Διαγραμμένο μέλος 205234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.250
- Πόντοι
- 201
Ποια είναι αυτήΕλάτε να κάνουμε γυμναστική
Η Έφη Σαρρή,Ποια είναι αυτή![]()
Πρωινή γυμναστική με Δέσποινα αυτά είναι!!Ελάτε να κάνουμε γυμναστική
Τυχερά είναι αυτά.Ε ρε τι γλενταει ο χοντρομπισμπικης...
Εντάξει κάνεις πλάκα!! Πότε έκανε το σκηνή με το φόρεμα!!! Τι μου... Ρος που είναι!!!!!!!!!
Εσυ χαλαρωσε και κοψε τα χαζα...Ενταξει δεν σ αρεσει σεβαστο,αλλα οχι και θειτσα μπροστα στην ξινομουνα κρυοκωλη Χριστοπουλου...Ανοητη και ατοπη συγκριση...Ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα,αλλα οχι κι ετσι...Χαλαρώστε ρε...δίπλα στην Χριστοπούλου σαν θειτσα ήταν.Ευχαριστω τον συναγωνιστή που με ενημέρωσε...δεν άλλαξα κανάλι πριν τελειωσει η εκπομπή που συμμετέχει η Χριστοπούλου ως μέλος επιτροπής.
Μιλάω για τα ρούχα που φορούσαν οι δύο τους..δεν με απασχολεί κάτι άλλο.Η Χριστοπούλου μου βγάζει κάτι τελείως έκφυλο ενώ η Βανδή υστερεί σε λάμψη ,μοιάζει σαν να είναι της διπλανής πόρτας .Εσυ χαλαρωσε και κοψε τα χαζα...Ενταξει δεν σ αρεσει σεβαστο,αλλα οχι και θειτσα μπροστα στην ξινομουνα κρυοκωλη Χριστοπουλου...Ανοητη και ατοπη συγκριση...Ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα,αλλα οχι κι ετσι...
Έχεις καιρό να δεις θειτσαΧαλαρώστε ρε...δίπλα στην Χριστοπούλου σαν θειτσα ήταν.Ευχαριστω τον συναγωνιστή που με ενημέρωσε...δεν άλλαξα κανάλι πριν τελειωσει η εκπομπή που συμμετέχει η Χριστοπούλου ως μέλος επιτροπής.
Αν δεν είδες Χριστοπούλου εκείνο το βράδυ δεν θα καταλάβεις....Έχεις καιρό να δεις θειτσα
Στο σχήμα πριν δύο χρόνια στην Ιερά οδό;Νομίζω εκείξερουμε που χορευει η κυρια;
![]()