Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Αυτό δηλαδή έχει δύο χρήσεις; Τον χώνεις από την μια μεριά για να σοκάρεις την περιοχή και από την άλλη σου φέγγει για να δεις μήπως άφησες τίποτα μεσαπαρε αυτο θα σε βοηθησει ;)![]()

Αυτό δηλαδή έχει δύο χρήσεις; Τον χώνεις από την μια μεριά για να σοκάρεις την περιοχή και από την άλλη σου φέγγει για να δεις μήπως άφησες τίποτα μεσαπαρε αυτο θα σε βοηθησει ;)![]()

Κανένα πρόβλημα φίλε, σε πειράζωΕξέφρασα την αγωνία μου για το μέρος που βρίσκουμε αυτόν το ποπό κύριε συναγωνιστή και απλά παρέθεσα και το δικό σας ποσταρισμα ευχαριστώ.Καλημερα![]()

α να γεια σουΑυτό δηλαδή έχει δύο χρήσεις; Τον χώνεις από την μια μεριά για να σοκάρεις την περιοχή και από την άλλη σου φέγγει για να δεις μήπως άφησες τίποτα μεσα![]()

Εννοείται πώς και εγώ χαβαλε κάνω.Κανένα πρόβλημα φίλε, σε πειράζω![]()
ωχ εμπλεξες μαζι του :- δεν σε βλεπω καλαΕξέφρασα την αγωνία μου για το μέρος που βρίσκουμε αυτόν το ποπό κύριε συναγωνιστή και απλά παρέθεσα και το δικό σας ποσταρισμα ευχαριστώ.Καλημερα![]()
παει για ο επομενος πορνοσταρ

Εννοείται πώς και εγώ χαβαλε κάνω.
Κανένα πρόβλημα φίλε, σε πειράζω![]()
Μπα, με φάγαν τα μεγάλα συμφέροντα...ωχ εμπλεξες μαζι του :- δεν σε βλεπω καλα![]()
παει για ο επομενος πορνοσταρ
![]()
![]()

Η κοπέλα που είναι όμως;
Ωχ, αν προσπαθεί να βγάλει νόημα από αυτά που λέμε...χάθηκε στην μετάφραση από το google translate.....![]()
ενταξει τοτε ;) κλειστης θεση στο δαφνι απο τωραΩχ, αν προσπαθεί να βγάλει νόημα από αυτά που λέμε...

ενταξει τοτε ;) κλειστης θεση στο δαφνι απο τωρα![]()
![]()
τωρα τελευταια πολυ αργοπορημένος ειναικάτσε να ρθει πρώτα ο Αλέξανδρος να απαγγείλει έναν χαιρετισμό και μετά βλέπουμε....![]()

τωρα τελευταια πολυ αργοπορημένος ειναι![]()
![]()

Θα θέλαμε φίλε, θα θέλαμε πολύ όμως!!!Όταν διάβασα το όνομα μου θύμισε αυτη εδώ
Θα θέλαμε φίλε, θα θέλαμε πολύ όμως!!!
Εννοώ ότι σιγά μην είναι αυτή. Πώς λέμε θα ήθελες όταν κάτι δεν ισχύει;Αληθεια τωρα σου αρεσει αυτο το πραγμα στις φωτο;
Η κοπελα του νηματος παιζει να ειναι πιο ομορφη.
Εννοώ ότι σιγά μην είναι αυτή. Πώς λέμε θα ήθελες όταν κάτι δεν ισχύει;
Και φυσικά δεν μου αρέσει, καταστρέφει το περιβάλλον τόσο πολύ πλαστικό![]()

Το μόνο που ξέρουμε για την ώρα είναι ότι τον δείχνει...Δυστυχώς δεν έχει θιγεί το σημαντικότερο.
Ωραίος πάτος, δεν λέω... Τον δίνει όμως;![]()