RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.547
- Πόντοι
- 5.956
(το καλο με το βιντεο ειναι οτι κανει απιστευτο διδυμο με τη μιλφαρα τη μαγγιρα,δε ξερεις ποια να πρωτοχυσεις)
???απορω τύπε![]()
![]()
![]()
Τυπε τα βιντεο στο γιατρο τα στελνει ο χρηστης @athinaios44 που ειναι προγραμματιστης γιατι ο γιατρος δε ξερει πολλα απο υπολογιστες . Μιλα απευθειας μαζι του , εχει πολυ υλικο απο οτι ξερω
Τώρα...αισθάνομαι τύψεις!και τωρα τύπε ;![]()
![]()
![]()
καλησπερα πως θα δουμε και εμεις τιποτα :-) :-)Τυπε τα βιντεο στο γιατρο τα στελνει ο χρηστης @athinaios44 που ειναι προγραμματιστης γιατι ο γιατρος δε ξερει πολλα απο υπολογιστες . Μιλα απευθειας μαζι του , εχει πολυ υλικο απο οτι ξερω
Κανονικά όμως...μεγα διλημμα....... χυσιμο παντου
μαγκες εγω το εσβησα καταλαθος ... @athinaios44 εχει τα μπακαπ ολων μας
δωσε ρε αλητη τα βιντεακια εγω δε μπορω γιατι ειναι η κυρα πανω απο το κεφαλι μουμαγκες εγω το εσβησα καταλαθος ... @athinaios44 εχει τα μπακαπ ολων μας

αφου δε το εχω λεμε ρε μαλέα , τι δεν καταλαβαίνεις ??????????????????????δωσε ρε αλητη τα βιντεακια εγω δε μπορω γιατι ειναι η κυρα πανω απο το κεφαλι μου![]()
αρα Τροβαδουρος και Μπιρλας..αφου δε το εχω λεμε ρε μαλέα , τι δεν καταλαβαίνεις ??????????????????????
σημερα εκανα ενα ξεσκαρταρισμα γιατι με αυτα που γινονται ποτε δεν ξερεις...εσβησα τα παντα εκανα ντιλιτ φορματ φλοπυ ντισκ αταρι...αρα Τροβαδουρος και Μπιρλας..
Η ενυδριδρα μου σε παιρνει κλαρινο μωρη λουλου!!!!σημερα εκανα ενα ξεσκαρταρισμα γιατι με αυτα που γινονται ποτε δεν ξερεις...εσβησα τα παντα εκανα ντιλιτ φορματ φλοπυ ντισκ αταρι...
μετα απο την επαναφορα το μονο που εμεινε ειναι ενα που ξεκωλιαζουν κατι ανωμαλοι την προβατοκαμηλο του @Hellraiser4Ever
Ξηγησου ρε αθηναιεεεεεεδωσε ρε αλητη τα βιντεακια εγω δε μπορω γιατι ειναι η κυρα πανω απο το κεφαλι μου![]()