You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Βραχάλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 379K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Γυναίκα γαρίδα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.376
- Πόντοι
- 6.256
ουτε αυτο δεν ειναιΓυναίκα γαρίδα
γιατι σου αρεσει το σωμα της?
Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρω για το υπόλοιπο σώμα.. Όντως δεν λέει πολλά, αλλά ποδαρες έχει τέρμα καυλα! Για να είμαστε δίκαιοι
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.671
- Πόντοι
- 216
Κλασσική περίπτωση σαύρας.
Αβαφτη δεν καυλωνει ούτε φαντάρο σε άδεια ορκωμοσίας.
Tύπε επειδή λόγω δουλειάς παλιότερα την έβλεπα αρκετά συχνά κάθε άλλο παρά σαύρα την λές!!! Κι έχει και καυλωτικά πρόσχαρο ύφος καθόλου ξυνομούνα!!! Υπόψιν δεν είναι πολύ ψηλή κι έχει τούμπανο σώμα!!!
Κοίτα και εγώ θεωρώ, χωρίς να την γνωρίζω προσωπικά, ότι πρέπει να είναι πρόσχαρο τυπάκι και καθόλου ψωνάρα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς βγάζει κάτι το σαυροειδές το πρόσωπό της :STύπε επειδή λόγω δουλειάς παλιότερα την έβλεπα αρκετά συχνά κάθε άλλο παρά σαύρα την λές!!! Κι έχει και καυλωτικά πρόσχαρο ύφος καθόλου ξυνομούνα!!! Υπόψιν δεν είναι πολύ ψηλή κι έχει τούμπανο σώμα!!!
Συνημμένα
Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Έχει άσχημο πρόσωπο για μένα.. Δεν την λες άγρια που είναι όμορφο και αυτό πολλές φορές... Κατά τα ψέματα.
Βέβαια όλα είναι θέμα γούστων, σε κάποιον μπορεί να αρέσει
Βέβαια όλα είναι θέμα γούστων, σε κάποιον μπορεί να αρέσει
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 8.851
- Πόντοι
- 4.986
Δράκος του Κομοντο τυπε :SΚοίτα και εγώ θεωρώ, χωρίς να την γνωρίζω προσωπικά, ότι πρέπει να είναι πρόσχαρο τυπάκι και καθόλου ψωνάρα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς βγάζει κάτι το σαυροειδές το πρόσωπό της :S
Wrath_
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2020
- Like
- 589
- Πόντοι
- 86
Τύποι μου με 1 ώρα επαγγελματικό μακιγιάζ, 15 φίλτρα και ένα χέρι photoshop στο τέλος και η Παπαρηγα μουναρα θα φαίνεται.
Τυχαίνει να την έχω δει αβαφτη γι αυτό μιλάω. Τώρα αν εσάς σας καυλωνει καμία αντίρρηση, πάω πάσο.
Για μένα αν ήταν εργαζόμενη θα ήταν στο 80αρι, 2 τουφεκιες και cim. Στα 100 έχει καλύτερες
Τυχαίνει να την έχω δει αβαφτη γι αυτό μιλάω. Τώρα αν εσάς σας καυλωνει καμία αντίρρηση, πάω πάσο.
Για μένα αν ήταν εργαζόμενη θα ήταν στο 80αρι, 2 τουφεκιες και cim. Στα 100 έχει καλύτερες

Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Τύποι μου με 1 ώρα επαγγελματικό μακιγιάζ, 15 φίλτρα και ένα χέρι photoshop στο τέλος και η Παπαρηγα μουναρα θα φαίνεται.
Για μένα αν ήταν εργαζόμενη θα ήταν στο 80αρι, 2 τουφεκιες και cim. Στα 100 έχει καλύτερες![]()
Ο τρόπος αξιολόγησης σου είναι κάτι που ξεπερνάει... Άλλοι βαθμολογούν με νούμερα και εσύ με τιμές βίζιτας! Τι παλικαρους έχει εδώ μέσα το site

Wrath_
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2020
- Like
- 589
- Πόντοι
- 86
Ο τρόπος αξιολόγησης σου είναι κάτι που ξεπερνάει... Άλλοι βαθμολογούν με νούμερα και εσύ με τιμές βίζιτας! Τι παλικαρους έχει εδώ μέσα το site
![]()
Αχαχαχα

Είναι η νέα, αλάνθαστη μέθοδος αξιολόγησης τυπε για να συνεννοουμαστε.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.496
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε ετσι αξιολογουνται ολες οι γυναικες εδω περα..δεν κανουμε εξαιρεση για καμια. Ειμεθα δικαιοι ανθρωποι!Ο τρόπος αξιολόγησης σου είναι κάτι που ξεπερνάει... Άλλοι βαθμολογούν με νούμερα και εσύ με τιμές βίζιτας! Τι παλικαρους έχει εδώ μέσα το site
![]()
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 606
Ο μεσος μπουρδελιαρης στο νημα βαρα κρυφα μαλακιες με τη βραχαλη αλλα μπαινει να την κραξει
ο οποίος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
![]()
Προβληματικε αυνανα αν θες μπορεις να φτιαξεις diy μουνι με οδηγιες απο το γιουτουμπ.
Παιρνεις δυο σφουγγαρακια ενα πιατο ena ζευγαρι γαντια ελαστικα μιας χρησης και λιπαντικο.
Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Μην είσαι τόσο σκληρός καριολης.. Φοβάμαι..
arxigasmas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2019
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
arxigasmas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2019