Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.207
- Πόντοι
- 6.256
δεν είμαι σίγουρος μπορεί να χρειαστεί και υδραυλική πρέσα και μπορεί και καμίνιΤι να κλάσει η αμμοβολή. Τόρνο κατευθείαν.![]()

δεν είμαι σίγουρος μπορεί να χρειαστεί και υδραυλική πρέσα και μπορεί και καμίνιΤι να κλάσει η αμμοβολή. Τόρνο κατευθείαν.![]()
το αναφέρω ως λύση για ομοιόμορφα αποτελέσματα με το χαμηλότερο κόστος παραγωγήςTι υπονοεις αθλιε καταναλωτη ρυζογκοφρετων?Δεν πιστευω να μην εισαι φιλοζωος![]()
Δεκτον,εχεις και μια εμπειρια στις οικοδομεςτο αναφέρω ως λύση για ομοιόμορφα αποτελέσματα με το χαμηλότερο κόστος παραγωγής![]()
από όλες τις δουλειές έχω κάνειΔεκτον,εχεις και μια εμπειρια στις οικοδομες![]()
Για δες...Σαχλαμαρες![]()
Έκανα μια μικρή αλλαγή, ταιριαστή, θέλω να πιστεύω, με το πνεύμα του αρχικού μηνύματοςΗ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟ-ΧΟΝΤΡΗ
ΣτηριζωΈκανα μια μικρή αλλαγή, ταιριαστή, θέλω να πιστεύω, με το πνεύμα του αρχικού μηνύματος![]()
ΝαιΣτηριζω
ΕνδιαφερονΓια δες...
![]()
Δανάη Μπάρκα: Έχω ανεβάσει story με τον σύντροφό μου, απλώς δεν το έχουν ανακαλύψει - Δείτε βίντεο με την συγκίνησή της on air
Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε για «τα κορίτσια που μου λένε είμαι 27 ετών και έβαλα πρώτη φορά μαγιό γιατί με έκανες να πιστέψω ότι είμαι όμορφη»www.protothema.gr
Μας το έφαγε το κορίτσι. Τυχερό το κωλόπαιδο.Ενδιαφερον![]()
Δεν πτοουμαστε,στελνουμε καθημερινα μια ανθοδεσμη πιτογυρα στο σπιτι της.Που θα παει θα ενδωσειΜας το έφαγε το κορίτσι. Τυχερό το κωλόπαιδο.