Νέα

College (Δράμα)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    δράμα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
6
Δράμα Νέο streap club ονομασία COLLEGE. Μέτριο μαγαζι, 5 κομμάτια experienced στριπτιζέζ αλλά άνω των 30αντα όλες...Από τις 5 αξίζουν οι 2, η μία είναι γνωστή, η Κλαούντια, καλή στο private αλλά με περίσσια κιλάκια πια και γερασμένη (έχει οργώσει όλη την Ελλάδα η κοπέλα),  μια άλλη ξανθιά Ρουμάνα είναι από Καβάλα,καλό κομμάτι αλλά μαζί μου δεν έπεσε φραπές,  από το γνωστό στιπτιζάδικο στην Ιχθυόσκαλα. Παίζει και μία μαύρη, η οποία όμως είναι χοντρή και δεν την συνιστώ! :( Τα εγκαίνια έγιναν χτες 29/8/09. η Κλαούντια κάνει φραπέ και κάτι παραπάνω αν σε ξέρει

Tip: Τα ποτάκια τους 10 ευρώ!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Στην παλιά Discoteque Blue Velvet

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6 προς το παρόν μιας και το μαγαζί θα το αναβαθμίσουν σύντομα (πρώτη μέρα γαρ). Προτείνω σε όλους να του δώσουν μια ευκαιρία  :tits2:
 

memosblue

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
8
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Eiμαι κοντα και θα παω.Αλλα μαλλον η μαυρη πηγε στο Αφροδιτη.
 

MrJ

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Μηνύματα
47
Like
63
Πόντοι
0
<<Αφροδίτη>>.... τι μου θύμησες τώρα είχα περάσει από εκεί κάπου το 2006-07. Υπάρχει ακόμα???
 

leon2212007

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
27
Like
0
Πόντοι
0
Θα ανοίξει ξανά το "Αφροδίτη" ή έκλεισε οριστικά ?
 

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Μηνύματα
95
Like
106
Πόντοι
0
Από κοπέλα που δούλευε εκεί, αρχικά με τους πρώτους περιορισμούς και lock - downs, μου είχε πει ότι δεν προκειται να ανοίξει (τότε ήταν τα απογευματινά ωράρια, τα οποία και επανήλθαν τώρα), διότι στον ίδιο χώρο είναι και τα ιδιωτικά γήπεδα τέννις που ανήκουν από όσο ξέρω στον ίδιο άνθρωπο, και δεν γίνεται η μαμά να πηγαίνει τα παιδιά για τέννις και πχ να βλέπει το αυτοκινητο του άντρα παρκαρισμένο λίγο πιο πέρα (κάπως έτσι μου το είχε εξηγήσει). Επιπλέον αν όχι όλες, σχεδόν ολες οι κοπέλες που δούλευαν εκεί την έχουν κάνει απο την Δράμα. Αφού δεν άνοιξε για τον εορταστικό Δεκέμβρη των χριστιανών και για την Πρωτοχρονιά, που εισοδηματικά είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη εποχή για αυτού του τύπου τα μαγαζιά, αμφιβάλω να γίνει κάτι άμεσα :confused::undecided-old::cry: Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος και από άποψη γούστων αλλά και απο άποψη ότι κάτι καλύτερο παει με την πανδημία πουέχουμε μπλέξει και δεν ξεμπλέκουμε με τίποτα.

Θα ανοίξει ξανά το "Αφροδίτη" ή έκλεισε οριστικά ?
 
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom