ΧΡΙΣΤΙΝΑ την λενε!!!!!!!!!!! όλες είναι ελεύτερες να κάνουνε διαφήμιση τον εαυτό της οπού θελει και σε ότι θελει δεν είναι κακό ούτε απαγορεύετε από κανέναν αλώστε συνεργαζομαστε με κοπέλες πάντοτε και παντού
μίλησα με την κοπέλα για το θεμα αυτο που ζήτησες δεν γίνετε με 80 ευρο και σου ειπε θελεις να πέρασις με κόπια αλί κοπέλα που τα κανί ολα αυτά που ζητάς γιατί εγώ δεν τα κάνω της ειπες ευχαριστω εγω εσένα θέλω της ειπες εγώ δεν τα κάνω σου ειπε η κοπέλα ξερής τη ζήτησες πιστεύω ;)η ΝΤΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΑ και είναι λήγω άγουρη στο μασάζ άλλα θα στρώση σίγα-σίγα να είσαι καλά και είσαι καλοδεχουμενος όποτε θελεις αλώστε έχουμε και άλλα κορίτσια που μπορέσεις να διαλεξις για να πέρασις καλά για αυτο στεναχωριέστε εχεις ΝΑΝΣΙ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΑΝΝΑ με σεβασμο ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣΑΖ
Τα σου Μου να τα λες άλλου και το να φτιάχνεις σενάρια για να έχουμε να λέμε όχι μίλησα εντελώς αμερόληπτα
για το τι έγινε μην μου βάζεις λοιπόν λόγια στο στόμα ,ΕΦ όσον στη πολιτική του μαγαζιού είναι όπως σε όλα
Ζητάς συγνώμη γιατί ήταν μεμονωμένο περιστατικό και όχι σενάρια ,να σέβεστε τα 80αρια και δεν γράφω
για να μου απολογηθείς αλλά για να ξέρουν οι συναγωνιστές τι συνέβη με μένα μην τρέχουν τσάμπα
κάποιους που μένουν μακριά τζάμπα
Τα σου Μου να τα λες άλλου και το να φτιάχνεις σενάρια για να έχουμε να λέμε όχι μίλησα εντελώς αμερόληπτα
για το τι έγινε μην μου βάζεις λοιπόν λόγια στο στόμα ,ΕΦ όσον στη πολιτική του μαγαζιού είναι όπως σε όλα
Ζητάς συγνώμη γιατί ήταν μεμονωμένο περιστατικό και όχι σενάρια ,να σέβεστε τα 80αρια και δεν γράφω
για να μου απολογηθείς αλλά για να ξέρουν οι συναγωνιστές τι συνέβη με μένα μην τρέχουν τσάμπα
κάποιους που μένουν μακριά τζάμπα
Το "ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" είναι το σήμα κατατεθέν του ιδρύματος. Εχετε μεσάνυχτα, όχι μόνο στο ωράριο αλλα παντού.Είστε οι πρώτοι που μπήκατε σε λειτουργία μεσάνυχτα και εκεί θα παραμείνετε. Στα "μεσάνυχτα".
Το "ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" είναι το σήμα κατατεθέν του ιδρύματος. Εχετε μεσάνυχτα, όχι μόνο στο ωράριο αλλα παντού.Είστε οι πρώτοι που μπήκατε σε λειτουργία μεσάνυχτα και εκεί θα παραμείνετε. Στα "μεσάνυχτα".
Αστέρια τρυγυρνούν στο νου και φτιάχνουν το Terry Meynolds
λες και η νύχτα το' ξερε πως σ' έχω ανάγκη πάλι ...................,Ολα τα άστρα τ' ουρανου γραφουνε τ'ονομα σου
και τα θωρω καθε βραδια να νιωθω πιο κοντα σου
Εσείς οι 2 έχετε μια παράξενη σχέση αγάπης και μίσους..........
Κατερίνα,γιατί δεν βάζεις αυτόν που σου έγραψε το ποίημα να γράφει και τα αλλα σχόλια? θα αποφεύγαμε ετσι κάτι "περίεργα" που γράφεις και μας βγαίνουνε τα μάτια.........
Αστέρια τρυγυρνούν στο νου και φτιάχνουν το Terry Meynolds
λες και η νύχτα το' ξερε πως σ' έχω ανάγκη πάλι ...................,Ολα τα άστρα τ' ουρανου γραφουνε τ'ονομα σου
και τα θωρω καθε βραδια να νιωθω πιο κοντα σου