Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλημερα...σριανταφ,λαλακουκακι,τομαχωκ,σιβ,προτο :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
πηδαγατε ρε ολο το σαββατο και χαθηκατε?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πηδαγατε ρε ολο το σαββατο και χαθηκατε?

Ξεκινήσαμε Παρασκευή απόγευμα και μέχρι πριν λίγο σφυροκοπούσαμε. Θα ξεκουραστούμε λίγο και το βράδυ έχει συνέχεια.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
απο ριβιους δεν βλεπω τιποτα το αξιολογο παντως..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
απο ριβιους δεν βλεπω τιποτα το αξιολογο παντως..

Για CT από εμένα reviews θα βλέπεις όταν έχουν φύγει. Έτσι για να σκάνε από το κακό τους, όσοι σκίζονται ότι είμαι promoter.

Για CG έβαλα, τώρα κάτι γκομενάκια που γνωρίσαμε εχθές σε ένα clubάκι με κάτι φιλαράκια, δεν είναι καταχωρημένα για τους βάλω κριτική!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
BTW, έχουν αρχίσει οι εκπτώσεις του Ιουλίου-Αυγούστου. Πολλοί θα παίρνετε τα newsletters, όσοι δεν, ψαχτείτε πριν ψωνίσετε για PMs.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Για CG έβαλα, τώρα κάτι γκομενάκια που γνωρίσαμε εχθές σε ένα clubάκι με κάτι φιλαράκια, δεν είναι καταχωρημένα για τους βάλω κριτική!

Δώσε στοιχεία και ποτέ δεν ξέρεις,όλο και κάτι μπορεί να κάνουμε για σένα! :tooth: :tooth: :tooth:

BTW, έχουν αρχίσει οι εκπτώσεις του Ιουλίου-Αυγούστου. Πολλοί θα παίρνετε τα newsletters, όσοι δεν, ψαχτείτε πριν ψωνίσετε για PMs.

Bλέπεις πολλές Τσεχοσλοβακοουκρανορωσιδομολδαβές θέλουν να κάνουν διακοπές σε ελληνικά νησιά;)
Ήλιος ,θάλασσα (sex) και το αγόρι μου κατάταση τις βρίσκω!
Διακοπές τζάμπα και πληρώνονται για αυτό ...

Επισκέπτης
Bλέπεις πολλές Τσεχοσλοβακοουκρανορωσιδομολδαβές θέλουν να κάνουν διακοπές σε ελληνικά νησιά;)
Ήλιος ,θάλασσα (sex) και το αγόρι μου κατάταση τις βρίσκω!
Διακοπές τζάμπα και πληρώνονται για αυτό ...

Καλα δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες...
Ενταξει,τα λεφτα ειναι πολυ καλα αλλα,
για βαλε να ναι το κοριτσι ολη μερα με κανα περιεργο βρωμιαρη χοντρο που να θελει να τη γ....ει ολη μερα και μετα μου λες τι ωραια που περναει.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
για βαλε να ναι το κοριτσι ολη μερα με κανα περιεργο βρωμιαρη χοντρο που να θελει να τη γ....ει ολη μερα και μετα μου λες τι ωραια που περναει.

Άσε αυτό το σενάριο δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι :new_shocked:
Αηδιάζω  :S

Επισκέπτης
Επισης  εχθες νομιζω οτι ειδα την Τiffany jewel να βολταρει στα σοκακια της ακροπολης παρεα με νεαρο συνοδο.....
Δεν διεκρινα καλα γιατι συνοδευομουνα και εγω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ενταξει,τα λεφτα ειναι πολυ καλα αλλα,

Θα μπορούσε να είναι με κανα περίεργο βρωμιάρη μεθύστακα που ΔΕΝ θα την γαμάει όλη μέρα, αλλά θα την πλακώνει στα ξύλο...κάτι καθόλου σπάνιο στα μέρη από τα οποία προέρχονται.

Μην τις λυπάσαι καθόλου...ξέρουν πολύ καλά τι και γιατί το κάνουν...

Εάν ήθελαν άλλωστε μπορούσαν να έρθουν να δουλέψουν καθαρίστριες κλπ...αντί να ξεσκίζονται από μλκς σαν και εμάς, μόνο και μόνο για να μπορούν να έχουν το lifestyle της Paris Hilton.
(και αρχίδια....άντε κάτι ρούχα, αρώματα κλπ μόνο τελικά έχουν ίδια με την Paris....)

Επισκέπτης
Θα μπορούσε να είναι με κανα περίεργο βρωμιάρη μεθύστακα που ΔΕΝ θα την γαμάει όλη μέρα, αλλά θα την πλακώνει στα ξύλο...κάτι καθόλου σπάνιο στα μέρη από τα οποία προέρχονται.

Μην τις λυπάσαι καθόλου...ξέρουν πολύ καλά τι και γιατί το κάνουν...

Εάν ήθελαν άλλωστε μπορούσαν να έρθουν να δουλέψουν καθαρίστριες κλπ...αντί να ξεσκίζονται από μλκς σαν και εμάς, μόνο και μόνο για να μπορούν να έχουν το lifestyle της Paris Hilton.

Δεν εχεις αδικο σ αυτο και εδω που τα λεμε οι πιο πολλοι πελατες ειναι πιτσιρικαδες και νορμαλ με βαση τα λεγομενα των κυριων....
Και γενικα στην Ελλαδα οσον αφορα τα citytours , οι ηλικιες των πελατων ειναι πολυ μικροτερες σε σχεση με Ευρωπη.Τσεκαρισμενο

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
ρε παίδες για πείτε μου η crystal crown θα ξανάρθει; και πως τη βρίσκω;

Επισκέπτης
Θα ξαναρθει  μαλλον μεσα στο μηνα ή αρχες του αλλου.....

Επισκέπτης
Γεια σου ρε Εκτορα!Ελπιζω να μη με παραξηγησες που κανουμε πλακα ετσι? :dancing: :dancing: :dancing:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ελα ρε φιλε....γιατι να παρεξηγηθω?και εγω γουσταρω τις πλακες :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Εισαι ο καλυτερος μακραν...
Που ειχες παει σημερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom