Άλλωστε αυτό βλέπουμε, θαυμάζουμε και μας
, σε μία - πάντα κατά την γνώμη μου- μη όμορφη γυναίκα .
, σε μία - πάντα κατά την γνώμη μου- μη όμορφη γυναίκα .δες που την κατεληξε ολοκληρη βανδη ο κοντος να πηγαινει ρε γιατρε σε σουπερ μαρκετ και σε παιχνιδαδικα αυτη αντι να στελνει την υπηρετρια
μετα την καταρρευση κωστοπουλου γιατρε κατερρευσε το συστημα δυστηχως :S :Sπως αλλιώς θα πείσει πως είναι μια απλή καθημερινή γυναίκα-μαμά κλπ;;
άλλαξε η μόδα,δεν πουλάνε οι γκλαμουριές!!
φοράει σουτιέν αλλά η ρώγα κάγκελο!
μετα την καταρρευση κωστοπουλου γιατρε κατερρευσε το συστημα δυστηχως :S :S
ο κωστοπουλος γιατρε προσεφερε πολιτισμο στον τοποΕκεί βγήκε όλη η κρίση....πως θα απολαμβάνουμε εμείς, οι κοινοί θνητοί, τους αστέρες μας?Ποια θα είναι τα lifestyle πρότυπά μας, που όνειρό όλων είναι να τους φτάσουμε μια μέρα έστω στο μικρό τους δαχτυλάκι?
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της....πρώτο θύμα?Το πολιτισμικό τέρας που λέγεται Κωστόπουλος....τώρα η Βανδή...
ο κωστοπουλος γιατρε προσεφερε πολιτισμο στον τοπο![]()
το νιτρο γιατρε ηταν εφαμμιλο του παρθενωναΔυστυχώς δεν πρόλαβα τις μεγάλες του εποχές...όταν παρήγαγε αβέρτα κουβέρτα τον πολιτισμό και δεν αξιώθηκα να αγοράσω ποτέ περιοδικό του...
Άτιμη κοινωνία...δες που την κατεληξε ολοκληρη βανδη ο κοντος να πηγαινει ρε γιατρε σε σουπερ μαρκετ και σε παιχνιδαδικα αυτη αντι να στελνει την υπηρετρια![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.fthis.gr/imgHandler/670/4896176f-c84d-44fd-9623-0ceb5f9f50cb.jpg[/img[/URL]]
απλή,άχρωμη,αδιάφορη.
[/quote]
εδω απορεις και λες...τι κανουνε τα μακιγιαζ ρε πουστη μου...τις μεταμορφωνουν εντελως...