Taksidiotis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 805
- Πόντοι
- 81
Το χτύπημα της κομπρας![]()
Έστειλα κι εγώ τυπε
Το χτύπημα της κομπρας![]()
Έστειλα κι εγώ τυπε
Λίγο πιο κοντινή να την έπερνες τη λήψη, σχεδόν θα τη νιώθαμε την πούτσα από την οθόνη ρε Κωστάκη χα χα.![]()
Έστειλα κι εγώ τυπε
Φίλε σου είπα όχι ΑΜΕΑ. Υπάρχουν τα μπουρδέλα (και μόνο) για σένα![]()
Έστειλα κι εγώ τυπε
Όλα έτοιμα για το casting λοιπόνΚαλημέρα, έχουν βρεθεί κάποια άτομα. Αν αλλάξει κάτι θα ξαναπώ να στείλετε μήνυμα. Μην στέλνετε άλλο.
Αν ειναι Κιλκίς στείλε pmΕπαρχεία που όμως, Κιλκίς ή Κυπαρισσία;
Για να την χορτάσουν τα υποψήφια ζευγάρια και οι γκέι του θρεντ τύπεΛίγο πιο κοντινή να την έπερνες τη λήψη, σχεδόν θα τη νιώθαμε την πούτσα από την οθόνη ρε Κωστάκη χα χα.
Εντάξει καθυστερημένε, τα μπουρδέλα για μένα και η χούφτα για σένα.Φίλε σου είπα όχι ΑΜΕΑ. Υπάρχουν τα μπουρδέλα (και μόνο) για σένα
Μπράβο Κωστάκη, σου πήρε ΜΌΝΟ 3 μέρες για να κατανοήσεις τι σου έγραψα και να απαντήσεις. Και πάλι συγχαρητήρια!!!!Εντάξει καθυστερημένε, τα μπουρδέλα για μένα και η χούφτα για σένα.
Στείλε αν θες![]()
Την έχει ανεβάσει παντού εντωμεταξεί! Αν υπήρχαν σοβαροί mods, τέτοια άτομα θα τρώγανε ban με το καλημέρα![]()
Μωρή ρόμπα ξεκουμπωτη με πουτσα του ίντερνετ θες να γαμησεις ???
Πρέπει να βρει κοπέλα γιατί με τέτοιο βάρος θα παθει ζημιά....Την έχει ανεβάσει παντού εντωμεταξεί! Αν υπήρχαν σοβαροί mods, αυτοί θα τρώγανε μπαναρισμα με το καλημέρα
Όπως είπα και πριν από 5 μέρες μην στέλνετε άλλοι, όμως συνεχίζετε...Καλημέρα, έχουν βρεθεί κάποια άτομα. Αν αλλάξει κάτι θα ξαναπώ να στείλετε μήνυμα. Μην στέλνετε άλλο.
Πάλι η δικιά μου είναι !! Όπως ανέβηκε εδώ έτσι ανέβηκε και εκεί . Μη κλαίτε έχουν και άλλοι μικρο πουλί !!![]()
Μωρή ρόμπα ξεκουμπωτη με πουτσα του ίντερνετ θες να γαμησεις ???
Καλημέρα φίλε μου, το γυναικάρα έχεις. Δες πμΚαλησπέρα, ξέρω ότι θα πέσει πολύ τρολαρισμα, όμως θα κάνω την απόπειρα.![]()
Cuckold ζευγάρι που βρίσκομαι ψάχνει γαμιά για την γυναίκα ΚΑΙ ΜΌΝΟ. Επικοινωνία μαζί τους μόνο με teams.
Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει μύνημα σε μένα με τα βασικά Ηλικία ύψος, φωτογραφίες σώματος όπου να είναι αποκαλυπτικές. Εγώ τις στέλνω στο ζευγάρι και και αν ενδιαφέρονται επικοινωνούν μέσω teams
ΌΧΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, BI, TRANS και άλλα τέτοια
![]()
Φίλε δεν είναι γυναίκα μουΚαλημέρα φίλε μου, το γυναικάρα έχεις. Δες πμ