Νέα

Διακοπές καί Strip Show!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 364 άτομα (42 μέλη και 322 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επειδη ειμαι αναγκασμενος να ειμαι Αθηνα μεχρι τελος Αυγουστου,και το μονο αθλημα που γουσταρω ειναι τα strip show...θα ηθελα να μαθω αν τα strip shows της Αττικης θα ειναι ανοιχτα συνεχεια μεχρι τελος Αυγουστου?
Οσοι γνωριζουν,παρακαλω να γραφουν κ τα ονοματα των μαγαζιων!!!
(π.χ Baby O Gold - ανοιχτο συνεχεια ή μεχρι τις ταδε του μηνος)....Ευχαριστω!!!

Επισκέπτης
Τα περισσότερα είναι ανοιχτά φιλαράκο. Κι ίσα-ίσα που θα είναι καλύτερα τώρα... λιγότερος κόσμος κι έτσι πού καλύτερη φάση με τις κοπέλες.

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Nαι, αλλα αυτο το καιρο οι περισσοτεροι που πανε ειναι  Αλβανοι.. Αρα δεν ειναι και πολυ καλυτερα..

Επισκέπτης
Nαι, αλλα αυτο το καιρο οι περισσοτεροι που πανε ειναι  Αλβανοι.. Αρα δεν ειναι και πολυ καλυτερα..

Ναι, δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά έχει οπωσδήποτε πολύ λιγότερο κόσμο και κατά συνέπεια δεν τρέχουν οι κοπέλες δεξιά κι αριστερά όλη την ώρα χωρίς να προφταίνουν. Έτσι σου δίνουν πολύ περισσότερο χρόνο.

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
liomas εγω αυτο που δεν μπορω να βλεπω σε ενα στριπτητζαδικο , ειναι το να ειναι τιγκα στους Αλβανους.. Σπαζομαι, και το καλοκαιρι μονο Αλβανους βλεπεις..αφου οι Ελληνες ειναι διακοπες.. 8) 8)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Και εγώ πιστεύω ότι είναι πιό άνετα τώρα... όμως υπάρχουν και οι διακοπές των κοριτσιών, οπότε κάποιες μπορεί να λείπουν! Πάντως δε νομίζω να κλείνει κανένα μαγαζί Αύγουστο. Τέτοια σχέδια έχω και εγώ μιας και ανεβαίνω Ελλάδα την Παρασκευή και είμαι έτοιμος για στριπτιζότσαρκες!

Επισκέπτης
Μαγκες συμφωνω με την αποψη για τους αλβανους...αλλα το θεμα ειναι οτi:
1.οι γκομενες δν τους γουσταρουν κ δν πολυ-ασχολουνται!
2.οι περισσοτεροι δν εχουν φραγκα κ ειναι απλα λιγουρια,(οπως καποιοι συνομιλικοι μου,αλλα αφου δν αγγιζουν,κανενα προβλημα...)
3.οσοι εχουν φραγκα κ φυσικα μιλαω γι αυτους που εχω συναντησει ηταν πολυ ενταξει παληκαρια κ μερικες φορες λιγοτερο μ@λ@κες απο πολλους Ελληνες!!!

(δν το πιστευω οτι μιλαω για πρωτη μου φορα για αλβανο με καλα λογια...)-λετε να ειμαι αρρωστος??? ::) ::) ::)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στο θέμα Αλβανοί σε στριπ:
Αλησμόνητη ατάκα Άντζελας (Dolls): "Αλβανοί, μεγκάλη πούτσα αλλά βρωμάνε!!!" Την προφορά συμπληρώστε τη μόνοι σας...

Επισκέπτης
Απο ατακες...αρκετες....Η καλυτερη στο ΒΑΒΥ Ο στη Νικαια πριν κατι μηνες που ηταν ανοιχτο απο μια Ρωσιδα που καθομασταν μαζι κ ερχεται ενας σερβιτορος να της πει πως την θελει ενας (αλβανος εεεε) για χορους...Κ απανταει : ασε τον αλβανο χορτοφαγο μπυροκοιλια να περιμενει,πες του εχω δουλεια...
Πεθανα απ τα γελια!!!! (κ σ'αυτη την περιπτωση,δικη σας η προφορα)!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω παντως τα συνδυασα και τα 2 στον καλοκαιρινο μου προορισμο... :2funny:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
3
Πόντοι
6
και αφου ο vasos ξεθαψε το thread 2 χρονια μετα, ας ρωτισω και εγω.

ξερει κανεις για strip clubs στην αιγινα και στον πορο?

Επισκέπτης
Γαμώ τα θρεντ είχα ανοίξει ο πούστης.... :dancing: :dancing:

Τι ωραία κ σοβαρά που τα έγραφα τότε... :boobies: :boobies:

Ωραίες κ αθώες εποχές....

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φεθρούλη κωλοτρίβεσαι και εκτός μπουρδέλα τελεία κομ;

ελα ρε..ξεκωλα με τον ανθρωπο,δεν χρειαζομαστε εριδες και εγωισμους,χρειαζομαστε λιγο ή πολυ χαβαλε,ενημερωση,να παιρνουμε κανα φραπε,ενιοτε να γαμαμε με λαδια ή χωρις και τα σχετικα...αλλα πανω απ'ολα οχι κοντρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom