Ρε η συγκεκριμενη δεν αξιζει πανω απο 100 ευρω για μενα. Βρισκεις βιζιτακια εξω φρεσκα με 70 ευρω. Παμε για φρεσκο αιμα.
ελα ρε φιλε ???? δηλαδή εσυ ,70 τα εδινες,η όχι και αυτά είναι πολλα ??
:thubsdown:
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
ελα ρε φιλε ???? δηλαδή εσυ ,70 τα εδινες,η όχι και αυτά είναι πολλα ??
:thubsdown:
Μην του την μπαίνεις φίλε του χουβαρντά μην ανεβάσει την πρόσφορα στα 110 και κάνει την κίνηση ματ!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 249
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις