james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.083
- Πόντοι
- 2.356
Χρήζει μεγάλης προσοχής και διερεύνησης προγαμιαία και το PH των τοξικών ψωλών τύπε.Αυτό. Δε ξέρουν τι τους γίνεται. Διαλέχτε αυτή που θα διαισθανθείτε οτι έχει φάει τις λιγότερες πουτσες και τις λιγοτερο τοξικές πούτσες. Η τοξικοτητα των ψωλών που έχει φάει μεταφέρεται στη συμπεριφορα της. Αντε να παίρνουμε κεφαλι λεμεεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παίζει να σε ξέρω εσένα.Φίλε μου καλέ, σε ένα γάμο δεν μετράνε ούτε τα φράγκα, ούτε οι κάβλες, ούτε τι θα πει το σόι. Ολα αυτά εξαερώνονται όταν ο ένας χέζει και ο άλλος πλένει τα δόντια του. Στο λέω καθώς παντρέυτηκα πριν 15 χρόνια μια δικηγόρο πάμπλουτη απο οικογένεια με ισχυρές πολιτικές διασυνδέσεις. Ξέρεις πόσο κράτησε ο γάμος? 2 μήνες! Οταν κλείσαμε την πόρτα, το πρώτο βράδυ, μετά το γλέντι, ξέραμε ότι έχουμε παγιδευτεί σε μια μικροαστική ένωση 2 οικογενειών γιατι "γράφαμε ωραία" σαν ζευγάρι. Λοιπόν, εκ του αποτελέσματος αρχίδια γράφαμε! Που θέλω να καταλήξω: Μην παντρευτείς κάποια επειδή μπορείς να ζήσεις μαζί της. Αυτό δε λέει τίποτα. Παντρέψου αυτή που θα νοιώσεις οτι ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ δεν μπορείς να ζήσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση τραβάς ένα λαχείο.