Νέα

Διδυμότειχο παλιός παράδεισος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα assasertzis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
303
Πόντοι
21
Θυμάμαι παλιές επικές εποχές κάπου στο 2002 που έκανα ένα φεγγάρι στο Διδυμότειχο και οι διανυκτερεύσεις μου έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό...
Είχε κάτι επικά κολομπαρα με διαστημικά κορίτσια που γαμουσες και καλά αγοράζοντας σαμπάνια σε κάτι μικρά δωματιάκια.
Υπάρχουν ακόμα τέτοια μαγαζιά άραγε?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.101
Πόντοι
746
Θα τολμήσω να πώ ότι αυτά έχουν μείνει στο παρελθόν.
Πασοκικές εποχές δηλαδή,έχουμε κανάν ανταποκριτή απο εκεί.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Παλιές εποχές που πέρασαν ανεπιστρεπτί , (ευτυχώς)

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.536
Πόντοι
206
Τυπε δεκαετιες ΄90 και 2000 ολη η επαρχια ηταν γεματη cult κωλομπαρα που γαμουσες. Εκεινες τις εποχες οι Ελληνες αγοραζαν σπιτια και τους μενανε να βοηθησουν και τις ¨Ανατολικες να χτιασον τα δικα τους.:confused: Τωρα τα πουλανε για να ξεχρεωσουν τις παλιες ¨αμαρτιες¨.

billGor

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
6.905
Πόντοι
9.345
Θυμάμαι παλιές επικές εποχές κάπου στο 2002 που έκανα ένα φεγγάρι στο Διδυμότειχο και οι διανυκτερεύσεις μου έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό...
Είχε κάτι επικά κολομπαρα με διαστημικά κορίτσια που γαμουσες και καλά αγοράζοντας σαμπάνια σε κάτι μικρά δωματιάκια.
Υπάρχουν ακόμα τέτοια μαγαζιά άραγε?
μουναρες δεν θυμάμαι αλλά ωραία κορίτσια έπαιζαν, ειδικά σε αυτό που ήταν απέναντι από την πύλη της μεραρχίας
ειχε δωματιάκια στον όροφο/πατάρι αλλα δεν χρειαζόταν να πάρεις και τίποτα για να γαμησεις. Οι περισσότερες που ειχα παρει εκεί πηδιόταν πολύ καλά
σε ένα άλλο μεσα στην πολη ειχα παρει μια από Τατζικιστάν, εκεί ειχαν αυτό που λες και καλά να πάρεις μπουκάλι κρασί και περνούσες στο καμαράκι για το παρασύνθημα
ξενέρωτο γαμήσι με τα ρούχα, κατι σαν στηπτιζάδικο με private χορό
και ενα άλλο κάπου εκτός πολης στα χωράφια, μετρια φάση
όλα αυτά 3 χρονια πριν από σενα, δεν νομίζω να υπάρχουν πια

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.832
Πόντοι
4.986
Από τις χειρότερες πόλεις που υπάρχουν στο πανελλήνιο... γεμάτο κατσιβελους και Τουρκογυφτους... άθλιοι δρόμοι στην ουσία κωμόπολη είναι... έχει τους δύο λόφους που είναι και το αξιοθέατο της περιοχής για αυτό πήρε και το όνομα Διδυμοτείχο για προστασία επί τουρκοκρατίας σαν φρούρια ήταν... την πλατεία με εκείνο το παλιοαεροπλανο που είναι και το Δημαρχείο.. και πιο κάτω ο κάθετος δρόμος που είναι γεμάτο οι καφετέριες, κλαιν μαιν.. μόνο όσοι ήταν φαντάροι και έχουν κάποιες αναμνήσεις σε εξόδους μέχρι εκεί...η Ορεστιάδα που είναι η γειτονική πόλη είναι εκατό φορές πιο όμορφη πόλη.. πιο ανθρώπινη με ωραία μαγαζιά και ωραία σημεία.. πραγματικά από την Ορεστιάδα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τις πιο ωραίες πόλεις και με τα χρόνια εξελιξιμη προς το καλύτερο

