Να βάλουμε σε τάξη κάποια πράγματα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων...Πρώτα απ' όλα, δεν ανέχομαι από κανέναν και σε καμία περίπτωση να αναφέρουν οτιδήποτε περί καθαριότητας επί προσωπικού, προσβάλλοντας άτομα και συνειδήσεις! Στο συγκεκριμένο ραντεβού ήμουν ήδη "μπανιαρισμένος" και ξαναέκανα εκεί, στο χώρο, όπως και όταν τελείωσε η συνάντηση και πριν αποχωρήσω, ξαναέκανα (εννοείται)! Δεύτερον, η συγκεκριμένη ήρθε στο δωμάτιο, ξεντύθηκε μπροστά μου, άρα δεν ισχύει ότι είχε κάνει μπάνιο αναφορικά με ΄ότι έγραψα περί γλείψιμου κλπ. Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων αυτών των μασαζεργατριών ότι όταν τελειώνουμε μ' έναν πελάτη και ξεκινούμε μ' έναν άλλο, ότι πρέπει να πλενόμαστε γιατί ιδρώνουμε κλπ καθαρίζοντας την επίμαχη περιοχή, ειδικά αν θέλεις να γλείψεις τη κοπέλα! Από τη στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο για να ντυθώ μέχρι την αποχώρησή μου από τον χώρο, δεν παρατήρησα ότι μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί (η πόρτα ήταν ακριβώς απέναντι-το "πλύσιμο" που ε΄κανε ήταν με...μωρομάντηλα-"γελάει ο κόσμος"), αλλά τελικά είδα ότι είχε ήδη ντυθεί και βρισκόταν στο σαλόνι συνομιλώντας με την Ελένη, την α΄λλη κοπέλα. Η περιγραφή μου ήταν ακριβέστατη και περιέγραψα με τρόπο πολύ παραστατικό τις εντυπώσεις μου. Δεν γίνεται να συμφωνούμε με όλους και με όλα!