argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.512
- Πόντοι
- 9.297
Σιγά μην πάει και στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής....θα ζησουμε ? η λαβα μπορει να ανεβει μεχρι αθηνα

Σιγά μην πάει και στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής....θα ζησουμε ? η λαβα μπορει να ανεβει μεχρι αθηνα
Κοίτα να δεις που αναγράφουν την μέση συχνότητα των σεισμικών δονήσεων με ακρίβεια 15 δεκαδικών ψηφίων!!!![]()
Σεισμοί - Σαντορίνη: Υποχώρησε ο βυθός στην Άνυδρο - Μετακινήθηκε το νησί από το ηφαίστειο
Μεγάλη ανησυχία με την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή των Κυκλάδωνwww.newsbomb.gr
να πανε ολα καλα μπας και δουλεψει επιτελους και κανα αλλο νησι!Νομίζω ότι τα αστεία και ο χλευασμός , δεν πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την κατάσταση , δυστυχώς τα πράγματα είναι σοβαρά , να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και να βοηθήσει ο θεός
Πριν 4 και 7 χρόνια δεν είχαμε και Τέμπη...Είναι τουριστικό το μέρος για αυτό έγινε πρώτο θεμα...
Δεν έγινε τετοιος χαμός όταν έγινε πριν 4 χρόνια σεισμική έξαρση στην Βοιωτία ούτε πριν από 7 χρόνια όταν το επίκεντρο ήταν στην ΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ λίμνη Δοϊράνης.
Το κοινό έχει γίνει προοδευτικά όλο και πιο ευαίσθητο στην θλίψη και την καταστροφή....Πριν 4 και 7 χρόνια δεν είχαμε και Τέμπη...
Μπα εγω πιστεύω το αντίθετο. Βλέπουμε συνέχεια θλίψη, εγκλήματα, καταστροφή. Πλέον τπτ δν μας ευαισθητοποιείΤο κοινό έχει γίνει προοδευτικά όλο και πιο ευαίσθητο στην θλίψη και την καταστροφή....
Στην Σαντορίνη τα κοντέινερ θα γίνουν Airbnb with infinity poolΣτο Αρκαλοχώρι ακόμα σε κοντέινερ μένουν..
Δεν γνωρίζω, θεωρώ όμως ότι βολεύει για λόγους δημοσιογραφιας να το αναπτύξουμε σε βαθμό που να προκαλέσει πανικό.Ο Σκαι έβαλε το Τσελέντη να κάνει αυτη την δήλωση;
το εχω πει οτι το έστησε το θεμα με τη Σαντορίνη ο Μητσοτάκης για να ξεχασει ο κοσμακις τα τεμπη.Τους βόλευε τρελά το timing για να αποκλιμακωθεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ η ένταση με τα Τέμπη!
Δεν είναι ένα θέμα που θα ξεχαστεί όμως, ούτε πρέπει και στη συνείδηση μας είναι ήδη ένοχοι!
Απορώ τί αντιπολίτευση κάνουν τα άλλα ΓΤΠ κόμματα της Βουλής!
.....ωωωω ρε πστ μου, θα σηκωθει κανα τσουναμι και θα καταπιει το παλιακο πρακτορειο του κυρ-Νικολα (Πρεκα) στα Καταπολα, που πιναμε τις ρακες μας και τσιμπολογουσαμε τα καλουδια![]()
Νέος ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Αμοργό
Νέος ισχυρός σεισμός 4.8 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (03/02/2025) ανοικτά της Αμοργού παρατείνοντας την αγωνία του κόσμου στην Σαντορίνη, οwww.newsit.gr