Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπισσα άμα είσαι του cuckold, περνά μετά τις 24:00 από το τσονταδικο στο μετάξι να γνωριστούμε.
Κορμάρα!!Και αυτη η κοιλίτσα είναι τοσο τέλεια
Που στέλνουμε;Ξεκίνησε μια προσπάθεια για μια ομάδα(κοινότητα) με cuckold ζευγάρια στο Skype .
Όσα ζευγάρια cuckold επιθυμούν να συμμετέχουν ας στείλουν μήνυμα για περαιτέρω πληροφορίες!
Υ.Γ1
Η λοιποί που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο καλύτερα να μην ενοχλούν.
Αυτό αφορά cuckold ζευγάρια Και μόνο.
Υ.Γ2 θα υπάρχει επιβεβαιώσει ότι είσται ζευγάρι.
Κορμάρα!!Και αυτη η κοιλίτσα είναι τοσο τέλεια
Δες πμΘελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
Θελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας![]()
Ωραίο κουκλί, ενδιαφεσαι για συνάντηση; Αν είναι στείλε προσωπικό μηνημα
Μηχανακι δίχρονοTι είναι το cuckold, βρε παιδιά...???
Την προηγούμενη βδομάδα 20 χρονών, αυτή 40 χρονών. Μήπως θες να γίνεις cuckold...στην χούφτα σου;;;Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας![]()