Διαγραμμένο μέλος 199826
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2020
- Like
- 355
- Πόντοι
- 20
Που τα ξέρεις όλα αυτά ρε τυπε; Φιλικά ρωτώντας, ξέρεις γιατί χωρίσανε με τόση σιγουριά; ΜΟΥΝΑΡΑ απίστευτη η Λίλι....Κλασική περίπτωση τύπισσας του στυλ , όταν δεν με παίρνει είμαι χαμηλών τόνων , αθώα ,συνεσταλμένη , συναισθηματική , κτλ , ο σύντροφος μου είναι ο άνδρας της ζωής μου και του χρωστάω τα πάντα κτλ ΑΛΛΑ όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν , όλα αυτά πάνε περίπατο σε χρόνο μηδέν , πουλάω στην ψύχρα , τον γκόμενο ,και γίνομαι ψώνιο και το απόλυτο ξεκωλο . .
Που τα ξέρεις όλα αυτά ρε τυπε; Φιλικά ρωτώντας, ξέρεις γιατί χωρίσανε με τόση σιγουριά; ΜΟΥΝΑΡΑ απίστευτη η Λίλι....
ακριβως αυτοΥπερναυαγιο απο τα λιγα.
5 λεπτα βιντεο αρκουν για να νιωσεις οτι ειναι κατεστραμμενη, με daddy issues, πεινασμενη για επιβεβαιωση.
Mε αυτο στυλακι (κλασσικο πλεον) "πασχιζω να ειμαι κουλ και ανετη", απελπισμενη να μεινω relevant και μιλαω για σεξ και ακραια πραγματα γιατι ειμαι πολυ κουλ, please δετε με ποσο κουλ ειμαι.
lol ενα τιποτα σκουπιδι που αμα εισαι αγαμητος το πηδας 10 λεπτα μαξ με 2πλη καποτα για να μην αρπαξεις κανενα απο τα 15 std που κουβαλαν τα χνωτα της.
Εαν εχεις γαμησει τη τελευταια εβδομαδα σε πιανει αναγουλα και δεν ασχολεισαι καν.
Καλα εδω μεσα δεν εχω αμφιβολια θα γαμησετε και θηλυκη κατσικα με κωλο σε λιγο. Μουναρα και αυτη.
Δεν είναι μουναρα! Απλά βγάζει κάτι έκφυλο! Για μια φορά για την εμπειρία αξιζει, γιατί θα τον χώσεις και στα ρουθούνια που λέει ο λόγος!Εάν αυτή είναι μουναρα , τότε εγώ είμαι ο Φρανκ Σινάτρα . .Και ναι είμαι πολύ σίγουρος .
Μου αρέσει που βάζεις "θα"......Καλα εδω μεσα δεν εχω αμφιβολια θα γαμησετε και θηλυκη κατσικα με κωλο σε λιγο. Μουναρα και αυτη.
Λέει ότι έχει χάσει και τους δύο γονείς της στην εφηβεία, είχε θέματα με νευρική ανορεξία, αλλά πλέον (λέει ότι) είναι σχετικά καλά. Ηλικία, 30 ή 31, δεν θυμάμαι ακρβώς, δεν το κρύβει. Φεικ βυζιά που επίσης δεν το κρύβει.5 λεπτα βιντεο αρκουν για να νιωσεις οτι ειναι κατεστραμμενη, με daddy issues, πεινασμενη για επιβεβαιωση.
Δεν μιλάει και τόσο πολύ για σεξ. Στα βίντεο στο κανάλι της το λέει «μπουρεκάκι» για να μην χάνει λεφτά από τον αλγόριθμο του YouTube. Κάπως γελοίο και κοριτίστικο, αλλά αν υπάρχει θέμα με τον αλγόριθμο makes sense. Έχει και 430.000 συνδρομητές, δεν παίζουν με αυτά.Mε αυτο στυλακι (κλασσικο πλεον) "πασχιζω να ειμαι κουλ και ανετη", απελπισμενη να μεινω relevant και μιλαω για σεξ και ακραια πραγματα γιατι ειμαι πολυ κουλ, please δειτε με ποσο κουλ ειμαι, ειμαι ιδιαιτερος και ξεχωριστος ανθρωπος.
Δεν είναι τόσο χάλια. Τα τατού χαλάνε την εικόνα κτγμ, εμένα με χαλάει και η σιλικόνη στο βυζί. Γενικά αν δεις τα βίντεο της φαίνεται συναισθηματικά high maintenance, τύπου εύθραυστη/κυκλοθυμική και αυτό με χαλά προσωπικα.lol ενα τιποτα σκουπιδι που αμα εισαι αγαμητος το πηδας 10 λεπτα μαξ με 2πλη καποτα για να μην αρπαξεις κανενα απο τα 15 std που κουβαλαν τα χνωτα της.
Εαν εχεις γαμησει τη τελευταια εβδομαδα σε πιανει αναγουλα και δεν ασχολεισαι καν.
Καλα εδω μεσα δεν εχω αμφιβολια θα γαμησετε και θηλυκη κατσικα με κωλο σε λιγο. Μουναρα και αυτη.
Το έχει πει και η ίδια. Νομίζω έσβησε και τις κοινές φωτο τους στο ινστα.Ρε παιδια δεν νομιζω να εχει χωρισει με εκεινον τον μαλια
Πλάκα πλάκα για κάτι τέτοιες περιπτώσεις φτιάχτηκε το youtube, αλλιως θα κλαίγονταν καθε βδομαδα στις κολλητές τους (ισχύει και για γκέι αυτο). Τώρα μαζεύουν και λεφτάκια.Υπο μια εννοια θελει οντως κατανοηση,θαλπωρη και αγαπη που της εχει λειψει, υπο μια αλλη εχει τοσα αλυτα θεματα επιβεβαιωσης που τη κανουν ακαταλληλη.
Ειδικα οταν εχει πεσει στην αιωνια παγιδα "ειμαι σπανια και ιδιαιτερη", "αυτη ειμαι και σε οποιον αρεσω", "δεν αλλαζω", "με καταπιεζει η κοινωνια"
τηλεφωνακι απο κατσικα που δινει κωλο παιζει μυστη μου; αν οχι στειλε πμ κανα ινστα να φτιαξω κατασταση, ευχαριστωΥπερναυαγιο απο τα λιγα.
5 λεπτα βιντεο αρκουν για να νιωσεις οτι ειναι κατεστραμμενη, με daddy issues, πεινασμενη για επιβεβαιωση.
Mε αυτο στυλακι (κλασσικο πλεον) "πασχιζω να ειμαι κουλ και ανετη", απελπισμενη να μεινω relevant και μιλαω για σεξ και ακραια πραγματα γιατι ειμαι πολυ κουλ, please δειτε με ποσο κουλ ειμαι, ειμαι ιδιαιτερος και ξεχωριστος ανθρωπος.
lol ενα τιποτα σκουπιδι που αμα εισαι αγαμητος το πηδας 10 λεπτα μαξ με 2πλη καποτα για να μην αρπαξεις κανενα απο τα 15 std που κουβαλαν τα χνωτα της.