o kyrios sou
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2026
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να είναι το πιο θλιβερό νήμα που έχω δει μέχρι σήμερα. Πιο κάτω και από τους ανώμαλους που κλέβουν βρακιά από τα άπλυτα άλλων μελών της οικογένειας.
Μυστη ο καθένας έχει το φετίχ του ...πολύ απόλυτος είσαι !!!!Πρέπει να είναι το πιο θλιβερό νήμα που έχω δει μέχρι σήμερα. Πιο κάτω και από τους ανώμαλους που κλέβουν βρακιά από τα άπλυτα άλλων μελών της οικογένειας.
Ωραία μουνόχειλα πες στην γυναίκα σου έχει... Ελπίζω να την γλύφεις καλά!!Περιμένει η γυναίκα μου με ανυπομονησία τα χυσια σας στην φωτό και να φενεται και το καυλί σας λέει![]()
Το είδα λίγο με περισσότερη λεπτομέρεια και ήχο ... Φίλε εσφιξες δυνατά φλοκια πάντως Αξιός μπράβο σου δυνατόςΑν και δε βοηθησε ο εκτυπωτης νομιζω εγινε καλη η καταθεση!
![]()
Στείλε μου μήνυμαθέλω κι εγώ cum tribute για μια δικιά μου. πως μπορούμε να μιλήσουμε?
Στείλε τελεΕγώ για την κοπέλα μπυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχω παρόμοια γούστα αν ενδιαφέρεσαι είμαι 23 και η κοπέλα μου 21
Φίλε πολύ δυνατόςΔειγμα απο τριμπς. Κανω σε sess και tguard συνηθως. Αν καποιος θελει μου στελνει αλλα μν περιμενετε με μια φωτο ν σας την χυσω....
Που μετακόμισε? Μήπως είναι κοντά σε εμενα γιατί ψάχνω και εγώ ενα τέτοιο φίλο.βρισκομασταν με ενα παιδια για περιπου 6 μηνες του εδειχνα την γυναικα μου και εχυνε στο χερι μου του πηγαινα και στρινγκακι ηθελε φορεμενα και καλσες δυστυχως μετακομισε με την οικογενεια του ψαχνω κατι αναλογο απο Θεσσαλονικη. Η γυναικα μου ητανε γυμναστρια πιλατες φετες με μεγαλα βυζια τωρα βεβαια εχει παχυνει αλλα τα βυζια παρεμειναν βυζαρες
Όχι έφυγε εξωτερικό με την οικογένεια τουΠου μετακόμισε? Μήπως είναι κοντά σε εμενα γιατί ψάχνω και εγώ ενα τέτοιο φίλο.
Δυστυχώς εσυ εισαι μακριά εγω μένω Αθήνα
Πολύ καλό αυτόΠου μετακόμισε? Μήπως είναι κοντά σε εμενα γιατί ψάχνω και εγώ ενα τέτοιο φίλο.
Δυστυχώς εσυ εισαι μακριά εγω μένω Αθήνα