Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στις δύο,πρώτες φωτογραφίες......![]()
![]()
Ειδικά στην πρώτη τα χειλάκια της.....
![]()
![]()
Εχει ένα ύφος,ένα στύλ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στις δύο,πρώτες φωτογραφίες......![]()
![]()
Ειδικά στην πρώτη τα χειλάκια της.....
![]()
![]()
Εχει ένα ύφος,ένα στύλ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

δεν είναι δύσκολο...παίρνε πόζες στον καθρέπτη και θα το μάθεις κι εσύ :-*

Εεεε.......είπαμε,το κορίτσι μας έχει κάνει πολύ σκληρή πρακτική εξάσκησηΕιδικά στη δεύτερη φωτό από πάνω, έχει ένα υφάκι ... άλλο πράμα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ήμουν γυναίκα θα έπαιρνα "μαθήματα" από την Δήμητρα,άρα όπως καταλαβαίνεις δεν τα χρειάζομαι.....

Τοσα χρονια ψαραs, τετοια διχτυα δεν ξαναδα![]()
![]()
αισθανομαι να συμβαινει "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ...." η μου φανηκε ??????πρέπει να παίζεις με τα γκομενάκια όμως
σιγά τον ροφό!
αισθανομαι να συμβαινει "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ...." η μου φανηκε ??????
Mπορείς άνετα όμως να χωθείς εδώνα μην χώνεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν ;)
Mπορείς άνετα όμως να χωθείς εδώ----->http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_05/dimitra4556565.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ανετα και ολας? :P
Mπορείς άνετα όμως ναχωθείς[size=20pt]χαθεις[/size] εδώ----->http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_05/dimitra4556565.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
;D ;D ;D
Παίζω,παίζω....πρέπει να παίζεις με τα γκομενάκια όμως![]()

Θα αναρτώνται συνέχεια εις τους αιώνας των αιώνων.Φίλτατε Διομήδη οι δύο συγκεκριμένες φωτογραφίες,έχουν αναρτηθεί σε προηγούμενες σελίδες.....Αλλά κάνεις πολύ καλά που τις ανέβασες πάλι,γιατί ειδικά αυτές τις δύο φωτογραφίες,δεν πρέπει να τις ξεχνάμε... Είναι για πολύ σχολιασμό και όχι μόνο....
Στην πρώτη φωτό,φαίνεται να είναι δουλεμένο το πίσω σύστημα....![]()
Στην δεύτερη,μας περιμένει στην κατάλληλη στάση έτοιμη.....![]()
![]()
![]()
![]()