MaximTsigalko7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
490
Πόντοι
1.245
Πήγα για επίσκεψη πρίν χρόνια να δώ τον κολλητό μου που ήταν ΕΠΟΠ εκεί.Την 2η μέρα ήθελα να φύγω τρέχοντας,πολύ χάλια νυχτερινή ζωή και ήμουν και σπίτι μου με τον άλλον πρώην φίλο που κάναμε παρέα γιατί είχε υπηρεσίες.Με 2 λόγια χάλι μαύρο.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
αν το Διδυμότειχο είναι η αίσθησή σου για τον παράδεισο πήγαινε καλύτερα στο Μογκαντίσου, εκεί θα βρεις ότι σου λείπει

OP
OP
A

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
303
Πόντοι
21
Ρε παιδιά τουλάχιστον για εμένα τότε 17 χρόνων ήταν επική εμπειρία... Σε ένα μαγαζί της πλάκας έκανα για πρώτη φορά ψωνισμα κοπέλας... Εγώ τη θυμάμαι ότι ήταν υπερκαυλα ξανθιά Ρωσίδα...
Πλέον είναι νεκροταφείο και όσες φορές προσπάθησα να βρω κάτι ήταν άκαρπα.

OP
OP
A

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
303
Πόντοι
21
Από τις χειρότερες πόλεις που υπάρχουν στο πανελλήνιο... γεμάτο κατσιβελους και Τουρκογυφτους... άθλιοι δρόμοι στην ουσία κωμόπολη είναι... έχει τους δύο λόφους που είναι και το αξιοθέατο της περιοχής για αυτό πήρε και το όνομα Διδυμοτείχο για προστασία επί τουρκοκρατίας σαν φρούρια ήταν... την πλατεία με εκείνο το παλιοαεροπλανο που είναι και το Δημαρχείο.. και πιο κάτω ο κάθετος δρόμος που είναι γεμάτο οι καφετέριες, κλαιν μαιν.. μόνο όσοι ήταν φαντάροι και έχουν κάποιες αναμνήσεις σε εξόδους μέχρι εκεί...η Ορεστιάδα που είναι η γειτονική πόλη είναι εκατό φορές πιο όμορφη πόλη.. πιο ανθρώπινη με ωραία μαγαζιά και ωραία σημεία.. πραγματικά από την Ορεστιάδα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τις πιο ωραίες πόλεις και με τα χρόνια εξελιξιμη προς το καλύτερο
Η Ορεστιάδα είναι μια πόλη που σφύζει από ζωή και γεμάτο νέο κόσμο με τρελή διάθεση για ξενύχτια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου ερωτική αγορά και για κάποιον που θέλει εχεμύθεια είναι αδύνατο να βρει κάτι. Το παλεύω αρκετά χρόνια......

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.364
Πόντοι
2.916
Πριν απολυθώ είχα πάει στο 401 για κάτι εξετάσεις και είχα πιάσει κουβέντα στην αναμονή με έναν bro που είχε κάνει σε ένα χωριό που λέγεται Λαγός και όταν έβγαινε πήγαινε στο Διδυμότειχο.

Μιλάγαμε κανένα μισάωρο και μου περιέγραψε το μέρος ως τόσο άθλιο που είχα πεθάνει στο γέλιο και τόσα χρόνια μετά ενώ έχω ξεχάσει σχεδόν όλη την εμπειρία του στρατού αυτή τη λεπτομέρεια τη θυμάμαι ακόμα.

Τελευταία τροποποίηση:

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
857
Πόντοι
301
Ήμουν εκεί το 2002. Είχε ένα κωλόμπαρο ανάμεσα στο Λαγό και την Ορεστιάδα νομίζω, λεγόταν Τα αστέρια(;), αλλά που να πας ήταν τιγκα στους αξιωματικούς κάθε βράδυ. Βέβαια δεν έκανα και διανυκτερεύσεις , ήταν πολύ πρόβλεπέ η μονάδα.

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.477
Πόντοι
2.536
Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι ήμουν στο Διδυμότειχο το 2003, το μόνο κωλομπαρο που θυμάμαι ήταν ένα μέσα στην πόλη, σε πεζόδρομο κοντά σε ένα ροκαδικο το Τοτέμ για όποιον θυμάται, δεν γαμουσες εκεί, κονσομασιον φάση.
Σε κωλομπαρο δεν θυμάμαι κάτι άλλο εκτός και αν δεν τα είχα ανακαλύψει εγώ.
Όσο για το Διδυμότειχο ένα κωλοχωρι και μισό, η Ορεστιάδα πολύ πιο ωραία πόλη και με πολλούς φοιτητές τότε.

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom