Add1cted
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2020
- Like
- 8.440
- Πόντοι
- 1.056
Τί να της κάνει αυτηνής οΠοτανααααααααα
![]()
![]()
![]()
μπαρμπα-Μπισμπίκης ? Αυτή θέλει 10 πούτσες να την γαμάνε και να την χύνουν πατόκορφα για να ηρεμήσει
.
Τί να της κάνει αυτηνής οΠοτανααααααααα
![]()
![]()
![]()
Ααα μωρηη καυλαραα
Νικ στα αρχιδια σου η Γαλλία ετσιΒάλτε το VAR σηκώθηκε η πουτανα με ένα αραχνουφαντο παρεο για φουστα
VARιστες αντε ρε,παιζεται η βραδυνη μας εδω περα γαμωΒάλτε το VAR σηκώθηκε η πουτανα με ένα αραχνουφαντο παρεο για φουστα

Εβαλε τα καλά τηςΑαα μωρηη καυλαραα
Αν περιμεναμε απ τους υπολοιπους VARιστες του μπου σωθηκαμε,κοιμουνται τον υπνο του δικαιουΒάλτε το VAR σηκώθηκε η πουτανα με ένα αραχνουφαντο παρεο για φουστα

Η Δέσποινα έχει λεφτά,αυτή θα κάνει αυτή τα δώρα....![]()
Το πανάκριβο δώρο της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη - Κοστίζει πάνω από 150.000 ευρώ | in.gr
Φουλ ερωτευμένη η τραγουδίστριαwww.in.gr
Ζιγκολο ο τυπος![]()
Μου την εφαγε ο Μπισμπικης την απολυτη καψουρα/καυλα μου.Τον συγχωρω ομως γιατι ειναι ομοιδεατης ΠαναθηναικοςΗ Δέσποινα έχει λεφτά,αυτή θα κάνει αυτή τα δώρα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ καλή με γυαλιά...

Ήθελε κάποιον ψηλότερο από αυτήν...ο Ντέμης δεν την κάλυπτε πλέον.Μου την εφαγε ο Μπισμπικης την απολυτη καψουρα/καυλα μου.Τον συγχωρω ομως γιατι ειναι ομοιδεατης Παναθηναικος![]()
Και γω υψος 1.93 εχωΉθελε κάποιον ψηλότερο από αυτήν...ο Ντέμης δεν την κάλυπτε πλέον.

Την πλησίασε ο Μπισμπικης πρώτος...άλλη μια δικαίωση του @SubZero περί κύκλου...μάλλον δεν είναι τόσο ψηλός ο Μπισμπικης...οι κοντές τρομάζουν με ψηλούς γιατί έχουν έναν υποσυνείδητο φόβο ότι θα τις παρατήσει πιο εύκολα καθώς θα έχει πιο πολλές επιλογές .Θέλουν κάποιον απλώς λίγο ψηλότερο συνήθως.Και γω υψος 1.93 εχω![]()
![]()