Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.925
- Πόντοι
- 6.256
Όχι, ούτε που τα είδα...To πρωτο σχολιο απο κατω "Ειναι βαρκα κανονικη" δικο σου ειναι![]()
Θεώρησα υποχρέωσή μου να ενημερώσω ΑΜΕΣΑ (το τονίζω...) εδώ.

Όχι, ούτε που τα είδα...To πρωτο σχολιο απο κατω "Ειναι βαρκα κανονικη" δικο σου ειναι![]()

Eγω βλεπω μερικα,απο απλη περιεργεια δεν ειναι οτι τα απολαμβανωΌχι, ούτε που τα είδα...
Θεώρησα υποχρέωσή μου να ενημερώσω ΑΜΕΣΑ (το τονίζω...) εδώ.![]()

Είμαι σίγουρος...Eγω βλεπω μερικα,απο απλη περιεργεια δεν ειναι οτι τα απολαμβανω![]()

Όχι ρε πούστη μου. Πάμε γρήγορα να βρούμε τον @celebre θα μαραζώσει. Τέτοιες ώρες οι φίλοι είναι που χρειάζονται.@celebre
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη
![]()
Νέος έρωτας για τη Δανάη Μπάρκα: Σε πελάγη ευτυχίας με τον επιχειρηματία Φάνη Μπότση - Η πρώτη γνωριμία, οι ρομαντικές βραδιές και οι κοινές εμφανίσεις
Lifestyle - H Δανάη Μπάρκα φαίνεται να διανύει µια από τις πιο γαλήνιες και ευτυχισµένες περιόδους της ζωής της.www.parapolitika.gr
Γιατι γραφουν "σε πελαγη"?Την ειπαν φαλαινα?Τι υπονοουμενα ειναι αυτα για την ναραμου?Σαν δεν ντρεπονται λεω εγω@celebre
![]()
Νέος έρωτας για τη Δανάη Μπάρκα: Σε πελάγη ευτυχίας με τον επιχειρηματία Φάνη Μπότση - Η πρώτη γνωριμία, οι ρομαντικές βραδιές και οι κοινές εμφανίσεις
Lifestyle - H Δανάη Μπάρκα φαίνεται να διανύει µια από τις πιο γαλήνιες και ευτυχισµένες περιόδους της ζωής της.www.parapolitika.gr

Έχει χάσει λένε πολλά κιλά.Γιατι γραφουν "σε πελαγη"?Την ειπαν φαλαινα?Τι υπονοουμενα ειναι αυτα για την ναραμου?Σαν δεν ντρεπονται λεω εγω![]()

¨Η είναι μέλος στο νήμα BBW και γουστάρει αληθινά, Η' ... δεν είναι και πολύ αρσενικό και είναι γάμος βιτρίνα.@celebre
![]()
Τάξε μου! Για πάρτη σου ρε!Γιατι γραφουν "σε πελαγη"?Την ειπαν φαλαινα?Τι υπονοουμενα ειναι αυτα για την ναραμου?Σαν δεν ντρεπονται λεω εγω![]()
Ενδιαφερον θα ειχε να ξαπλωσει στο καπο.Θα ηταν ενα καλο τεστ αντοχης,να ξερει ο κοσμος ποιες μαρκες μπορει να εμπιστευθειΤάξε μου! Για πάρτη σου ρε!
![]()
Η Δανάη Μπάρκα τρολάρει τη φωτογράφηση του GNTM με τα αυτοκίνητα και το απότελεσμα είναι EPIC
Εντάξει, τα ρέστα μας... Πραγματικά μας έφτιαξε το κέφι η Δανάη Μπάρκα με το βίντεο τρολάρισμα που έκανε στη φωτογράφηση της Τετάρτης των μοντέλων του GNTM 2025 ως σέξι surfers μέσα στο νερό και έξω από το νερό με ένα μεγάλο εντυπωσιακό SUV. Αυ...womenonly.skai.gr

Ευχαριστήθηκες;Ενδιαφερον θα ειχε να ξαπλωσει στο καπο.Θα ηταν ενα καλο τεστ αντοχης,να ξερει ο κοσμος ποιες μαρκες μπορει να εμπιστευθει![]()
Μετακομίζει το κορμί?Οχι,δεν χορταινεται τετοια ΚΑΥΛΑ![]()
κυριολεκτικά όμως με όλη την έννοιαΜετακομίζει το κορμί?