Διαγραμμένο μέλος 205234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.250
- Πόντοι
- 201
Φετινο ειναι,καπου στην Κυπρο εμφανιζεται η ξεκωλιαρα...Στο σχήμα πριν δύο χρόνια στην Ιερά οδό;Νομίζω εκεί
Sorry τότε τα μπέρδεψαΦετινο ειναι,καπου στην Κυπρο εμφανιζεται η ξεκωλιαρα...
Aaxx ν αρχιζανε να τριβαν αυτες τις ποδαρεςς τους μεταξυ τους η μια με την αλλη, αργα επιδεικτικα ετσι μ αυτο το ναζιαρικο στυλ τουςΠαιδιά η Δέσποινα και η Έλλη εύχονταν καλό μήνα ,αρε να μουν ανάμεσα τους

!!!Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα γνωστος μου ανεφερε οτι τρωει καλα ο μπισμπ…. την ακουει ολη η γειτονια. Εχει ξανανιωσει η ΔεσποιναραΚαυλαρα Δεσποιναρα τι χυσιμο πεφτει για παρτη σου καριολα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε 5 μηνες θα τον εχει σχολασει το χοντρο... και θα παει για τεκνο...Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα γνωστος μου ανεφερε οτι τρωει καλα ο μπισμπ…. την ακουει ολη η γειτονια. Εχει ξανανιωσει η Δεσποιναρα
Κάθε Σάββατο μας φτιάχνει

Επίσης η στρινγκαρα διαγράφετε επάνω της αλλά δεν κατάφερα να κάνω screenshot...Όταν πηγε στον καναπέ φαίνεται η κωλάρα της με αυτό το φορεμα σαν πουτανα πολυτελειας
Ανεβάστε καμιά φώτο ρε μάγκες να καυλωσουμε και εμείςΌταν πηγε στον καναπέ φαίνεται η κωλάρα της με αυτό το φορεμα σαν πουτανα πολυτελειας